folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Siz İnsanlar Nelerden Konusuyorsunuz

Siz İnsanlar Nelerden Konusuyorsunuz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mr_Dark
    Mr_Dark's avatar
    Erkek

Çok basit, biraya gömülüyosun bişi sorarlarsada biranın tarihinden giriyosun :F

Bağış kabuledilir, eşlik edilir, her türlü içilir.

Mr_Dark tarafından 29/Eyl/14 21:35 tarihinde düzenlenmiştir

!!!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    prodhiphop
    prodhiphop's avatar
    Erkek

Kağıda konuş kendi nirvanana başkasını sokma, bencil ol aklındakileri herkesle paylaşma, kendin gibi bir insan bulunca onu tüm kafandakileri oo çok güzel demesi için bir araç gibi kullanma, yeri geldiğinde aklındakileri kimseye açma yaz ve sakla dicem de bilgisayar kullanımı serum gibi kanımıza karıştığından wordpad de olur...

Edit: Sigaranı bile onlar gibi içme onların paketlerinden alma sigarana özen göster düzgünce sar makine kullanma elinle sar daha büyük keyif verir.

prodhiphop tarafından 29/Eyl/14 21:44 tarihinde düzenlenmiştir

Yok olmak evrene yapabileceğimiz en büyük iyilik.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
    Bi bok yok bu tarafta hocam hiç gelme. Konuşulan konuları görsen lan bunlar kafayı yemiş dersin. Çok basit konuları bile bilim adamı edasıyla konusanlarla dolu bu taraf. Hiç gelme.

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Ben de insanlarla konuşacak ortak konu bulmakta zorlanıyordum. TV izlemem, maç izlemem, gazete okumam, popüler kitapları da okumam. E tabi ne konuşacam ben? kendimden bahsedim desem onu da anlamazlar. Sonuç olarak şöyle çözdüm konuyu, pek konuşmuyorum. Fazla seçenek yok hocam ya ortama ayak uyduracan yada kendin gibi kaçıkları bulacan

ahanda ben, okusam bile aklımda kalmaz ilgi alanımda olmayınca öyle oluyo 

test 1 2
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    syklops
    syklops's avatar
    Erkek

diğer mesajlarda yazıldığı gibi karı kız futbol seks araba telefon gibi konulardan konuşuyorlar, senin durumunda birisi ya çok iyi rol yapacak yada 

sen gibi olanlarla takılacak, yada senden büyük ve bilgili insanlarla takılacaksın, zamanla alışacaksın, başka çaren yok, kapalı bir çevren olacak, 

illa herkesle süper kanka modunda takılmaya gerek yok, az ama öz olsun, bu durum herhalde kafana göre biriyle evleneseye kadar sürer gider,

ki onuda emin ol bulmak çok zor, sonuç bu konuda yalnız olduğunu düşünme, çok ta önemseme

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek

başka insanlarla tanışmak, bakın tanışmak diyorum, iletişim kurmak da yapı meselesi. çok kişi gördüm abi yeter sus diyosun hiç ilgini çekmiyor anlattıkları ayıp olmasın diye birşey de demiyorsun ama her halinden belli oluyor ilgilenmediğin fakat yine de çok ilgiliymişim gibi devam ediyor konuşmaya. bunu da farkedecek insan; önemli olan konuşmak değil, yerinde konuşmak bence.

eskiden asosyaldim ben de insanlarla konşamazdım bu biraz da özgüven eksikliği sayılabilir. internet denilen ortamda insanlar kolayca istediklerini yazabiliyorlar, fakat iş gerçek hayata geldiğinde o kadar da kolay olmadığını farkediyorlar. şunu bilin o kadar da diğer insanların umrunda değilsiniz, bunun tam tersini düşünmenizin sebebi sizin başka insanları çok umursamanız. eğer bi insanla samimi değilsen ve hatta tanımıyorsan onun ne giydiği, nasıl hareket ettiği hakkında eğer aşırı derecede uçuk değilse ilgilenmezseniz bir sıkıntı kalmayacaktır. diğer insanlar sizi yemeyecek bunu farkedin, ve biraz daha gevşeyip zamana bırakın öyle illa birşey konuşacağım diye birşey yok. bu biraz da anne babadan, çevreden öğrenilen birşey. yeni tanıştığın bir insanla nasıl konuşulur, nasıl tanışılır, neler sorulur, ne kadar samimi davranılır veya davranılmaz. o kadar gevşek, omurgasız laubali insanlarla karşılaşıyorum ki bazen sinirlenip bozuyorum. kusura bakma ama daha 5 dk önce beni tanımıyordun bu ne samimiyet diye. 

etrafındaki insanları incele, yeni bi ortama girdiğinde nasıl hareket ediyorlar, nasıl tanışıyorlar başkaları ile. herkesle samimi olacaksın diye birşey yok, şu dünyada bi merhaba merhaba diyeceğin insanlar olacak, bi okuldan okula, işten işe gördüğün, bi arkadaşım diyebileceğin kişiler dışarıya gezmeye, yemek yemeye gideceğin insanlar, bi de dostum diyeceğin canın sıkıldığında mutlu olduğunda paylaşacağın insanlar(dostların), bi de sevgilin, hayat arkadaşın, yoldaşın. bunların hepsiyle aranda olacak mesafe farklıdır, eğer dostum dediğin adama sıradan birisi gibi davranırsan bu büyük bir sorundur ve gerçekten kişiliğinde, benliğinde birşeylerin eksik olduğunu ve düzeltilmesi gerektiğini gösterir.

yani bu da tıpkı konuşmak gibi, neyin acı verdiğini görmek öğrenmek gibi başkalarıyla diyalog kurmakta öğrenilen birşey.

bunlar tabi ki benim büyüdükçe, yeni ortamlara girdikçe edindiğim, ve yanlış yaptım bunu yapmamalıyım ya da bunu iyi ki böyle yaptım dediğim, nacizane 22 yıllık tecrübelerime dayanan yorumlarımdır. bilimsel hiçbir dayanağı da yoktur.

ZoRKaYa tarafından 29/Eyl/14 21:45 tarihinde düzenlenmiştir

echo "imzanız özel karakter içermemelidir";
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beyaban
    beyaban's avatar
    Erkek

Hemcinslerle Kari kiz ,futbol,siyaset,iş,bilgisayar,teknoloji vs vs 

Hatunlarla konusurken aa kilo vermissin,sacinimi boyadin vsvs 

Türkçülük dün bir kaynaktı, bugün bir çaydır. Yarın coşkun bir ırmak olacak ve önünde ki bütün engelleri yıkacaktır.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scaryhim
    scaryhim's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Ben de insanlarla konuşacak ortak konu bulmakta zorlanıyordum. TV izlemem, maç izlemem, gazete okumam, popüler kitapları da okumam. E tabi ne konuşacam ben? kendimden bahsedim desem onu da anlamazlar. Sonuç olarak şöyle çözdüm konuyu, pek konuşmuyorum. Fazla seçenek yok hocam ya ortama ayak uyduracan yada kendin gibi kaçıkları bulacan

aytek baba :D senin konuşmaman da bi şekil be abi :)

Tarikatın Avukatı alicancicek@gmail.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

son iki yılda iki felsefeye inandım.

paran varsa tipin yerindeyse giremeyeceğin ortam olmaz.

konuda bol olur merak etme.

hiç olmadı karı kız muhabbeti her yerde aynı.

kızlı ortamdada şakalar espriler. çevreye bağlı.

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek

O kadar kasmana gerek yok  hoca o siz dediginiz insanlarinda bisey konustuklari yok .

O konustuklarida sana mantiksiz geldigi icin boyle dusunuyorsun.

Holy nin dedigi gibi ortama girdgnde cok konusma  .

Onemli olan sadece konusmak degil hoca bunada emin ol  konus ama dolu konus yeter bunu yaparsan zaten bi sure sonra bu

tur aeylerin ustesinden gelirsin.

He bunlari gelistirmek icinde bol kitap oku bulmca coz.

Son olarakda populer dedgin seyler   genelde gunluk gelip gecici seylerdir ajdar gibi dusun hep bunlardan konusursan sende

gecici olursun.

Nev-i Şahsına Münhasır.
Toplam Hit: 7725 Toplam Mesaj: 64