folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Sizce Doğuda Terör Bitmiyor Mu? Yoksa Bitirilmesimi İstenmiyor???



Sizce Doğuda Terör Bitmiyor Mu? Yoksa Bitirilmesimi İstenmiyor???

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PacoRabanne
    PacoRabanne's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Eylül/2005
    Erkek
    GÜZEL KARDEŞİM BANA İLK HAKARET EDİP ŞEREFSİZ DİYEN SENSİN ORTAMI GEREN SENSİN KARDEŞİM BENCE SEN BİRAZ TERBİYELİ OL!!!!

    Fuck this world if they cant understand me!!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PacoRabanne
    PacoRabanne's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Eylül/2005
    Erkek
    Yüzkarası
    Küçük bir kıza tecavüz ederken yakalanan yüzbaşının 7 çocuğa daha tecavüz ettiği öne sürülüyor


    06.04.2006



    Bahçelievler"deki bir apartmanda oturan vatandaşlar, önceki gün, bir çocuğun yardım çığlığıyla kapıya koştuklarında, şok edici bir manzarayla karşılaştı. Bir kız çocuğu belden aşağısı çıplak ağlıyordu; 30 yaşlarında bir erkek ise kaçmaya çalışıyordu... Apartman sakinleri, kıza yardım edip, polise haber verirken bir taraftan da adamın peşine düştü.

    Polis şaşkına döndü
    Haber sokakta hızla yayıldı ve saldırgan öfkeli kalabalık tarafından yakalanıp dövülmeye başlandı. Polis, olay yerine geldiğinde, tecavüz zanlısı, mutlak bir linçin eşiğinde ve kanlar içindeydi.

    Kocasinan Karakolu"na götürülen zanlının, İstanbul Hadımköy 1. Zırhlı Piyade Tugay Komutanlığı"nda görevli Mekanize Piyade Yüzbaşı Bülent A. (34) olduğu tespit edildi... Bülent A, Yenibosna Batı Garnizonu İnzibat Tabur Komutanlığı"na teslim edildi. Bülent A. sorgusunda depresyon nedeniyle rapor aldığını söyledi.

    Avukatı: Onu savunamam
    Bakırköy Adliyesi"nde 3 savcı, önlerinde, 8 ayrı dosyayla Bülent A."yi sorguladı. Bakırköy ve Bahçelievler"de küçük yaştaki kız çocuklarına yönelik tecavüzlerle ilgili dosyalardaki zanlı da aynı kişiydi. Kurbanlardan alınan sperm örnekleri uyuyordu. Eşgal tarifi de aynıydı.

    Adliyeye aileleriyle beraber gelen 4 kız çocuğu, Bülent A"yı teşhis ederek, "Evet, bize tecavüz eden bu adam" dedi. Bahçelievler"de ablasıyla oturan ve bekar olduğu öğrenilen Bülent A."dan sperm alındı. Bu örnek, diğer örneklerle karşılaştırılacak.

    "Yanlış anladılar" dedi
    Avukatı "Onu savunamam" diyerek adliyeye gelmedi. Bülent A, Y.A. adlı kız çocuğuna tecavüze kalkıştığı iddiasıyla ilgili şöyle konuştu: "Yolda hoşlandığım bir kadını gördüm. Takip etmeye başladım. Bir apartmanın önünde kayboldu. Ben de o apartmana girdim. Gördüğüm kıza, kadını görüp görmediğini sordum. Birden paniğe kapılıp "Sapık" diye bağırdı. Sonra yere düştü. Ben kaldırmaya çalışıyordum ki, insanlar geldi. Bizi o halde görünce yanlış anladılar" dedi. Y.A. ise olayı şöyle anlattı: "Biri ağzımı kapatıp bıçak dayadı. "Sus yoksa öldürüm" dedi ve soymaya başladı."









    YA GÖRÜYOSUN DİMİ A.K. BİZ BOŞ KONUŞMUYORUZ BURDA BU OROSPU ÇOCUĞU BİDE YÜZBAŞI OLCAK??????

    KİM BİLİR BÖYLE KAÇ TANE OROSPU ÇOCUĞU VARDIR???????????



    Fuck this world if they cant understand me!!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    teodos
    teodos's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Ağustos/2005
    Erkek
    orduya her dil uzatanın kendine göre bir mazereti vardır muhakkak. askerde başına kötü bişeyler gelmiş olabilir!! :) sinirli bir ruh hali olanın ve kendi ülkesinin ordusuna bu kadar rahatça küfür edebilenin erkekliğinden şüphe ederim.

    ? z ı n ı s ı m a d n ı k r a f __ n i n e k i l h e T
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Ekim/2005
    Erkek
    teodosa katılıorum
    her kurumdan mal insan çıkabilir ama bu kurumları kötülemez...
    aynı şekilde TEODOSUN DEDİĞİ GİBİ BAIX ŞEYLERDEN ŞÜPHE EDERİM
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gEL_pC_pC
    gEL_pC_pC's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Kasım/2005
    Erkek
    mit ten emeklibir adamın kitap benzeri bişeyini okumuştum askeri lisesinden bir arkadaş ele geçirmiş adam inanılmaz iddaalarda bulunmuşşş...."devletin başına geçen kişilere "teröristler le uğraşmak yok onlar bizim canlı eğitim malzemelerimiz mehmetçiklere bundan daha iyi bir öğreti olamaz" diye.....yani devlet mehmetçiğe canlı eeğitim yaptırıyor....İsteseler çokdeğil 10 günlük bir sefer düzenlesnse doğu baştan aşağı temizlenir......ben savaşa gitmezsem şerefsizim.....

    BaBaMa değerimi sordum : "dünyalar kadar oğlum" dedi ,dünyanın değerini sordum :" 5 para etmez Dedi" çelişKi !!!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 09/Haziran/2002
    Erkek
    Yaf bu pacorabanne denen adam daha bir ay once seriat gelsin, ne guzel olur diyen adam, bu adami askeriyede guzellestirmislerdir orda da seriat dediyse... Daha adamin ne sikimi savundugunu anlamis bile diilim, seriat gelsin diyo ben playboyum karinin kizin dibine vururum diyo, simdi de askerler serefsiz diyo... Enteresan bi insan... Forumda bu din fln olaylarinda 2 destekcisi vardi biri HUNTURK digeri ibosoft ibosoft askere gitti, hunturk nerde bilmiyorum ama simdi iice yanliz kaldi anca kufur eder, takilma sen antioksidan...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Ekim/2005
    Erkek
    musket derdii en iyi anlatabilen kişi :)
    cidden ama insan yalnız kalınca kendi kendine konışuyor saçmalıyor felan :D
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    neuromancer
    neuromancer's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Eylül/2005
    Dişi
    Sakin olayım birşeyler yazmıyayım diyorum ama dayanmak mümkün değil artık. Hiç kimse son zamanlarda ordunun yıpratılmaya çalışıldığını farketmiyor mu? Yakın zamanlarda yapılan anketlerde Türkiye'de en güvenilen kurum TSK olarak belirlenmişti. Oysa son zamanlarda meydana gelen gelişmelere bakın lütfen.Yönlendirilmiş bir savcı tarafından hazırlanan bir fezleke işaret fişeğini gönderdi. Şimdi olaylar ardı ardına patlak verecek.Bireysel ve her meslek grubunda görülebilecek suçlar bir mesleği karalamaya yönelik olarak algılanmaya başlandı.Bütün bunların arkası gelecek.Ve sizler olaylara yüzeysel bakarak bunu başlatanların ekmeğine yağ sürüyorsunuz.Lütfen ordunun yıpratılmasından kimler fayda sağlar bunun üzerine fikir cimnastiği yürütün.
    Birisi de kalkmış acaba ordu para için mi terörü bitirmiyor diye soruyor.Allah aşkına bu nasıl bir düşünce tarzıdır yahu? Sen bu memlekette yaşamıyor musun diye merak ediyorum. Görünenin arkasındaki gerçeği bulmaya çalışmak her zaman takdir ettiğim bir çabadır. Ama bunu yaparken bu kadar mı çarpık düşünür insan yani.Daha bugün saat birde Elazığ'da alay komutanına düzenlenen mayınlı saldırıda bir subay ve bir er öldü. Bu nasıl bir zihniyettir ki yukarıdan aşağıya tüm rütbe taşıyan askerleriyle bu ülkeyi savunmaya ve korumaya and içmiş bir topluluğu bu tür bir suçlamayla karalar? Hangi şerefli subay alacağı üç beş kuruş için kendisinin ailesinin ve askerlerinin hayatını hiçe sayar? Lütfen konu açarken biraz daha dikkatli olun.
    Ayrıca okuyan arkadaşlara rica ediyorum.Lütfen düşüncelerimizi seviyeli bir şekilde ifade edelim.Bazen o kadar kötü küfür ediyorsunuz ki kendimden utanıyorum.Bu yazılanları bayanlar da okuyor.Lütfen biraz daha saygılı olalım.Yoksa "bilgisayar teknolojisine bilgisine sahip olan gençler küfürbazdır" gibi bir genelleme doğacak yakında.İstemiyorsan okuma gibi bir seçenek sunacaksanız bir daha foruma göz atmayacağım zaten. Saygılarımla....
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Ekim/2005
    Erkek
    forumun seviyesini tek başına düşüren bir kişsin bu siteye fazla seviyesiz oldugunu sanıorum ...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aZaPp
    aZaPp's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ocak/2006
    Erkek
    Sim dı arkadas lar ben bikac soru soracagım...

    Hepimiz turk askerı 1 haftada butun pkk lı etlerı temızlıcegıne inanıyoruz degılmı ?

    Peki neden onlarca yıldır demızlen mıyo ?

    Yada turk askerının bı avup capulcu yu temızlıcek gucu yok mu ?

    Biz dunyanın en ıyı kara savası yapan ulkesıyız ve kara savasında bızım bılegımızı bukecek bır tane devlet yok.Bır tane devlet bıle yokken bız neden halen bı avuc capukcuylan bu kadar ugrasıyoruz.İnsanın aklına ıster ıstemez boyle dusunceler gelıyo mantık cercevesınde dusundugumuz zaman.

    Yada bızım askerımız sandıgımız kadar guclu degıl.70 000 askerımız sayıları 1 000 bulamayan pkk lı pıclerı zukemeyecek kadar gucsuz mu ?Hayır degıl elbette.Bız bır canakkalede ne oldugumuzu tum dunyaya gostermıs bır mılletız.Kutsal saydıgımız degerlerımız ıcın olebılecek kanını son damlasına kadar harcaya bılecek bır devletız.İki kopek dsını gosterdı dıye bız tırsmayız gulerız bea.

    Ben bunları bılırım bunları soylerım ama asker de bır ınsan dır neden kendı menfaatını dusunen askerler olmasın?Yıllarca bızı bas bakanlarımız kazıklamadımı ellerımız len oy verdıgımız bas bakanlar cumhur baskanları?Halende kazıklıyo olamazlarmı?Asker neden yapmasın bunu ?

    Bu soruların da cevaplarını verın bunları da cevaplayın...

    Hayat bir oyun olmuş sokaklar sahne,herşey sahte...
Toplam Hit: 11160 Toplam Mesaj: 66