Sizce Doğuda Terör Bitmiyor Mu? Yoksa Bitirilmesimi İstenmiyor???
-
harbıden konunun ıcıne ettınız arkadas lar surada bır saygı ortamı olusturmak ıcın yırtındık a.q
-
255 4th Street NW Valley City, North Dakota USA, 58072 de posta kodum, gel istiyosan kapisalim...
Alip veremedigim mi ? Bi yandan seriat Allah cart curt diip de diger yandan kari kiz playboy fln diyen, bi de ustune ustluk, senin gibi kani bes para etmezler ve diger "asil" vatandaslar icin canini feda eden Mehmetcige laf edenleri sevmem... Kisilikli ol, ne oldugunu bil, playboyum diosan kari kiz de, seriat die bagirma, yok boyle olunca sana serefsiz kisiliksiz haysiyetsiz demek isten bile olmuyor... -
kawga etmeyin a.q dinde zorlamada yoktur ayrıca
şeriat fln hikaye
islam barışı emreder
bunlar götten uydurlan şeyler
islam allah yolundan başka bi yolda [cihat] ilan edilmedikce kan akıtılmasını istemez saçma salak konuşmayın -
Mesaj PacoRabanne tarafindan 8 Nisan 2006 (Cumartesi) tarihinde yazildi.
2_ BU MADDE BANA GÖRE KESİNLİKLE DOĞRU : AVRUPA pkk"YA İNANILMAZ DERECEDE YARDIM YAPIYOR YOKSA ONCA İNSAN DAĞLARDA BAYIRLARDA NASIL YAŞAYACAK AVRUPANIN YARDIM ETME İSTEĞİDE TÜRKİYEYİ İKİYE BÖLEREK ALMAK YOKSA NASIL BİR EKMEĞİ BÖLMEDEN YİYEMEZSENİZ BU ÜLKEYİDE BÖLMEDEN ELE GEÇİREMEZSİNİZ. YANİ AVRUPA YARDIMI VAR.
---------------------------------------------------------------------
sor sınırda bekleyen bi askere neler anlatacak
gece helikopterlerle kutular atılıyo ve teröristler gelip topluyo bunları
ancak askerimiz tarafsız bölgede kaldığı için direkt müdahale edemiyo
ancak komutanlar onaylıcak sınır ötesine çıkcaklar resmi yada gayrıresmi oda ha deyince olan bişi değil
maaş konusuna katılmıyorum tr askeri paradan çok vatanının bekasını düşünür
ve en şerefli haysiyetli ordu da tr ordusudur
ancak pkk yı neden bitirmiyolar dersen adamlar aşırı yardım görüyo
ve tryi sadece meclis yönetmiyor -
Mesaj Musket tarafindan 8 Nisan 2006 (Cumartesi) tarihinde yazildi.
-------------------------------------------------------------------
255 4th Street NW Valley City, North Dakota USA, 58072 de posta kodum, gel istiyosan kapisalim... Alip veremedigim mi ? Bi yandan seriat Allah cart curt diip de diger yandan kari kiz playboy fln diyen, bi de ustune ustluk, senin gibi kani bes para etmezler ve diger "asil" vatandaslar icin canini feda eden Mehmetcige laf edenleri sevmem... Kisilikli ol, ne oldugunu bil, playboyum diosan kari kiz de, seriat die bagirma, yok boyle olunca sana serefsiz kisiliksiz haysiyetsiz demek isten bile olmuyor...
---------------------------------------------------------------------
1_ BEN KESİNLİKLE MEHMEHÇİĞE LAF ETMEDİM
2_ BEN SADECE BAZI KOMUTANLAR pkk'YI YOK ETMEK İSTEMİYOR DEDİM, SADECE BAZI KOMUTANLAR DİYORUM!!!
3_ HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ SEN BENİM ETTİĞİM LAFLARI GÖTÜNDEN ANLAMIŞSIN
4_ İNŞALLAH BU SEFER BEYNİNLE ALGILAYIP AKLINLA BİRAZ DÜŞÜNÜRSÜN NE DEMEK İSTEDİĞİMİ
5_ BUNLARI SENİN ANLAMAN İÇİN MADDE MADDE YAZDIM ÇÜNKÜ HARBİDEN OTİSTİK OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM
6_ BENİM HAKKIMDA BENİM DEMEDİĞİM LAFLARI SÖYLEYEREK MİLLETİN BANA CEPHE ALMASINI İSTİYOSUN..!!!
7_ ŞERİAT DERKEN HIRSIZLIK YAPANIN VE KAPKAÇ YAPANIN ELİ KESİLSİN ONUN BUNUN KARISINA KIZINA TECAVÜZ EDEN ASILSIN DİYORUM
8_ EWT PLAYBOY'UM KARDEŞİM VARMI İTİRAZIN???
9_ İNŞALLAH ANLAMIŞTIRSIN NE DEMEK İSTEDİĞİMİ AMA MUHTEMELEN SENİN O BİT BEYNİN YİNE ALGILAMİCAK NE YAZDIKLARIMI!!!
10_ BUNDAN SONRA BENİMLE SAKIN MUHATTAP OLMA BENİM AÇTIĞIM KONULARA YORUM YAPMA!!!!!!
11_ ANCAK SENİN GİBİ EZİKLER AMERİKAYI ZENGİN EDERLER KANI BOZUK ŞEREFSİZ!!!
12_ DOĞUP BÜYÜDÜĞÜN TOPRAKLARA BU ŞEREFLİ BAYRAĞA SENİN GİBİ ŞEREFSİZLERE EZDİRMEM EZDİRMEYECEĞİMDE!!!
13_AMERİKALI ŞEREFSİZ SENİ!!!!! -
konunun içine ettiniz gercekten azcık akıllı olun konuyu dagıttınız valla
-
tsk nın en ufak ferdine yaptığın suçlama tsk yı suçlamanla eşdeğerdir.baştan sona bütün yazılarını okudum paco bi sikimden anladığın yok.daha fazla konuşupta batma her önüne gelende siyaset konuşmasın siktirsin gitsin
-
Mesaj kokainman tarafindan 9 Nisan 2006 (Pazar) tarihinde yazildi.
-------------------------------------------
tsk nın en ufak ferdine yaptığın suçlama tsk yı suçlamanla eşdeğerdir.baştan sona bütün yazılarını okudum paco bi sikimden anladığın yok.daha fazla konuşupta batma her önüne gelende siyaset konuşmasın siktirsin gitsin
----------------------------------------------
kokainman DAHA YAŞIN 16 BEN 26MA GİRCEM NERDEN BAKSAN 10 YAŞ FARK VAR ARAMIZDA BENİM Bİ SİKİMDEN ANLAMADIĞIMI NERDEN BİLİYOSUN?????
BENCE LÜTFEN BİRAZ KİBAR KONUŞ BEN HERKESİN SÖYLEDİĞİNE SAYGI DUYUYORUM BANA KÜFÜR ETMEDİĞİ SÜRECE ŞİMDİ DURDUK YERE NEDEN KÜFÜR EDİYOSUN???? -
ya bırak hajı ya yaşın 26 olsa nolur geçen gün hatırlıom şeriatçıydın sora karı kız davasına daldın şimdi bakıyorum yine bi değişik tiptesin.dön bi yazdıklarını oku senin yazdıklarında bi mantık yok aq.sokim yaş farkına dedem olsa aynı şeyleri yazarım.
bu konuyu açman zaten hata.neyse aq hadi selametle -
kokainman güzel kardeşim sen bu lafları dedin ya amına koyim kesin musket ibnesinin etkisi altında kalarak bu lafları söylüyosun sende muhtemelen benim yazılarımın hiç birisini okumadın musketin dediği lafları bana söylüyosun sana başka bi şey demiyorum eğer benim yazılarımı okumuş olsaydın ne demek istediğimi anlardın siz çok biliyosunuz a.k. her boku lafı fazla uzatma eğer İSTEMEYEN VARSA SİKTİR OLUP GİTSİN MUHATTAP OLMASIN BENİMLE BENDE ONUNLA MUHATTAP OLMİYİM BU KADAR BASİT!!!
Toplam Hit: 12085 Toplam Mesaj: 66