Sizce En İyi Antivirüs Programı Hangisi ?
-
hoca en iyisi en kötüsü diye bir şey yok. tamam bir yere kadar koruma sağlayabilirler.
en iyisi sensin. kendin antivirüs olacaksın. sistemini, ağını çok iyi tanıman gerek vsvs... uzar gider.
-
murathan bunu yazdı:
-----------------------------hoca en iyisi en kötüsü diye bir şey yok. tamam bir yere kadar koruma sağlayabilirler.
en iyisi sensin. kendin antivirüs olacaksın. sistemini, ağını çok iyi tanıman gerek vsvs... uzar gider.
-----------------------------şu postu atmasan olmaz dimi.
-
guvenlik tek boyutlu veya 3 boyutlu olarak olaylara ve durumlara bakabileceğin bir dünya değildir hoca.yanlissam soyle?ben olaya boyle bakarim.baskasi da baska turlu bakar hepsine saygim var ama benim bakisim bu.bence dogru olan da bu.
-
murathan bunu yazdı:
-----------------------------guvenlik tek boyutlu veya 3 boyutlu olarak olaylara ve durumlara bakabileceğin bir dünya değildir hoca.yanlissam soyle?ben olaya boyle bakarim.baskasi da baska turlu bakar hepsine saygim var ama benim bakisim bu.bence dogru olan da bu.
-----------------------------hocam öncelikle beni yanlış anlama, amacım sana hakaret değil fakat artık her antivirüs konusunda bu postu gördüğüm için eleştirdim.
Tabi ki bize bağlı, anti-virüsü kapatıp virüsü çalıştırırsan anti ne yapsın ? Fakat burada bizden sonraki kısım, yani yazılım seçimi var. Her virüsü solucanı ayıklayacak bir irade yoktur. He, girdiğin siteler sabitse, korkmana gerek yok zaten.
Sistemini, ağını ne kadar tanırsan tanı illaki bir yerden girecek ve sen farketmeyeceksin.
-
kaspersky bir adim onde. ama bilgisayari seninle ortak kullaniyor
orta duzey bi kullanici icin piyasada en iyi virus programi NOD32 ve yanina Ad-aware ikisilisi birlikte cok iyi calisiyorlar.
hemde sisemi yormuyor
-
tamamdır..)
-
avira rulllz:D
-
bende de avira var. Normalde antivirus kullanmiyodum kastigi icin. Ama bu cok fazla etkilemiyo. O yuzden oneririm...
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------
Eset Antivirüs...
www.nod321.com
www.nod325.com
nod32logins.blogspot.com
buradanda keyleri al kurulumu orjinal yap...
-----------------------------bunun üstüne laf söylenmez artık herhalde..
eset smart security kullanabilirsin..
-
Benden sana tavsiye iki antivirus kur ;) Pc kasar vs korkmana gerek yok.. şöyle anlatayım kis 2010 kur aktif şekilde sonra avira 2010 kuracaksın on-demand şeklinde.. avirayi hafta bir veya ayda bir taratırsın ;) kaspersky her zaman aktif bulunsun.. kasma gibi durum olmaz.