Sizce En İyi Antivirüs Programı Hangisi ?
-
eset nod32 ve avira antivir personal ı birlikte kullanıyorum . Yeterli gibi zaten normal bi net kullanıcısıyım kısmende dikkatliyim.
-
Avira bir zamanlar kullandım,basit bir virüs hemen devedışı biraktı aviranı.Kaspersky İnternet Security derim.Kendim 5senedir kaspersky kullanıyorum süperr
-
normalde ubuntu kullanıyorum ama windowsa geçtiğimde avira kullanıyorum
çok memnunum her işimi harika bir şekilde görüyor ütelik key derdim falan olmuyor
şimdiye kadar birçok kişiyi aviraya geçirdim ve hepsinin bilgisayarı rahata kavuştu
genelde makinelerde nod32 crackli oluyor ve kendini güncellemiyor ya da bizzat kendi trojanlı oluyor
keyscrambler ek olarak kullandığım güvenlik programı ve yanına zemana antiloggerı da kuracağım
firewall olarak comodo firewall (antivirüsü değil) tercihim ama kullanmak biraz uzmanlık gerektirebiliyor
-
en iyi antivirüs önce sizsiniz deyip felsefenin a. koyuyorum :D
ondan sonra deepfreeze antivirüs değil ama antilerin alayını bipler.
yok ben deepfreeze kurmam diyorsan sandboxie kur.
çünkü hergün birsürü crypter çıkıyo ve böylece birsürü tanınmaz virüs
bunların tanınması nerden baksan 2 haftayı buluyor.
(virüstotal kullanılmazsa.)
o yüzden hiç bi antiye güvenmem.
procesexplorer gibi programlarla kendm kontrol ederim deepfreeze de kurdum tamam.
-
Kayspersky en iyi antivirüstür ama biraz kasar onun kadar iyi bir antivirüs daha vardı avira premium security suite ..
-
http://www.av-comparatives.org/
-
Kasper Internet Security'den gerisi yalan. Kasper Rulez !
-
McAfee Internet Security 2010
-
mehmetdiyebiri bunu yazdı:
-----------------------------
Kasper Internet Security'den gerisi yalan. Kasper Rulez !
-----------------------------KIS 2011 orjinal lisanslı kullanırken kaç defa virüs yedim.Bırak allasen Avira kat kat iyi
-
nod32 smart sec. 4 senedir kullanıyorum.ne bi hesabım hacklendi nede pcde format gerektircek bi hasar oldu.bunun ilk 3 senesinde 4mb internet ile gece gündüz download yaptım.
ama nod32 kraldır,virüslerin anasını beller,coderleri bile imana getirir demiyorum.virüs yemek yada yememek tamamen senin elinde.vir. programı sadece destek olur ;)