folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Sizce İdam Gelmeli Mi?

Sizce İdam Gelmeli Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opensource2009
    opensource2009's avatar
    Erkek

Bkz: Bir İdam Mahkumunun Son Günü

"İnsanları öldüren insanları öldürüyoruz. Çünkü öldürmek kötüdür." diyorsunuz yani.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bouble
    Bouble's avatar
    Erkek

Vatan hainlerine idam gelsin hatta boş araziye salsınlar kurtulduklarını sandıklarına keskin nişancılar indirsin pezevenkleri! Ben terörist birşey yapıyorsam aynısını bana da yapsınlar.

gençsen dünya senindir, dünyayı sen yaratırsın..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Bouble bunu yazdı

Vatan hainlerine idam gelsin hatta boş araziye salsınlar kurtulduklarını sandıklarına keskin nişancılar indirsin pezevenkleri! Ben terörist birşey yapıyorsam aynısını bana da yapsınlar.

Belkide Yapmadın Terörist Bir Şey Ama Yaptın Sandılar, O Zaman Ne Olacak, Anan Ağlayacak, Sevenlerin Ağlayacak, Yaptığı O Snayfıra Kar Kalacak... Neyse Yahu Ben Neler Konuşuyorum Böyle.. :)

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyReform
    HolyReform's avatar
    Erkek

Bu yönetim varken gelmesin masumlar ipe gider yine

Hakkıdır nakte tapan milletimin istismar!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pompaci
    pompaci's avatar
    Erkek

anlık ceza olsun ne kadar çabuk o kadar iyi suçu kesin olanlar anında cezalandırılsın senelerce mahkeme kapılarına gerek yok idamsa idam hapisse hapis

hayat boş pompala çoşşş :):)...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korkarabatak
    korkarabatak's avatar
    Erkek

yasalar suçluları korumak için yapılmıştır. 

hukuk devletleri suç işleyenlere mağdurlar tarafından ceza verilmesini engelleyerek, sabit suçlara tek tip cezalar verip sisteme etmiştir bu

dengeyi.

idam etmenin hiç bir yerinde bir koruma güdüsünden bahsedilemez.

tamamen yaşama hakkının olmadıgına veya kalmadıgına kanaat getirilerek verilen bir ilkçağ-ortaçağ cezasıdır. 

kaldı ki felsefi açıdan olayı ele alırsak yaşam, ölümden her zaman ve her koşulda daha acı vericidir.

tabi lan
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

Kisas gelsin....

Kestin mi kessinler.... Astin mi assinlar...

Soydun mu ? Elini kolunu kessinler....
     Kulaklarindan civilesinler...

Insan oldurmek bazilarina kolay geliyor... Neden e devlet ekmegi eline suyu da golden aliyorlar....

Lakin su anda Osman Pamukoglu'nun bir lafi var o gecerli

Dümenin terbiye edemediğini kayalar terbiye eder. Kötü oduncu baltasıyla cebelleşir

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayamann
    ayamann's avatar
    Erkek
    korkarabatak bunu yazdı

yaşam, ölümden her zaman ve her koşulda daha acı vericidir.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReeX
    ReeX's avatar
    Erkek

Kendi fikrim :

Bazı adi suçların sonucunda idam olmalı ( terör örgütü , tecavüz , vahşice insan öldürme vs )

Ama bazı insanlarda sorunda kaldığından dolayı suç işliyor , yüzde dilimi az olabilir fakat bu gibi insanlarda mevcut , o insanlar idam edilmemeli kendi fikrim.

Gimme Some Tits
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Sadece terör örgütü kurucu ve yöneticilerini kapsayan bir idam cezasının gelmesi bencede uygundur diye düşünüyordum, fakat şöylede bir durum var dün ülkede genel kurmay başkanlığı yapmış adam bugün terör örgütü kurucusu olarark nitelendirirliyor bir genel kurmayın bu şekilde idam edildiğin düşünsenize....  dünün adamları bugünün siyasi konjüktürüne uymadığı sürece direk terör örgütü ilan edilebiliyor hal böyle oluncada isteyen istediği iftira atıp istediğinin astırabilecek

ölümün aslında bir cezamıdır?  Kurtuluş mudur bu da tartışma konusudur.  bana kalırsa cezaların ağırlaştırılması  kafidir. 

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
Toplam Hit: 6728 Toplam Mesaj: 68