Sizce İdam Gelmeli Mi?
-
kaygusuz bunu yazdı
idamın geri gelmesini istemeyenler teröristtir.
İdam teröristlere şarttır.
İdamın Geri Gelmesini İstemeyenler Teröristtir, Öylemi. Peki Hocam Elini Vicdanına Koyda Yanıtla Lütfen, Ben İnsanım Diye Düşünen Bir Kimsede Pekala İdama Karşı Olamazmı yahu.?
-
ShockMan bunu yazdıkaygusuz bunu yazdı
İdamın Geri Gelmesini İstemeyenler Teröristtir, Öylemi. Peki Hocam Elini Vicdanına Koyda Yanıtla Lütfen, Ben İnsanım Diye Düşünen Bir Kimsede Pekala İdama Karşı Olamazmı yahu.?
yineliyorum
idama karşı olan kim varsa teröristtir. en başta imralıdaki vatan hainini günlük 25 milyara beslemeye gerek olmadığı derhal idam edilmesi gerektiği ve diğer cezaevindeki teröristleride derhal idam etmenin gerekli olduğunu düşünüyorum. teröristin elini ayağını kır dişlerini sök yine hainliğinden vazgeçmeyecek olanlara özellikle.ben insanım diyenin çocuğu akrabası eşi dostu teröristlerce öldürülmüş insan ise o insan idama karşı çıkmayacağından % 100 garanti ederim.devletin varlığı ve bütünlüğü için teröriste idam şarttır. benim görüşüm böyle
ayrıca anket yapılsın % 80 idam geri gelsin denirse şaşırmam
kaygusuz tarafından 06/Kas/12 18:11 tarihinde düzenlenmiştir -
Kısasa kısas.
-
noname bunu yazdı
Kısasa kısas.
Kesinlikle. Ağır işlenilen suçlarda olması kanaatindeyim. Böyle olmalı ki ibret alınsın, caydırıcı olsun, kimse yapmaya cesaret edemesin bir daha.
-
kaygusuz bunu yazdıShockMan bunu yazdıkaygusuz bunu yazdı
yineliyorum
idama karşı olan kim varsa teröristtir. en başta imralıdaki vatan hainini günlük 25 milyara beslemeye gerek olmadığı derhal idam edilmesi gerektiği ve diğer cezaevindeki teröristleride derhal idam etmenin gerekli olduğunu düşünüyorum. teröristin elini ayağını kır dişlerini sök yine hainliğinden vazgeçmeyecek olanlara özellikle.ben insanım diyenin çocuğu akrabası eşi dostu teröristlerce öldürülmüş insan ise o insan idama karşı çıkmayacağından % 100 garanti ederim.devletin varlığı ve bütünlüğü için teröriste idam şarttır. benim görüşüm böyle
Hocam Anladım Sen Tamamen Kafayı İdeolojiye Takmışsın... Çık Oradan. Rahatla Biraz. Cani Sadece İmralıdaki Değil, Caniler Her Yerdeler..
Boş Ver Hayatını Yaşa, Relax Ol... :)
Bunlar Bizim İşlerimiz Değil Hocam, Buna Seçilmişler, Taşları Ve Zarları Elinde Tutanlar Karar Verecekler, Senin Benim Gibilere de, Cepheye Sürülmek Ve Öldürüp Ölmek Düşer... Kafanı Ne Bu Kadar Takarsınki, Anlıyamıyorum...
Tarihte Terörsüz Kurulan Tek Bir Devlet Örneği Yoktur... Terör Sadece PKK ya Ait Bir Kavram Değil, Öldüren Her kes Kimilerine Göre Terörist Kimilerine Göre Kahramandır... O Yüzden Bu Konuları Kafaya Çok Takmamalısın..
-
kaygusuz bunu yazdı
idama karşı olan kim varsa teröristtir.
Hoca Kusura bakma ama böyle genellemeler saçmalıktan ibarettir mantıklı sözler değildir heleki senden duymak istemediğim şeylerdir
herkesin kendine göre vardır bir sebebi terör örgütü liderleri için bende isterim böyle bir şeyi ama farklı düşünenlerde vardır kimisi için ölüm kurtuluştur niye böyle bir iylik yapılsın ki o adama kimisi için hak ihlali kimisini daha acı veren cezalar düşünür şu bu ama idamı istemeyen teröristtir mantığı saçmalıktan ibarettir bence kimsenin kimseyi idam istemiyor diye terörist demesi de haddine değildir....
bu mantığa göre hiç yargılama diye bir şey olmasın direk öldürülsün niye yargılanıyor ki
bu ülkede sırf azıcık sol örgüt sempatizanlığı yaptı diye yada iftira atıldı diye işkence görenler içerde suçsuz yere yatan insalar vardır.
osman pamukoğlu da birilerine birazcık kafa tutsaydı da ergenekonla balyozla bağdaştırılıp içeri terör örgütü lideri suçlamasıyla atılsaydı acaba yine aynı düşünceye sahip olur muydu
?birileri teröristlere krallar gibi bakılıyorsa affediyorsa salıyorsa vs vs bunun suçlusu bunun yapanalrdır....
SeRDaR tarafından 06/Kas/12 18:37 tarihinde düzenlenmiştir
Her şey pkk olarark değerlendirmemek gerek kime neye göre kimler terör örgütü ilan ediliyor bugün redhack bile terör örgütü diyorlar :) liderleri asılsın mı
suçu gov.tr hackledi :):):) -
idam geri dönüşülmez bir olaydır, her delilin suçlu gösterdigi birini idam ederseniz, yıllar sonra suçsuz oldugu anlaşılırsa, bunun örnekleri olmuştur, bunun için asla idam geri gelmemeli
-
Terör olaylarına idam,tecavüzcülere hadım.
-
kaygusuz bunu yazdı
-
geçen sene malatya da kurulması planlanan fuze kalkanına karsı oturma eylemine katıldım. pankart astıgımız için ve indirmeye karsı direndigimiz için polise mukavemetten goz altına alındık.
mk evlatları, kalp hastası babama "teror orgutune yardım ve yataklıktan ve polise mukavemetten" goz altında oldugumu soylemisler, ben aramayın dedigim halde. Gordugumuz dayagın, kufurun de haddi hesabı yoktu.
Bu ulkeye idam gelirse, kaç deniz gezmiş kaç yusuf kaç huseyin daha gider bilemiyorum.