folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Sizce İdam Gelmeli Mi?

Sizce İdam Gelmeli Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    kaygusuz bunu yazdı

idamın geri gelmesini istemeyenler teröristtir.

İdam teröristlere şarttır.

İdamın Geri Gelmesini İstemeyenler Teröristtir, Öylemi.   Peki Hocam Elini Vicdanına Koyda Yanıtla Lütfen, Ben İnsanım Diye Düşünen Bir Kimsede Pekala İdama Karşı Olamazmı yahu.?

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı
    kaygusuz bunu yazdı

İdamın Geri Gelmesini İstemeyenler Teröristtir, Öylemi.   Peki Hocam Elini Vicdanına Koyda Yanıtla Lütfen, Ben İnsanım Diye Düşünen Bir Kimsede Pekala İdama Karşı Olamazmı yahu.?

yineliyorum

idama karşı olan kim varsa teröristtir. en başta imralıdaki vatan hainini günlük 25 milyara beslemeye gerek olmadığı derhal idam edilmesi gerektiği ve diğer cezaevindeki teröristleride derhal idam etmenin gerekli olduğunu düşünüyorum. teröristin elini ayağını kır dişlerini sök yine hainliğinden vazgeçmeyecek olanlara özellikle.

ben insanım diyenin çocuğu akrabası eşi dostu teröristlerce öldürülmüş insan ise o insan idama karşı çıkmayacağından % 100 garanti ederim.devletin varlığı ve bütünlüğü için teröriste idam şarttır. benim görüşüm böyle

ayrıca anket yapılsın % 80 idam geri gelsin denirse şaşırmam

kaygusuz tarafından 06/Kas/12 18:11 tarihinde düzenlenmiştir

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Kısasa kısas. 

...said addicted.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Analitik
    Analitik's avatar
    Dişi
    noname bunu yazdı

Kısasa kısas. 

Kesinlikle. Ağır işlenilen suçlarda olması kanaatindeyim. Böyle olmalı ki ibret alınsın, caydırıcı olsun, kimse yapmaya cesaret edemesin bir daha.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    kaygusuz bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı
    kaygusuz bunu yazdı

yineliyorum

idama karşı olan kim varsa teröristtir. en başta imralıdaki vatan hainini günlük 25 milyara beslemeye gerek olmadığı derhal idam edilmesi gerektiği ve diğer cezaevindeki teröristleride derhal idam etmenin gerekli olduğunu düşünüyorum. teröristin elini ayağını kır dişlerini sök yine hainliğinden vazgeçmeyecek olanlara özellikle.

ben insanım diyenin çocuğu akrabası eşi dostu teröristlerce öldürülmüş insan ise o insan idama karşı çıkmayacağından % 100 garanti ederim.devletin varlığı ve bütünlüğü için teröriste idam şarttır. benim görüşüm böyle

Hocam Anladım Sen Tamamen Kafayı İdeolojiye Takmışsın...  Çık Oradan. Rahatla Biraz. Cani Sadece İmralıdaki Değil, Caniler Her Yerdeler.. 

Boş Ver Hayatını Yaşa, Relax Ol... :)

Bunlar Bizim İşlerimiz Değil Hocam, Buna Seçilmişler, Taşları Ve Zarları Elinde Tutanlar Karar Verecekler, Senin Benim Gibilere de, Cepheye Sürülmek Ve Öldürüp Ölmek Düşer... Kafanı Ne Bu Kadar Takarsınki, Anlıyamıyorum...   

Tarihte Terörsüz Kurulan Tek Bir Devlet Örneği Yoktur...   Terör Sadece PKK ya Ait Bir Kavram Değil, Öldüren Her kes Kimilerine Göre Terörist Kimilerine Göre Kahramandır... O Yüzden Bu Konuları Kafaya Çok Takmamalısın..

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    kaygusuz bunu yazdı

idama karşı olan kim varsa teröristtir.

Hoca Kusura bakma ama böyle genellemeler saçmalıktan ibarettir mantıklı sözler değildir heleki senden duymak istemediğim şeylerdir 

herkesin kendine göre vardır bir sebebi terör örgütü liderleri için bende isterim böyle bir şeyi ama farklı düşünenlerde vardır kimisi için ölüm kurtuluştur niye böyle bir iylik yapılsın ki o adama kimisi için hak ihlali kimisini daha acı veren cezalar düşünür şu bu ama idamı istemeyen teröristtir mantığı saçmalıktan ibarettir bence kimsenin kimseyi idam istemiyor diye terörist demesi de haddine değildir....

bu mantığa göre hiç yargılama diye bir şey olmasın direk öldürülsün niye yargılanıyor ki  

bu ülkede sırf azıcık sol örgüt sempatizanlığı yaptı diye yada iftira atıldı diye  işkence görenler içerde suçsuz yere yatan insalar vardır.

osman pamukoğlu da birilerine birazcık kafa tutsaydı da ergenekonla balyozla bağdaştırılıp içeri terör örgütü lideri suçlamasıyla atılsaydı acaba yine aynı düşünceye sahip olur muydu
    ?

birileri  teröristlere krallar gibi bakılıyorsa affediyorsa salıyorsa vs vs bunun suçlusu bunun yapanalrdır....

Her şey pkk olarark değerlendirmemek gerek kime neye göre kimler terör örgütü ilan ediliyor bugün redhack bile terör örgütü diyorlar :) liderleri asılsın mı
    suçu gov.tr hackledi :):):)

SeRDaR tarafından 06/Kas/12 18:37 tarihinde düzenlenmiştir

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    canocan
    canocan's avatar
    Erkek

idam geri dönüşülmez bir olaydır, her delilin suçlu gösterdigi birini idam ederseniz, yıllar sonra suçsuz oldugu anlaşılırsa, bunun örnekleri olmuştur, bunun için asla idam geri gelmemeli

Kamyondan düşmüş içi geçgin karpuz
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek

Terör olaylarına idam,tecavüzcülere hadım.

Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rockes
    rockes's avatar
    Erkek
    kaygusuz bunu yazdı

askerden geldi işsiz . edit: artık işli
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dbcooper
    dbcooper's avatar
    Erkek

geçen sene malatya da kurulması planlanan fuze kalkanına karsı oturma eylemine katıldım. pankart astıgımız için ve indirmeye karsı direndigimiz için polise mukavemetten goz altına alındık.

mk evlatları, kalp hastası babama "teror orgutune yardım ve yataklıktan ve polise mukavemetten" goz altında oldugumu soylemisler, ben aramayın dedigim halde. Gordugumuz dayagın, kufurun de haddi hesabı yoktu.

Bu ulkeye idam gelirse, kaç deniz gezmiş kaç yusuf kaç huseyin daha gider bilemiyorum. 

yan yatarak üzüm yiyen roma imparatoru
Toplam Hit: 6664 Toplam Mesaj: 68