folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Sizce İdam Gelmeli Mi?

Sizce İdam Gelmeli Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blmrt
    blmrt's avatar
    Erkek

Türkiye de idam kesinlikle gelmemelidir. Sonuçta öyle bir ülkede yaşıyoruz ki her an olayın akıbetini değiştirilebiliyor. Geri dönüşüde olmayan bi olay oldugu için .. hangi insanlara güvenip idamı geri getireceksin . idama anlık pkk sucu olarakbakmayın . diger suclardan da idam yemiş bir adam burası türkie sonuçta başkasının yüzünden bk yoluna gidebilirsiniz . bilmem anlatabildim mi.

İnsanlar çok değişti, dikkat etmek lazım. Biriyle el sıkıştıktan sonra beşi de yerindemi diye parmaklarını saymak zorundasın
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

yok birader

bende eskiden şeriat kanunları uygulansın derdim ceza olarak fakat

Allah kötülük yapanların cezasını bu dünyada veriyor zaten

kafa uçurma, idam cezaları olmasa bile ölüp kurtulmaktan Allah beter ediyor kötüleri zaten

hapise atıp yavaaaş yavaş bekletecen ki adamı ömür boyu ölmekten beter olacak zaten kafayı üşütürler

idam etmek kafa uçurmak kol ayak kesmek ne olacak kolay

suçlu için kurtuluş olur bu

ama bazen arabistandaki cuma çıkışlarındaki kafa uçurmalar hoşuma gitmiyor değil :)

yinede suçluyu öldürüp hemen kurtulunacağına

başka türlü bir yöntemle suçluları hergün öldürmek daha iyidir :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

Arkadaşlar lütfen saçmalamayın. Bir insanın en büyük hakkı olan yaşama hakkını hiç kimse almamalıdır.

Ancak cezaları müebbet olarak kesinleşmiş olan suçlular için ötenazi hakkı olmalı. Gerçi bu ötenazi hakkı ölümcül hastalığa yakalanmış tedavisi asla mümkün olmayan durumlarda da olmalı o ayrı konu neyse ona sonra gireriz. Bir insanın yaşamasına hiçbir yargı müdahale etmemeli bence. Ancak terör suçluları ve vatana ihanet gibi suçları işleyen ve mahkeme tarafından suçu kabul görülmüş durumlarda. Hatta yargıtay, danıştay ne varsa alayı onayı verdikten sonra suça işte ozaman devreye suçlu için bir hak doğsun ötenazi.

Bir insanın yaşama hakkını ancak kendisi elinden almalıdır. Bir insan gidipte tecavüzcüyü öldürdüğü zaman nasıl o adamı cinayetten yargılıyorsak bu da ona benzer. Devlet cinayet işliyor. Ölen insanın suçlu olup olmaması cinayeti değiştirmez. Ozaman alalım elimize silahları teker teker suçluları öldürelim sonra yav bu ipneler zaten yakalanınca idam edicektiniz ben direk sıktım kafasına mı diyceksiniz :D Gülünç olmayın. Hele ki türkiyedeki yargı kurumları komedi filmleri gibi işlerken idam cezası hem bir insanın hakkını gasp etmek hemde bok yolunda gitmesine sebep olabilir. Ama söylediğim gibi ötenazi hakkı bence bu ülkede tartışılmadı. Hele ki geçmişte idam cezası verebilen bir ülke için çokta zor olmasa gerek.

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muritcan
    Muritcan's avatar
    Erkek

Türkiye'de idamı getirecek tek bir devlet adamı yoktur.. getirmek isteyenlerde gücü yetmez zaten.. ve şunu çok iyi bilin apo'nun teslimatından önce devletle idam kaldırılacak diye anlaşma yapılmış biliyorsunuz ki antlaşmalar 100 yıl geçerli.. Veylasül û kelam kısır döngü olaylar..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    winchester
    winchester's avatar
    Erkek
    ErotikPanda bunu yazdı

Klavye hukukçusu olarak ;

Terör ve vatan hainliğine : idam

Tecavüzcülere : hadım

öngörüyorum.

Aynen katılıyorum

Ölüm Bizimle Gelecek...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek

Çok kişiyi yanlış evrakla asarlar delisiz gerekçesiz sahte işlerle. Şu an hapiste olan bir ton kurban var, olaylarla alakalı bile olmayan.

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek
    interfector bunu yazdı

Arkadaşlar lütfen saçmalamayın. Bir insanın en büyük hakkı olan yaşama hakkını hiç kimse almamalıdır.

Ancak cezaları müebbet olarak kesinleşmiş olan suçlular için ötenazi hakkı olmalı. Gerçi bu ötenazi hakkı ölümcül hastalığa yakalanmış tedavisi asla mümkün olmayan durumlarda da olmalı o ayrı konu neyse ona sonra gireriz. Bir insanın yaşamasına hiçbir yargı müdahale etmemeli bence. Ancak terör suçluları ve vatana ihanet gibi suçları işleyen ve mahkeme tarafından suçu kabul görülmüş durumlarda. Hatta yargıtay, danıştay ne varsa alayı onayı verdikten sonra suça işte ozaman devreye suçlu için bir hak doğsun ötenazi.

Bir insanın yaşama hakkını ancak kendisi elinden almalıdır. Bir insan gidipte tecavüzcüyü öldürdüğü zaman nasıl o adamı cinayetten yargılıyorsak bu da ona benzer. Devlet cinayet işliyor. Ölen insanın suçlu olup olmaması cinayeti değiştirmez. Ozaman alalım elimize silahları teker teker suçluları öldürelim sonra yav bu ipneler zaten yakalanınca idam edicektiniz ben direk sıktım kafasına mı diyceksiniz :D Gülünç olmayın. Hele ki türkiyedeki yargı kurumları komedi filmleri gibi işlerken idam cezası hem bir insanın hakkını gasp etmek hemde bok yolunda gitmesine sebep olabilir. Ama söylediğim gibi ötenazi hakkı bence bu ülkede tartışılmadı. Hele ki geçmişte idam cezası verebilen bir ülke için çokta zor olmasa gerek.

toz pembe.

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
Toplam Hit: 6736 Toplam Mesaj: 68