folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Sizce İstanbul"Da Helikopter Varmı??

Sizce İstanbul"Da Helikopter Varmı??

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek

iyi düşünmüşün lord güzel fikir gerçekten

ama unuttuğun bir nokta var vatandaşı takan kim ?

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jezreel
    jezreel's avatar
    Erkek
    reklam yapmak içindir gökte medya yok ya

gaipten görüntüler
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Helikopter ile Uçarsa, Yukarda Her Yönden Hedef Durumuna Gelecek Kelle Vaziyetini Alacaktır. Dünyadaki Cia, Mossat Ve FBI' Ya Ait Ajanların bile Öldürülmesi için Çaba Sarfettiğine Emin Olunulan Böyle Bir Adam İçin, Elbetteki Türkiyede Geniş Önlemleri Alınmış olması, Olağandır...

Karadan Götrüldü, Çünkü Ona Bişey Olursa İhale Türkiyede Kalır, Benim Kızdığım Nokta O Değil, Böyle Savaş Çığırtkanı Bir herifin Türkiyede İşi Nedir... Ahmedi Neccat Gerçektende Kellesi Tehlikede Olan Liderlerden Birisidir.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek
    zaten yolun kapatılması şarttı. havadan götürmeleri mümkün değildi ancak bnu neden daha önce söylemediler. yolun yarısında trafiğin kitli oldğunu öreniyorum metrobüse gdiyim bari diyorum bir da bakıyorum ki hatlar kesilmiş. merak içinde ilerlerken gördüğüm manzara beni şok ediyor 5-6 polis arabası koskoca e5in ortasında yan şekilde durmuş yolu kesmiş geçişe izin yok. kısmen diğer yoldan ilerlilyor araçlar. ayrıca her zamanki başıboş otobüs durakları bugün baya bi koruma altındaydı her köşe başında bir polis vardı. açıkçası keşke dedim her gün bu polisler burda olsa

We can be more, we can be much more.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spacheata
    Spacheata's avatar
    Erkek

padişahı senelr önce kaldırdık ama hala görülüyo ki belli bi kendini bulunmaz hint kumaşı sanan tabakayı kaldıramadık. bir gün glecek milletvekilleri özel araç yerine bisikletle meclise gelcek. kırmızı ışıklarda durcaklar. en önde deri koltuklarda değil halkla aynı koltuklarda oturacaklar.ama ben görebilecekmiyim bilmiyom. :( 

Ayrıca çok şekersin :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Erkek
    shockman bunu yazdı:
    -----------------------------

Helikopter ile Uçarsa, Yukarda Her Yönden Hedef Durumuna Gelecek Kelle Vaziyetini Alacaktır. Dünyadaki Cia, Mossat Ve FBI' Ya Ait Ajanların bile Öldürülmesi için Çaba Sarfettiğine Emin Olunulan Böyle Bir Adam İçin, Elbetteki Türkiyede Geniş Önlemleri Alınmış olması, Olağandır...

Karadan Götrüldü, Çünkü Ona Bişey Olursa İhale Türkiyede Kalır, Benim Kızdığım Nokta O Değil, Böyle Savaş Çığırtkanı Bir herifin Türkiyede İşi Nedir... Ahmedi Neccat Gerçektende Kellesi Tehlikede Olan Liderlerden Birisidir.
    benim kızdığım nokta ise bu ülkenin yöneticileir halkını niye düşünmüyor? neden haber vermiyorlar.. İş gücünü bahane edip bazı günlere taitl vermeyen insanlar şimdi neden bi iadam için insanları işinden ettiler??

Demek ki ülkeye süikast tehlikesi olan birisi geldiğinde istanbul'da bir gün yalan olacak. Türkiye'nin en gelişmiş ilinde bunlar oluyosa vay halimize vay..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EOF
    EOF's avatar
    Erkek

abi ne haberi ya adam uranyum zenginleştiriyo diye ameirka tepesine binicek yer arıyo hertürlü suikast denemesine girmişlerdir bile sen diyosun trfik tıkanır adamı helikopterle yollayaydınız. oldu bisiklete bindirselerdi? "al koçum dümdüz yardır camiden sağa sap orda iran baş konsolosluğu" yok böyle bi olay. doğrusu ne ise onu yapmış adamlar

end of file.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    graywolf
    tulu
    tulu's avatar
    Dişi
    HoRbY bunu yazdı:

Inmek istedikden sonra heryere iner + o adamın yolu önceden belirlenmiş o hamile bayanın o gün dogurcagı belliymiydi tabiki hayır yani boşuna celalleniyorsun. Burası Türkiye hayvanlar insanlardan daha iyi muamele görür bunuda unutma.

Edit büdüt : Abi ben demek istedigimi size anlatamıyorum veya siz anlamak istemiyorsunuz :) Onların bilip bizim bilmedigimiz bişeyvarki demekki böyle bişey yapmışlar pof ben 9 dogurcam şimdi :) 

pardon ama düsünceni savunmaya çalisirken içine etmissin bu ne biçim örnek bu ne biçim argüman kardesim koskoca e5 ve o yoldan her gün kaç tane hasta kaç tane hamile geçiyor acaba?

ha helikopter güvenilir degildir katiliyorum ama o zmn milleti o duruma düsürmiceksin

ha düsürdüysen vatandasa hizmeti yerine getirceksin yani hastaya hamileye helikopter gönderceksin

bu yüzden tayyibinde aq ABDullah gülünde aq

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    graywolf
    tulu
    tulu's avatar
    Dişi

ayrica böyle yalakaligi baska bir ülkede göremessiniz

gösteris için milletini ez

atatürke hakaret edeni bu sekilde agirla :S

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek
    ahmedinejatın amk. Onun yüzünden normalde 8  dk süren yolu 3.5 saatte zorla gidebildim. Bu sıcakta beynımız kaynadı. İranın bir günlük petrolunu Türkiyeye vermesı lazım
Toplam Hit: 10020 Toplam Mesaj: 69