folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Sizce İstanbul"Da Helikopter Varmı??

Sizce İstanbul"Da Helikopter Varmı??

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetcan
    mehmetcan's avatar
    Erkek
    lordvader89 bunu yazdı:
    -----------------------------

evet bu çok DERİN BİR KONU bizler için derin bir konu olmayabilir ama İstanbul valisi,T.C Cumhurbaşkanı için çok Derin bir konu...

niyemi?

Çünkü İran İslan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ahmedinecad Atatürk Havalimanına tam 14.22'de geldi.Yollar saat 11'de kesildi...

Ambulanslar yolda kaldı sirenleri çala çala...

8.5 aylık Hamile bir bayan yolda kaldı 40 dereceye yakın sıcakta...

Uçağına yetişemedi vatandaş...

İşine yetişemedi işçi,patron...

niye yapıldı çünkü misafirimiz(!) "22 kilometre" yol gidecekti...22 kilometrelik yolu Helikopterle gitse olurmuydu? bence olurdu...amk'mun valisi akıl edebilseydi...benim bizim herkesin aklına gelen HELİİKOPTER BULMAK onun aklına gelseydi?

evet size sorumu tekrar soruyorum..

1-bu neyin yalakalığı? (tv'de duydum bir bayandan)

2-İstanbulda Helikopter yokmu?

Devleti ve devletin yöneticisinin alenen aşagılamak büyük bir suçtur ''amk'mun valisi akıl edebilseydi...'' Suç teşkil ediyorsunuz.. dikkat et kendine

bizde keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik ; hayatla erken seviştik herşey üstümüze kaldı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek

HolygaN bunu yazdı:
    Havaalanında aynı tip ve renkte 4 helikopteri kaldır bakalım. Hangisini vuracaklar.

bunu yapacağına karayolunu dene o zaman kim vuracak bakalım?

We can be more, we can be much more.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek

bu kadar basit düşünmeyin... işinize geldimi bir sürü komplo teorisi kuruyosunuz kafanızda şu adamı sevmesenizde bi kaç komplo teorisi kurgulayın sonuçları analiz edin bakalım haklımısınız? neyse akp li olduk gene alksdlşaskfaslşgh

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asi
    Asi's avatar
    Dişi
    Kendi vatandaşını mağdur etmek elbetteki haksızlık ama ahmedinecad Türkiyede her hangi bir suikaste maruz kalsa neler olacağını kimse kestiremez bu memleketin binlerce istinbaratçısı var uzmanı var varda var onlarda her şeyi düşünmüştür

Doğuşumdaki tek olağanüstülük Türk olarak dünyaya gelmemdir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seboist
    seboist's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Ahmedinejad: İstanbullulardan özür dilerim  
    Kapatılan yollar nedeniyle İstanbulluların, turistlerin öfkesine hedef olan Ahmedinejad “Duydum ve çocuk üzüldüm. Ben Tahran'da böyle bir şey yapmazdım. Mümkün olsa burada da halkın içinde olmak isterdim” dedi ve İstanbullulardan özür diledi.

ebedi devlet
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

HoRbY bunu yazdı:
    Herkez kendine göre haklı. Bari dilekce verde bundan sonra gelen misafirleri helikopterle götürsünler en azından onlardan zeki oldugunu onlarada kanıtlamış olursun dene bakalım sana ne cevap vercekler :)

ya hocam helikopter tercih edilmeliydi yoksa kim olursa olsun yollar bu hale getirilmemeliydi başka bir ülkenin devlet başkanı bizim ülkemizin vatandaaşlarından daha değerli diğil ya ohamile kadının çocuğu düşse veya ambulansta kalp krizi geçirmiş birinin ölmediğini nerden biliyoruz neiçin başka bir ülkenin devlet başkanına yalakalık için sende kalkmış bunu savunuyorsun eğer helikopter tercih etmem diyorsan hiç kusra bakma busenin mallığını gösterir birkere helikpter öok daha güvenlidir ve zırhlı helikopterler roket saldırılarına bile dayana biliyorlar hiç bir bildikleri yok bukonuda

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek
    konpicyus bunu yazdı:

HolygaN bunu yazdı:
    Havaalanında aynı tip ve renkte 4 helikopteri kaldır bakalım. Hangisini vuracaklar.

bunu yapacağına karayolunu dene o zaman kim vuracak bakalım?

O zaman ne oluyo biliyomusun en az 500 bın ınsan yollarda 40 derecede mahsur kalıyo.

@shockman

Abi pilotlar malmı yada gizli servisler füze rampalarımı kurmuşlar istanbula herbiri yan yana gitmek zorunda değilki.

Haa helikopter sadece bir öneri insanları mağdur etmeden bunun bi yolu bulunur

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek

seboist bunu yazdı:

Ahmedinejad: İstanbullulardan özür dilerim  
    Kapatılan yollar nedeniyle İstanbulluların, turistlerin öfkesine hedef olan Ahmedinejad “Duydum ve çocuk üzüldüm. Ben Tahran'da böyle bir şey yapmazdım. Mümkün olsa burada da halkın içinde olmak isterdim” dedi ve İstanbullulardan özür diledi.

özür dilemekle bitseydi keşke. dün neler çektik bi ben bi de yollarda olanlar bilir

We can be more, we can be much more.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lethe01
    lethe01's avatar
    Erkek
    bush ve papa geldiği vakit, bu bağırıp bi yerlerini yırtanlar o zaman susuyordu, sorun trafiğin tıkanması değil, sorun gelen kişi.

bknz: http://www.ilkimwebtasarim.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    papa geldiğinde aynı şey olmadı...önceden haberi vardı herkesin sadece biraz trafik oldu beşiktaşdan levent'e 1 saat'de geldim ama en azından biliyordum durumu :)
Toplam Hit: 10006 Toplam Mesaj: 69