Sizce Napim?
-
delıgın yanına bı delık daha ackı fantazı yapabılsın cıft cıft alsın "oglan" bı ıyılık yap cocuga artık
hem pekte ınanasım gelmedı soyledııne bılmıom artık... bı ınsan lolıs oldugunu anlayabılır karsısındakının... -
ya andam sen harbiden ucmusun bu aralar
sen asik felan mi oldun kanka ya :))
-
yok be kankam bılen bılır benı
-
len bu bölümde makaraymış.. paso grafikte takılıyodum... ne cevherler varmış ortamda be...
harbi koptum brawo arkadaşlar:))))
devil Allah seni nasıl biliyosa öle yapsın:))) demek gay he... öpüştü he.. bırak bu işleri.. ama güzel geyikti... 1,5 sene yuhh... bari 1 ay de inanalım :) ben bi kızla bi masaya oturduğumda ertesi gün seceresini ananesinin bile kzlık soyadını çözmüş oluyorum... neyse sağlamsınız arkadaşlar tebrik bu saatte yarıldım harbiden...
-
ama dark sendede bi ufak yumuşaklık var ogun bizim şirkette bana yanaştında ben pas vermedim:)))
şaka şaka cem sağlam cocuktur... ama işte bide fondoten sürmese... yıhahahaha :))) -
:))
1.5 senede adamın gay olduğunu anlamadın mı yalan sölüyosa getirecektin bi adam zikişin decem :)) -
devil_akıllı kızsın helal! bu arada herife keşke gel iki yakışıklı bulalım, bizim eve atalım biri sana,biri bana deseydin. nasıl dumur olurdu acaba :)
-
Sana ne diyim kızım be 1,5 senedir çocuğun ne mal olduğunu öğrenemedinmi_? Ya ilk aşkım deme çünkü ilk aşklar hep değerlidir bu kişinin değerli olabilmesi için sana karşı hep dürüst davranmış olması gerekiyor dimi yani_?
-
çüş be amma salakmışsın yada aşktan gözün hiç birşey görmemiş. Hareketlerinden anlamadnmı_? Madem GAY miş sana nasıl ilgi duymuş sorsaydın ya... Bence o GAY falan değil kocabir yalancı....

-
yaw arkadaşlar geyik yapıyo kız... akıl mantık varmı yaw şu olayda.. 1,5 sene dio...
Toplam Hit: 17430 Toplam Mesaj: 76