Sizce Napim?
-
iki seçenek var ya senden ayrılmak için böyle bir yalan söyledi. çünkü gay olsa sana 1.5 yıl önce nasıl ilgi duyacak. ya da pezevenk'in söylediği gibi çocuğu yıldırdın çocukta erkek likten nefret edip cinsel tercihinde F5 yaptı.
-
yaLan atmıs sana sende yemıssın waLLa gay olsa 1.5 sene senle cıkar mı erkeklerle cıkar tovbe yarrabı hahaha :D
-
1 buçuk sene geçmiş yawww nasıl anlamazsın !..o seni aldatmıştır başka erkeklerle
-
yaw bu kız milletini kandırmak ne kadar kolay yaşasın Erkek gücü eeheheh :D
-
KuPa_KiZi bunu yazdı:
-----------------------------
1 buçuk sene geçmiş yawww nasıl anlamazsın !..o seni aldatmıştır başka erkeklerle
Bu CümLeden Su feLsefeyimi Cıkardın :) Erkek Adamın Erkek SevgiLisi oLur muahahah :P -
Yok Yaw Saka ßi Yana Ciddi Ciddi ßirşey var bu işte Yoksa Bi gay 1,5 Sene MutLaka ßi açık verir En azından HareketLeriyLe KonuşmaLarıyLa :) neyse SaLLa kendine Yeni ßirini buL ama Oda ßu işin Sonunda Ben gay'im Demesin
-
doğru valla..1 senenin içinde anlaması lazdım eğer gerçekten homoseksüellik varsa
eGomania bunu yazdı :
----------------------------------
Bu CümLeden Su feLsefeyimi Cıkardın :) Erkek Adamın Erkek SevgiLisi oLur muahahah :P
----------------------------------
hee öyleeeeee -
JerusaLem bunu yazdı:
ulam delikanlı adam ayrılmak için ben topum dermi.
demek harbi topmuş. bizim orçunun arkadaşıdır belki. darkworld'a adını felan ver bakam belki tanıordur. öyle adamlarla işi oluor.
JerusaLem'e katılıyorum delikanlı adam ben topum demez.....ziktir et gitsin yawwwww..... -
abi ben topum diyen le aynı cinsiyeti paylaşıyor olamam kahretsiiin Toplara hücuum
-
abicim walla tam bu konuyu okuyodum ark. geldi bi ibne ayarlamış onu anlattı.Kız senin manita olmasın bu :))
Toplam Hit: 16359 Toplam Mesaj: 76