Sizce Napim?
-
lan kızın manitası mı olur yaa zuahahaaha olsa olsa lezbiyen se olur
-
devil_girl çocuk sana sallamış falla...
ya şu gaylar ne şahsiyetsiz insanlar -
boşfer takma sana başka gaylermi yok :P şaka şakaaaa..bence onu çok çabuk unutabilirsin. gay olduğunu bile bile ona aşık olamazsın dimi
-
Çok sağlam bi miğdem vardır ama gay diyince ciddi ciddi bulanımsı bi duygu yaratıyor ne kadar iğrenç bişey.Devil oğlanın suratına bi top de eğer bozulmuyorsa bas tekmeyi kıcına
-
sende 3. kisi ol aralarina operasyonla erkek olabilirsin yani (: bir düsün bence
-
devilgirl ayrıca ben seninkız olduğuna inanmıyorum.
Saygılar... -
MIKE-TYSON bunu yazdı:
-----------------------------
devilgirl ayrıca ben seninkız olduğuna inanmıyorum.
Saygılar...
çok doğruuu ben de sizin var olduğunuza inanmıyorum onun kız olması önemli değil aslında bis yokuz dostum yoooook sadece düşünce, sadece seslerrrr sadece gelecek, işte bu gerçeklik boşluk hiçlik ama hala yok kim mi? hiç kimse yada herkes ne fark ederki zaten bende yokum sadece bir kaç byte ve sıralanmış bitler ................................................................................................... -
hadi senin ki gay may yürümedimi yürümüyor.a.q.
ya ben ne yapayım 3 güne bir ayrılıp bir barışıyoz ???? kız milleti deilmisiniz anlaşılamaz kendi derdinizi saklarsınız kendi aranızda sır saklarsınız ondan sonra erkeklere laf atarsınız... kendi aranızda sır saklarsınız sizinde ne oldugunuz belli deilhelal olsun çocuga babalar gibi sölemiş sen bundan sonra birşey yapma sende kendini tatmin edecek başka seyler bul oke cicim:)))))
yalnız gaysa ok ayıp etmiş salakmış açıkcası sen gibi birisi varken başkası kendi cinsinle ilişkiye girmiş -
ScorPioN-f bunu yazdı:
ayerılmak içim mazeret aramadına emn msn ¿?¿?¿?¿?¿
ayrılmak için neden mazeret arasın???
açıkca istemiyorum seni diyebilir kendi
kişiligini neden karalasın sende
sana gelince sen kendine başkasını bul
-
yaw sende gay olmayan birisini bulsana
yani guzel olur senin için
Toplam Hit: 15153 Toplam Mesaj: 76