Sizce Napim?
-
arkadas o secimini yapmıs sende yap kendi yoluna devam et hayatın yasa.askın adaleti birgün cıkaracak karsına sen dogru ve icetn ol yeter....ben izmirde oturuyorum ama erzurumda atatürk üniversıtesınde okuyorum.gurbette bende svdigim insandan darbe yedim hemde gurbette bazen düsünüy -
salla şimdi yaa gay falan.Siz asıl bi kız onun gözlük kabını yaladığımı öğrendiğinde ona kendimi nasıl affettirebilirim onu söyleyiverin bi.HEM DE HENÜZ 12 YAŞIMDAYIM
-
bence senden ayrılmak için solemiş bu yalanı...sen en iyisi kendin baska birini bulhayat devam ediyo............**************
-
Gay ise seninle niye çıkmış anlamadım biseksüel flndır o zmn uzak dur göz göremyince gönül katlanıyor ne biliyim belki de çoktan unutmuşundur.!
-
BANA KALIRSA SENIN BAZI FAZLA KILOLARIN YADA BIRAZ CIRKINLIGIN SOZ KONUSU.ADAM ARTIK BIKTI AYNI SURATI AYNI ....... GORMEKTEN,TEK CARE BU YALANI BULDU. SENDE GARIBANIM "ULA BU DONMUS BILE KIRMIZI ISIKTAN" DEDIN INANDIN VEDE KAYBETTIN.SIMDI ADAM BASKA CITIRLARI YIYOR SENDE ORDA, PARMAK DUASI YAPIYON KENDINE
-
ahahha ulan koptum bu topicte
o adami pardon oglani
jeru ben nra dovuces bi temiz
ulan delikanli adam ben dopum der mi lan
sende 1,5 senede anlamamisin pes 2 3 ayda anlasilirdi kesin
ulan analar ne evlatlar dogruo opusmus bide gozun onunde erkekle hay allahim ya tam trajik komik olay abi ya -
devil_girL bunu yazdı:
-----------------------------
ya 1,5 senelik bir ilişkim wardı. ilk aşık olduğum, ilk ve son çıktığım insandı kendileri....
fakat onun GAY olduğunu örendim...(kendi söLedi)
ya üsüLdüm hemde chok :(((
artık ona karşı hiç bişi hissetmiorum gibi sanırım... :/
.ikim böLe şansı ben ya! :(
napıcam yaaaa?
CEVAP:
YAVRUM YENI BIRTANE BULANA KADAR PARMAKLAMA ILE IDARE ET.BULDUGUN ZAMAN YAA ALLAH BISMILLAH.SULAR SELER GIBI OLURSUN ALLAHIMA,ONU SIMDI KIMBILIR KIM HACK"LIYODUR(GERIDEN).SENDE ERKEK ARKADASIM DIYE BAHSET BAKALIM.....
BOYNUZ YEMISIN SEN BE GULUM HEMIDE BIR IBNEDEN....
-
iLginc bunu yazdı:
ahahha ulan koptum bu topicte
o adami pardon oglani
jeru ben nra dovuces bi temiz
ulan delikanli adam ben dopum der mi lan
sende 1,5 senede anlamamisin pes 2 3 ayda anlasilirdi kesin
ulan analar ne evlatlar dogruo opusmus bide gozun onunde erkekle hay allahim ya tam trajik komik olay abi ya
sööle ilgincim kimi indirioss...
anında görüntü yanii
ayıpsın.. -
nra bunu yazdı:
sööle ilgincim kimi indirioss...
anında görüntü yanii
ayıpsın..
su vatandasi indirios
kizi 1,5 sene kandirmis bi de
ulan delikanli adam bole yapar mi
heytttt ulan
-
yavrum sansını :D baskasıyla dene birz gec oldu :D Ama dikkatimi cekdi Artık Birdaha Sorarsın Sen gaymısın deilmisin die :DLan ne gunlere Kaldık :D A.nanı :D A.. S... Adam gay cıkmıs :D::D
Toplam Hit: 16086 Toplam Mesaj: 76