Sizce Yeniden Seçim Olsa Akp İktidara Gelirmi?
-
Zamanında bu vatanı soymasalardı bankaları şerefsizler hortumlamasaydı. tayyipte satmak zorunda kalmazdı niye suçu tayyipte arıyorsunuzki?? hem hisse satmak topprak satmak demek değilki arkadaşlar
-
ulan tayyip gibi anlatmayın şunu,o oldu bu oldu şöyle yaptılar böyle yaptılar.....
bi yandan g.te sokacağını sokuyo biyandanda bakın g.tünüze giren dertleri çıkarıyorum sayın halkım diye halka sesleniş yapıyo...elimde olsa evimin bodrum katındaki çim biçme makinasıyla keserim o akplilerin tuhaf bıyıklarını! :)
-
Arkdaşlar lütfen seviyemizi düşürmeyelim daha düzeyli yorumlar yazalım lütfen.......
-
aslında amerika karşındaki ezikliği akp istiyor zannetme aynı şeyler ecevit hükümetindede oluyordu.... akp hiç bir zaman türkiyenin kötülüğünü istemiyor bazı noktalar tabiki benimde aklımı kurcalıyor ama diğer hükümetlerede bi bakmak lazım derim...eskiden yaşanan krizlere vb... birçok şey
-
vehbilatorrr bunu yazdı:
aslında amerika karşındaki ezikliği akp istiyor zannetme aynı şeyler ecevit hükümetindede oluyordu.... akp hiç bir zaman türkiyenin kötülüğünü istemiyor bazı noktalar tabiki benimde aklımı kurcalıyor ama diğer hükümetlerede bi bakmak lazım derim...eskiden yaşanan krizlere vb... birçok şeyecevitin ta a.k ülkeyi sikip soğana çevirdiler akp li değilim ama helal olsun diyorum akp ye adamlar geldi en azından bişeyler düzelmeye başladı ecevit ne yaptı ?
şunu yaptım bunu yaptım desin ne yaptı ecevit akp helal olsun iki elin parmaklarını geçecek kadar şey yapmışsa iyidir.
ayrıca bugün meclisteki konuşmasınıda dinledim baykal bişey diyor laflar yüzüne çarpılıyor daha ne olsun akp olmuş o olmuş bu olmuş fark etmez ülke gelişiyorsa sorun yok.
-
olm tayyeap sayıklıor Atatürk ün nutuktaki sözleir Allah bilir ilk defa okumuştur nutuk u bu kanun için :D onu bırak adam sanki Atatürk ün diğer tüm dediklerini yapmış alt üst kimlik tartışmasına çekior işi. alt üst kimlik die bişey olamaz..
"Türkiye Cumhuriyeti Kuran Büyük Türk Halkına Türk Milleti Denir"
M.Kemal Atatürk
-
"Türkiye Cumhuriyeti Kuran Büyük Türk Halkına Türk Milleti Denir"
M.Kemal Atatürk
aynen katılıyorum
-
abi bu siyaset meseleleri tahribata kadar geldimi ya!!!!
-
badboy7 bunu yazdı:
abi bu siyaset meseleleri tahribata kadar geldimi ya!!!!
hayatın kendisi siyaset be gözüm!!! -
yaw habire ülkeyi sattı diyip duruyonuz!
ula keşke cem uzan gelipte ananızı pazara çıkartsaydı da ya da biri gelip tarrak kadar vergiyi gö.ünüze soksaydı da ozaman anlardınız!
lafa bak ya adam köşkünde oturmuyo!
herif bişeyler yapmaya çalışınca ülkeyi sattı oluyo akp köpeği oluyo ama başkası gelip oturduğu yerde oturunca süper adam oluyo! la salak herifler siz bu kafayla giderseniz anca s.kime kadar gidersiniz!
ulan nedir bu ülkedeki müslüman parti düşmanlığı ya!(bi de müslüman ülkeyiz)koyunuz koyun diyosunuz ya harbiden koyunsunuz a.q. gavur kendi yapamadığını fitneyle size yaptırıyo işte!osmanlıyı da böyle yıkmadılar mı?
anavatandı galiba sırf müslüman parti yaptı die mavi akım projesini feshedip rusyaya tarrak gibi tazminat bayıldılar kimsenin gıkı çıkmadı!anca biri size kazığı ayakta geçirince susuyosunuz biri vatan millet uğruna birşeyler yapmak isteyince tepesine biniyosunuz!
RAHAT BATIYO A.K. SİZE YA!