Sizce Yeniden Seçim Olsa Akp İktidara Gelirmi?
-
bencedee AKP geLir ama CHP nin gelme olasılığıda fazla doru olan şuki AKP yönetmeliğine olumlu tek işimiz avrupa birliğine beklemeqdi ama oda olmucaq
-
aga bencede akp gelecek
çünkü faaliyet çok işlev bol hizmet gani refah üst safhada
ama şu var bu güne kadar gelen tüm kabineler seçim standında baş örtüsü sorununu çüzüceğini söyledi ama hepsi apıştı no ıcraat beni alakadar etmıo ama ...
neyse akp kesin olmaını yemennı edıorum
-
amına kotydunuz ortalıgın..Burası bır heck sıtesı.
isinizi adam gıbı yapın boyle sıyaset yapacagınıza halen falıyette olan pkk sıtelerını heckleyın de gorelım o zaman kafanız hangı ıse calısıyo siyasetın bu sıtede yerı yok bence...
-
aZaPp bunu yazdý:
amýna kotydunuz ortalýgýn..Burasý býr heck sýtesý.
isinizi adam gýbý yapýn boyle sýyaset yapacagýnýza halen falýyette olan pkk sýtelerýný heckleyýn de gorelým o zaman kafanýz hangý ýse calýsýyo siyasetýn bu sýtede yerý yok bence...
kormusun genel bolumunde birsey tartisiliyor hack istiyosan hack bolumune gir a.qbuarada akp devleti sat,iyo diyenler guluyorumya dusunun birkere sadece toprak veriyor isdegil
busayede ne oluyor emeklilige ayrilan bu avrupalilar paralarini alip gelip turkiyede harciyor esnafta isyapmis oluyor anladinizmi
-
Türkiyede Toprak Satsa noLur İsterse BabaLar Gibi ELinden Geri ALır!!! Yurt Dısındaki Durum Gibi
-
slmarlq bunu yazdı:
Türkiyede Toprak Satsa noLur İsterse BabaLar Gibi ELinden Geri ALır!!! Yurt Dısındaki Durum Gibi
ah be kardesım maalesef bu ulkede hıc kımse yabancılara babalar gıbı bısı yapamıo nedense kusura bakmayın ama dogruya dogru olay bu ısraılde fılıstındekı toprakları sadece kıralamıstı ama suankı gelınen hale bak sımdı bız fılıstınmıyız dıyeceksınız ama bu sadece bı ornek -
Benim başbakan hakkında bi endişem var sizce derin biri yada eğitilmiş biri oabilirmi?
Yaptığı işleri herkez yapamaz bence yine gelir ikdra...
-
togytion bunu yazdı:
Benim başbakan hakkında bi endişem var sizce derin biri yada eğitilmiş biri oabilirmi?
Yaptığı işleri herkez yapamaz bence yine gelir ikdra...
walla bı kac yıl once star gazetesınde mollanın tekının dızının dıbınde cekılmıs fotosu vardı :) ne acıdan derın bılemem ama -
Ben Hiç birini Kırmicam Hepsine BASACAM oyumu a.q kim gelırse gelsın kımse duzeltemez bu sıstemlerı.eğer gelecek adam varsa bu ülkeyı yönetecek 20 kilo .aşşak olacak buda kımde varsa bu ülke yı süper yonetır
-
akp iyi yonetoypr bence adamlar cok is basardi yani yaptiklari her isin altinda bi fayda var
topraklarimiz satiyordiyorsunuz ama dusunun yurt disindan emekli olan birkisi geliyor ve
ulkemize yerlesiyor buadam aldigi emekli maasinida Turkiyede harciyor bu esnafada yariyor
kotu bir sey yok bence ortada