folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sizce Yeniden Seçim Olsa Akp İktidara Gelirmi?

Sizce Yeniden Seçim Olsa Akp İktidara Gelirmi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sAwSaQ
    sAwSaQ's avatar
    Erkek
    bencedee AKP  geLir ama  CHP nin gelme olasılığıda fazla doru olan şuki AKP yönetmeliğine olumlu tek işimiz avrupa birliğine beklemeqdi ama oda olmucaq

Siyaset Mahkeme Salonlarına Girdiğinde Adalet Oradan Çıkmalıdır..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnTiSoZeL
    AnTiSoZeL's avatar
    Erkek

aga bencede akp gelecek

çünkü faaliyet çok işlev bol hizmet gani refah üst safhada

ama şu var bu güne kadar gelen tüm kabineler seçim standında baş örtüsü sorununu çüzüceğini söyledi ama hepsi apıştı no ıcraat beni alakadar etmıo ama ...

neyse akp kesin olmaını yemennı edıorum

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aZaPp
    aZaPp's avatar
    Erkek

amına kotydunuz ortalıgın..Burası bır heck sıtesı.

isinizi adam gıbı yapın boyle sıyaset yapacagınıza halen falıyette olan pkk sıtelerını heckleyın de gorelım o zaman kafanız hangı ıse calısıyo siyasetın bu sıtede yerı yok bence...

Hayat bir oyun olmuş sokaklar sahne,herşey sahte...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek
    aZaPp bunu yazdý:

amýna kotydunuz ortalýgýn..Burasý býr heck sýtesý.

isinizi adam gýbý yapýn boyle sýyaset yapacagýnýza halen falýyette olan pkk sýtelerýný heckleyýn de gorelým o zaman kafanýz hangý ýse calýsýyo siyasetýn bu sýtede yerý yok bence...

kormusun genel bolumunde birsey tartisiliyor hack istiyosan hack bolumune gir a.q

buarada akp devleti sat,iyo diyenler guluyorumya dusunun birkere sadece toprak veriyor isdegil

busayede ne oluyor emeklilige ayrilan bu avrupalilar paralarini alip gelip turkiyede harciyor esnafta isyapmis oluyor anladinizmi

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slmarlq
    slmarlq's avatar
    Erkek
    Türkiyede Toprak Satsa noLur İsterse BabaLar Gibi ELinden Geri ALır!!! Yurt Dısındaki Durum Gibi

Bu zamanda en çok azraile güveneceksin.En azından niyeti belli...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noencos
    noencos's avatar
    Erkek
    slmarlq bunu yazdı:

Türkiyede Toprak Satsa noLur İsterse BabaLar Gibi ELinden Geri ALır!!! Yurt Dısındaki Durum Gibi

ah be kardesım maalesef bu ulkede hıc kımse yabancılara babalar gıbı bısı yapamıo nedense kusura bakmayın ama dogruya dogru olay bu ısraılde fılıstındekı toprakları sadece kıralamıstı ama suankı gelınen hale bak sımdı bız fılıstınmıyız dıyeceksınız ama bu sadece bı ornek

www.sinanoglu.net Bu site, Oktay Sinanoglu"nun mücadelesini tanitma ve yayma amaciyla, tamamen gençler tarafindan kurulmus bir sitedir. Hiçbir siyasi görüsü ilke olarak benimsememistir. Bizim mücadelemiz ne sag ne sol,ne komünizm ne de fasizmdir. Bizler sadece, Türkçemize sahip çikip, dilimizi unutturmamaya çalisiyoruz. Bunun yaninda Türkiyemize dayattirilmis belalari gözler önüne serip, bunlardan kurtulma yollari ariyoruz. Bunun için de vatanimizin her kesiminden insanlari seferberlige davet e
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    togytion
    togytion's avatar
    Erkek

Benim başbakan hakkında bi endişem var sizce derin biri yada eğitilmiş biri oabilirmi?

Yaptığı işleri herkez yapamaz bence yine gelir ikdra...

KAF KEF...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noencos
    noencos's avatar
    Erkek
    togytion bunu yazdı:

Benim başbakan hakkında bi endişem var sizce derin biri yada eğitilmiş biri oabilirmi?

Yaptığı işleri herkez yapamaz bence yine gelir ikdra...

walla bı kac yıl once star gazetesınde mollanın tekının dızının dıbınde cekılmıs fotosu vardı :) ne acıdan derın bılemem ama

www.sinanoglu.net Bu site, Oktay Sinanoglu"nun mücadelesini tanitma ve yayma amaciyla, tamamen gençler tarafindan kurulmus bir sitedir. Hiçbir siyasi görüsü ilke olarak benimsememistir. Bizim mücadelemiz ne sag ne sol,ne komünizm ne de fasizmdir. Bizler sadece, Türkçemize sahip çikip, dilimizi unutturmamaya çalisiyoruz. Bunun yaninda Türkiyemize dayattirilmis belalari gözler önüne serip, bunlardan kurtulma yollari ariyoruz. Bunun için de vatanimizin her kesiminden insanlari seferberlige davet e
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    multiyano
    multiyano's avatar
    Erkek

Ben Hiç birini Kırmicam   Hepsine BASACAM  oyumu  a.q  kim gelırse  gelsın kımse duzeltemez  bu sıstemlerı.eğer  gelecek adam  varsa  bu ülkeyı  yönetecek  20  kilo  .aşşak  olacak  buda  kımde  varsa  bu ülke yı süper yonetır

imza
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek

akp iyi yonetoypr bence adamlar cok is basardi yani yaptiklari her isin altinda bi fayda var

topraklarimiz satiyordiyorsunuz ama dusunun yurt disindan emekli olan birkisi geliyor ve

ulkemize yerlesiyor buadam aldigi emekli maasinida Turkiyede harciyor bu esnafada yariyor

kotu bir sey yok bence ortada

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
Toplam Hit: 12182 Toplam Mesaj: 91