Sizde De Böyle Bir Tabu Var Mı Acaba Kadınlarla İlgili?
-
ilk olmadıktan sonra bırak evlenmeyi oruspumdan başka bişi yapmazdım o kadını
-
çok önemli tabii ki hele şuandaki türkiye şartlarında...
hangi hacı hoca patlamış kızla evlenir :)
ama yapılabilecek birşeyde yok, anca dağda, bayırda, köyde yaşayan kızlar belki bakiredir, gidersin ordan bi kızla evlenirsin... -
bu konuyu açmasan iyiydi iyice beynin bulanacak .seni birilerinin düşüncesi deigl kendi hislerin yönetmeli bazı durumlara elin skiyle gerdege girmeyeceksın sonucta kapıyı kapattınmı 4 duvarda sen ve o varsın bırak dış dünyayı .insanoglu neyden memnun mutlu olmus ki
-
blmrt bunu yazdı
seni birilerinin düşüncesi deigl kendi hislerin yönetmeli
-
Şey gibi bi olay hani bazen annene babana çok sinirlenirsin delirirsin sinirden ya ama ertesi gün geçer annen babandır çünkü o senin.Ona olan sevginden en ufak bi azalma olmaz.Daha çok sahiplenirsin belki.Ama hep aklının bi köşesinde beynini kemirir yer.
-
hiçbir arkadaşının, eşinin, dostunun, akrabanın olmadığını düşün. dolayısıyla örf, adet, toplum baskısı gibi etkenler de yok olacak. sonra sor kendine o kızla evlenir miyim evlenmez miyim diye. yüksek ihtimal evlenirim diyeceksin ama kız karaktersiz ise bi yol olmaz. canının yandığıyla kalırsın.
itfaiyeci tarafından 27/Ağu/12 23:46 tarihinde düzenlenmiştir -
seviyosan kafana fazla takma zamanla alışırsın ne malum bakireyle evlenipte aldatılmıcağın?
bu yüzden seviyosan birazcık mantıklı düşünüp yaşıcağın mutluluğu düşüneceksin gerisi boş zaten...
-
Reberals bunu yazdı
ilk olmadıktan sonra bırak evlenmeyi oruspumdan başka bişi yapmazdım o kadını
Allura tarafından 27/Ağu/12 23:41 tarihinde düzenlenmiştir
-
bu devirde daha önce ilişkisi olmamış kız bulmak zor, lakin diyelim ki buldun, e kardeşim karşındaki insan sana sormaz mı hiç peki ya sen şimdiye kadar ne haltlar karıştırdın diye??
-
Eğer kız isterse ,kızlık zarını diktirir ve ilk cinsel deneyimi diye düşündüğün ilk gecenizde sana öyle bir rol keser ki sanarsın kız hayatında evden dışarı adım atmamış hiç.
O kadar ürkek , o kadar narin :)