folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Sizde De Böyle Bir Tabu Var Mı Acaba Kadınlarla İlgili?

Sizde De Böyle Bir Tabu Var Mı Acaba Kadınlarla İlgili?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı
    Ephesus bunu yazdı

Ben şu gözle bakıyorum hocam.

Yıl oldu 2012. Ahlak değerleri ve görüşler fazlasıyla değişti.

Kimse kusura bakmasın ama, atıyorum gece barda bi hatunla tanışıp eve gitse kız bakireyim ama ilkim olabilirsin dese hiçbirimiz hayır demeyiz eğri oturalım doğru konuşalım.

Sen ben biz bu kafadayken, evleneceğin bayanın bakire olması gibi bi temenni duymak kadar ağır saçma bir olay olamaz. Sonuçta sen de yine o misal dediğimiz gece o kızın bekaretini elinden almışsan ilerde düşünmekten beynini eriteceğin bir herifi pert ettin. belki de o adam delirme derecesine geldiğinde kendi hayatını tehlikeye atabilmen bile söz konusu adam geldi böyle böyle dedi çekti vurdu - ki çok saçma- misal.

Kısaca evleneceğiniz kızın bekaretiymiş geçmişiymiş falanıymış bunları bi kenarı siktiredin. Ben şahsen böyle düşünüyorum ve böyle yapacağım. Sizden sonrası, ona güvenebilmeniz, o saatten sonra sizi sevmesi sizi asla yolda bırakmaması önemli. Bunları sağlayabiliyor mu buna dikkat edin.

Önce kendimizi tanıyalım, sonra başkasının özgür iradelerine bok sürelim. -ki dediğim gibi özgür irade hiç birimizin tek kelime etme hakkı yok vücut hatunun vücudu bekaret onun bekareti-

barda tanışmasam bile koyu ile çizdiğim şeyler oldu ve hayır dedim defalarca :) iş kişinin iradesinde bitiyor bence.. 

benim kız arkadaşım yabancıydı, türkiyeden ayrılmadan önce bekarete önem verirdim ama nasıl? hem bir şey yaşamasın hem de kötü

düşünmesin isterdim. ama yurtdışında bu fikrim değişti. tabii türk kızları için pek değil. yabancıları yadırgardım ama yaşantılarını görünce hak

verdim. anne babalarından öyle görmüşler. annesi clublarda masanın üzerine çıkıp üstündekini çıkarıp sütyeniyle dans ederse kızından da çok

fark beklememek lazım ve zor da olsa bu kızı sevdim ve evlenmeyi düşündük tabii kısmet olmadı ayrıldık flan..

ben şöyle düşünüyorum. erkek yapmışsa kızlar neden yapmasın? erkek yapınca delikanlı oluyor da kızlar o*ospu mu oluyor? öncelikle insan

kendine bakmalı. sen temiz misin ki temiz bir kız hak edebilesin? senin hata yapma payın kadar onun da olmalı. ben temiz değilim o yüzden

temiz birini hak etmiyorum. tabii temizliği kötü anlamda algılamayın. bu da benim düşüncelerim :)

Bende misal diyorum hocam zaten bara takılma ordaki yani herhangi birimiz herhangi bir şekilde böyle bir olay denk geldiğinde, ki böyle bi olay çok spesfike gelişirse aniden tak diye olursa mantıklı düşünecek vaktimiz olmazsa hayır demeyiz. Kızlar ergenliğe de erken giriyor, cinsel dürtüsü çok ağır basmış biriyle bir şeyler yaşamış olabilir - çok içti sarhoş oldu kendini kaybetmiş de sabah ne yaptığının farkına varmış bile olabilir - hatta ve hatta yabancıya gitmesin diyip herhangi bir cismi tutup kendi bekaretini kendi bile bozmuş olabilir tek demek istediğim şu BEKARET ONUN VÜCUT ONUN KİME NE, BİZE NE ?

Bir insanla zaten bacakarasının durumu için bir hayat bağlamayı düşünen varsa gidip intihar edebilir direk. Sizle hayatı paylaşacak kişinin bacakarasını bırak fiziksel her durumu önemsiz. Eğer kendinizi onun yanında huzurda ve çok iyi hissediyorsanız, birlikte hem iyiyi hem kötüyü geçirebiliyorsanız kısaca onu herkesi gördüğünüzden farklı görüyorsanız orda iş bitmiştir önemli olan da odur zaten. Yeri gelir öyle bir insanla tanışırsınız ki kendinizi "öpüşmesek bile olur. Yeter ki sonraki hayatımda hep yanımda olsun." derken bulursunuz. Hayatın ne getireceği belli olmuyor.

Ephesus tarafından 28/Ağu/12 12:27 tarihinde düzenlenmiştir

Avukat/Hukukçu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Milamber
    Milamber's avatar
    Erkek

Hacı neyi kurcalıyorsun ya. ataların sözü var işte tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş.

sen nasılsan Allah sana öylesini verir. yok ilki olacakmış mış. sen git düdüklemediğin karı kalmasın sonrada deki ben birinin ilki olmalıyım evlenmek için.

hadi gerdekte kanama oldu sandın ki sen ilksin. ya hatun kızlık zarı dikdirip geldiyse yanına.

geçiyorum farzedelim ki ilki oldun hatunun evlendikten hemen sonra seni boynuzlamayacağının garantisi nerede?

kusura bakma hocam ama sen birsinin ilki olacaksan o kişide senin ilkin olmalı. sonra sen ne kadar sadıksan o kişide sana o kadar sadık olur.

Allah boşunamı kendisine kusursuz adalet sahibi diyor.

Fırtına koparmaktır işim... Uzaklar Yolcusu
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The_Pilot
    The_Pilot's avatar
    Erkek
    The_Pilot bunu yazdı

Hocam 2012 Nin Tr sinde, Mümkün değildir O yazdıklarınız. Belki 20 li yaşlarda Bakire Bir kızla evlendiniz Evlendiniz Yoksa El değmemiş aramayın... 

Yani Kim İsterki, Hangi Erkek İster Ondan Önce Başka bir erkekle birlikte Olsun... Sadece Cinsel Organ değil Aklıda Takılır Aklınada Gelir İster İstemez.

Çok Aşırı İleri Görüşlüyüm Yalnızca BU Konuda Dar düşünüyorum Geri Kafalıyım Biraz;

1 tane nişanlısı oldu O geçti gitti
    Muratla El ele tutuştu O sayılmaz 
    Ahmet Elledi Sayılmaz 
    Mehmet Öptü Oda Sayılmaz
    Hüseyin Okşadı Hiç sayılmaz
    Kamil Yattı...

sonuçta 6 erkek girmiş hayatına Ne farkeder 1 tanesinin yatıp yatmaması Bana Göre 6 erkekle İlişki yaşamış sayılır...

Yazının Devamı;
    Bana göre 1' ide aynıdır 1000 ide. elletmeside Aynıdır S..tirmesi de Gezmeside Aynıdır Yatmasıda.

Tamam Herşeyi kabul ettik namus bacak arasında Değil diyelim akılda biter diyelim... O seni seviyorsa Sende Onu seviyorsan Sorun Yoktur Diyelim...

O zaman gidip neden Genelevden Evlenmeyelim ki ? aynı şey İşte Birisi Para karşılığı yatmış biriside zevki için Çevresindeki Sizin Belki Görüpte Sümüğünüzü bile atmayacağınız tiplerle Onların gönlünü hoş etmek için Ortam Kurmak için... zevk için yatmış....

Gidelim O zaman Genelevden Evlenelim Hocam Aynı Şey, En azından Genelevdekiler Daha dürüstler Olurlar Herşey ortada Olur...

http://www.youtube.com/watch?v=qhXcjiTOQzg Bana Ait Değil Ama, Yinede Onu Çok Seviyorum.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

Ayrıca arkadaşların dediği gibi bir durum da var. Türkiyedeki ahlak ve sosyal baskıdan dolayı kızlar bekareti vermese bile gerek sürtünme yoluyla gerek anal yol ile cinsel dürtülerini dizginlemeye çalışıyorlar. İnsani olarak mükemmel, sırtımı çok iyi dönebileceğim, muhabbetin dibine vurup çok eğlenebileceğim bir sürü kız arkadaşım var. Yeri gelir her şeyi rahat rahat konuşuruz da bu tarz şeyleri konuşmanın bile ayıp olacağı kafada değiller gayet mantıklı başarılı insanlar ama ağızlarından bire bir çıkan kelime " ya ilerde seveceğim adam benim bekaretimi takıp benden vazgeçerse" diyerek bu düşüncenin yobazlık olduğunu bilerek geleceğini düşünüyor ama şimdi aşık oldukları erkek arkadaşlarıyla kısaca sevişiyor ama iş o noktaya gelmiyor. Kızların işi senden benden daha zor asıl onlar ne yapsın? Sen canın istediği zaman mastürbasyonla ya da gidip makul bir fiyata hayat kadınıyla ihtiyacını giderebiliyorsun. Ama kızın tek bir şansı varmış gibi koşullamış yıllardır toplum akıllara. Biraz empati kurmak lazım lütfen yobazlaşmayalım bu bile bizi geri götürüyor.

Avukat/Hukukçu
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek
    The_Pilot bunu yazdı
    The_Pilot bunu yazdı

Hocam 2012 Nin Tr sinde, Mümkün değildir O yazdıklarınız. Belki 20 li yaşlarda Bakire Bir kızla evlendiniz Evlendiniz Yoksa El değmemiş aramayın... 

Yani Kim İsterki, Hangi Erkek İster Ondan Önce Başka bir erkekle birlikte Olsun... Sadece Cinsel Organ değil Aklıda Takılır Aklınada Gelir İster İstemez.

Çok Aşırı İleri Görüşlüyüm Yalnızca BU Konuda Dar düşünüyorum Geri Kafalıyım Biraz;

1 tane nişanlısı oldu O geçti gitti
    Muratla El ele tutuştu O sayılmaz 
    Ahmet Elledi Sayılmaz 
    Mehmet Öptü Oda Sayılmaz
    Hüseyin Okşadı Hiç sayılmaz
    Kamil Yattı...

sonuçta 6 erkek girmiş hayatına Ne farkeder 1 tanesinin yatıp yatmaması Bana Göre 6 erkekle İlişki yaşamış sayılır...

Yazının Devamı;
    Bana göre 1' ide aynıdır 1000 ide. elletmeside Aynıdır S..tirmesi de Gezmeside Aynıdır Yatmasıda.

Tamam Herşeyi kabul ettik namus bacak arasında Değil diyelim akılda biter diyelim... O seni seviyorsa Sende Onu seviyorsan Sorun Yoktur Diyelim...

O zaman gidip neden Genelevden Evlenmeyelim ki ? aynı şey İşte Birisi Para karşılığı yatmış biriside zevki için Çevresindeki Sizin Belki Görüpte Sümüğünüzü bile atmayacağınız tiplerle Onların gönlünü hoş etmek için Ortam Kurmak için... zevk için yatmış....

Gidelim O zaman Genelevden Evlenelim Hocam Aynı Şey, En azından Genelevdekiler Daha dürüstler Olurlar Herşey ortada Olur...

Evlen hocam. Eğer o bayanla o saniyeden sonrasını huzurlu ve mutlu geçirebileceğini düşünüyorsan. Seni o saatten sonra aldatmayacağını senle her yolda yürüyeceğini ve sonsuz güvenebileceğini düşünüyorsan evlen. Bu çok normal bir durum.

Kimse kusura bakmasın gerizekalı bir zar birazcık kan için kendimi mutlu edemeyeceğim huzur bulamayacağım biriyle sikseler evlenmem bence asrın en saçma hareketi olur. Ben böyle düşünüyorum aksini düşünenleri de gerçekten diğer düşüncelerini yargılayamam ama sadece bu düşünce üzerine " yobaz etkilerde kalmış " etiketini vurabilirim kendi aklımda. - Sözüm direk sana ya da başkasına değil yanlış anlaşılmasın genel konuşuyorum muhalefet değilim kimseye-

Ephesus tarafından 28/Ağu/12 04:33 tarihinde düzenlenmiştir

Avukat/Hukukçu
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The_Pilot
    The_Pilot's avatar
    Erkek
    Ephesus bunu yazdı

Kimse kusura bakmasın gerizekalı bir zar birazcık kan için kendimi mutlu edemeyeceğim huzur bulamayacağım biriyle sikseler evlenmem bence asrın en saçma hareketi olur. Ben böyle düşünüyorum aksini düşünenleri de gerçekten diğer düşüncelerini yargılayamam ama sadece bu düşünce üzerine " yobaz etkilerde kalmış " etiketini vurabilirim kendi aklımda. - Sözüm direk sana ya da başkasına değil yanlış anlaşılmasın genel konuşuyorum muhalefet değilim kimseye-

Aynı Şey İşte Hocam, HA zevki İçin Yatmış Kalkmış İlişkilerde Bulunmuş,,, Ya da Mecburiyetten Genelevde Çalışmış ne Farkeder ki ?
    Yani Zevk için Değilde Para Karşılığı Yatınca Farklımı Oluyor ?
    İkiside Aynıdır...

Benim diyeceğim ŞU, Her Ne olursa Olsun Çevremdeki Çokça Arkadaşım KOMŞUM eşim Dostumdan Edindiğim Duyduğum Düşüncelere göre; Evlensenizde Çok mutlu olsanızda Bayanın Aklında 20 ilişkinizden 2 - 3 ünde Eski Erkek arkadaşları Geçer... Buda BİR ERKEK İÇİN NE KADAR ACI VERİCİ BİRŞEYDİR.

İlla Sex yapmalarına gerek Yok, erkekler gibi masturbasyonlada ihtiyaclarını giderebilirler.

İLK ERKEĞİ OLMADIKDAN SONRA Bir anlamı Yoktur Evlenmenin Bir Ömür Boyu Yuva Kurmanın....

Dediğim gibi Zevki için Onca erkekle yatmış kadınlarla evleneceğimize TOPLANALIM Tahribat.com Müritleri olarak Gidelim karaköye Bentderesine Ordan evlenelim Daha iyi Sonuçta Bir süre Sonra aramızda Bir duygusal yakınlaşma Olacak Bizde buna sevgi diyeceğiz... en azından hayır işlemiş oluruz, Sevaptır :D :p

[Ben Karşıyım Arkadaş. Böyle Bir sistemde Böyle bir düzende Her gece başka bir kadınla yatarım Param oldukça Cinsel İhtiyacımı Böyle karşılarım Olmazsa Evde oturur  3-1 Çekerim Ama, evlenmeye Karşıyım BB. İyi forumlar.]

The_Pilot tarafından 28/Ağu/12 04:42 tarihinde düzenlenmiştir

http://www.youtube.com/watch?v=qhXcjiTOQzg Bana Ait Değil Ama, Yinede Onu Çok Seviyorum.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek

biliyorum bu konu tartışmak için açılmadı ama lütfen şu zar, namus muhabbeti yapan insanlar ufkunu birazcık genişletsin. öncelikle insansınız siz. sırf bu durumlar kendinizi diğer hayvanlardan üstün görmenizden kaynaklanıyor.. 

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Şöyle birşey var. Aslında bir kızın geçmişi birçok zaman seni bağlamaz. Önemli olan senden sonrasıdır. Senle tanıştıktan sonra neler olduğudur. Evlenilebilir. Her yönden sorun yok. İslami açıdan da sorun yok. Hatta extra sevap. Peygamber efendimizin ilk eşi hem kendisinden büyük hemde dul bir bayandı (hz. hatice). Bu noktada bir sorun yok.

Bu noktadan itibaren şunu unutma. Sen gayrimeşru bir ilişki yaşamış bir insanla evlendikten sonra karına tam olarak güvenebilecekmisin ? Hiç bir zaman şüphe etmeyecek misin ? kafanı bu sorular kurcalamayacak mı ? Eğer bu sorulara cevabın evetse sorun yoktur. Evlenmen çok ii olur. Ama birine bile hayır dediysen uzak dur. Evlenip boşanmaktan sa hiç evlenmemek daha iyidir. Boşanma insanı yaşlandırır. Yakın arkadaşlarımdan biliyorum. sevdik diyip bir anlık gazla evlenen de oldu. Dikkat et...

Ancak bende şöyle bir takıntı var. Evleneceğim kız benden önce başka erkeklerle konuşmuş yada çıkmış olabilir, el ele tutuşmuş, olabilir, belki öpüşmüş te olabilir ama gayri meşru ilişki yaşamamış olması gerekir. Ne kadar modern, çağdaş, açıkgörüşlü olsamda bu noktada hiçbirinin önemi yok benim için.

Kızı sevdim, kızda beni sevdi, evlenmeye karar verdim, o zaman kızın dul olmasında hiç bir sorun yok. Ama gayrimeşru bir ilişkisi varsa ve ben bunu öğrenmişsem evlilik mümkün değil.

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asi27
    asi27's avatar
    Erkek

yorumların hepsini  tek tek okudum. çün kü bana  göre  Evlilik insan oğlunun en mühim yaşam evresidir..

Bu  çok karmaşık  ve spasifik bir  oladır..

kendi  düşünce me  göre  bu  olaylar  önceden karar verilecek şeyler değil

bu olayları anı naına yamadık ça kessin birşey söylenmesi kanım ca  sağlıklı bir şey değildir

ve olay içine düşünce  insanların olaylara  bakış açıları  ve bu  husustaki davranışları çok değişkendir...

fakat şunu da unutmamak gerek ki  her konuda Empati  yapmak en iyisi

tüm  müridlere, haklarında  hayırlısı neyse Allah onlara onu  nasip  etsin...

BİZDE BİLİRİZ BİR KALBİN EN DERİN YERLERİNE İZ BIRAKMASINI,ŞAYET FARKINDA OLMASAYDIK YÜREĞİMİZDEKİ TAHRİBAT'IN...!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek
    Power-Hacker bunu yazdı

geçmişi önemlidir ama öyle birini bulmak zor buldunmu da kaçırmayacaksın hacı

Allura neyin kafasını yaşıyorsun sex için mi evleniyorsun :) ailen ok diyorsa tamam sorun yok

Aile iyi tamamda buna da karar verecek değil herhalde. Ailenden onay almak yada almamak hatta aileni bu ve benzeri durumların içerisine dahil etmek çok yanlış.

opusdei bunu yazdı

Şöyle birşey var. Aslında bir kızın geçmişi birçok zaman seni bağlamaz. Önemli olan senden sonrasıdır. Senle tanıştıktan sonra neler olduğudur. Evlenilebilir. Her yönden sorun yok. İslami açıdan da sorun yok. Hatta extra sevap. Peygamber efendimizin ilk eşi hem kendisinden büyük hemde dul bir bayandı (hz. hatice). Bu noktada bir sorun yok.

Bu noktadan itibaren şunu unutma. Sen gayrimeşru bir ilişki yaşamış bir insanla evlendikten sonra karına tam olarak güvenebilecekmisin ? Hiç bir zaman şüphe etmeyecek misin ? kafanı bu sorular kurcalamayacak mı ? Eğer bu sorulara cevabın evetse sorun yoktur. Evlenmen çok ii olur. Ama birine bile hayır dediysen uzak dur. Evlenip boşanmaktan sa hiç evlenmemek daha iyidir. Boşanma insanı yaşlandırır. Yakın arkadaşlarımdan biliyorum. sevdik diyip bir anlık gazla evlenen de oldu. Dikkat et...

Ancak bende şöyle bir takıntı var. Evleneceğim kız benden önce başka erkeklerle konuşmuş yada çıkmış olabilir, el ele tutuşmuş, olabilir, belki öpüşmüş te olabilir ama gayri meşru ilişki yaşamamış olması gerekir. Ne kadar modern, çağdaş, açıkgörüşlü olsamda bu noktada hiçbirinin önemi yok benim için.

Kızı sevdim, kızda beni sevdi, evlenmeye karar verdim, o zaman kızın dul olmasında hiç bir sorun yok. Ama gayrimeşru bir ilişkisi varsa ve ben bunu öğrenmişsem evlilik mümkün değil.

Başka bir nokta ise daha önce evlenmiş biri ile evlenmemiş ama birlikte olmuş birinin birlikteliğini eşit tutmak hatalı bir durum. Evlilik ve istenmesede boşanmak doğal bir şey. Hoşlandığın için biriyle beraber olmak ise çok farklı. opusdei seninle bu noktada benzer şeyleri düşünüyoruz.

Toplam Hit: 9211 Toplam Mesaj: 77