Sizde De Böyle Bir Tabu Var Mı Acaba Kadınlarla İlgili?
-
recluse bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdı
Aramızdaki bazı arkadaşların mezhepinin bu kadar geniş olacağını tahmin edemezdim,
Bu yorumunun altına bir de imzanı eklemek isterim iznin ile;
Dünya, caddelerde amaçsızca dolaşanların, meyhanelerde kavga edenlerin, lüks kafelerde birbirlerine gösteriş yapanların, boş sohbetlerle ömürlerini tüketenlerin, mallarıyla övünenlerin, cimri ve bencil tutkularının esiri olanların, hayatlarını boş amaçlara adayanların sandığı gibi gerçekte var olan, mutlak bir yer değildir. Sadece bir algılar bütünü, bir hayaldir, ama bu insanlar bunun bilincinde ve farkında değildir, Tek mutlak varlık olan SübhanAllah-tır,
Yorumların çoğunu okudum herkes fikrini yazmış, kimisi kız seni sevmiyorsa bekaretin ne onemi var filan demiş yada kızda bekaret çok önemli diyen olmuş.
Evlenen kişi belkide mantık evliliği yapıyordur ve mantığında bekaret var sevgi yoktur olamaz mı? Buda O kişinin evlilik anlayışı ve evlilikten beklentisi.
Kısaca başımdan geçen bir olayı sizlere aktarmak istiyorum,
Bundan yıllar evvel tatil dönüşü arkadaşlar ile parasızlıktan dolayı evimize bir yük kamyonu ile dönmek istedik. Kamyon ayarladık, Sayın Kamyoncu Abimiz biraz uçkur sevdalısı çıktı. Yolda bir bayan ile ihtiyaç giderdikten sonra aramızdaki sohbet kadındı, aldatmaydı şuydu buydu derken daldan dala atladı. Bu Abimizin bizlere bir sözü vardı (kaba olacak şimdiden herkesten özür dilerim) ; ''Eğer bir vajinaya ikinci testis değdi mi üçüncü testisi kendisi bulurmuş''
Sonuç olarak sizlere kıssadan hisse sevgili müridler.
kamyoncudan alacağın kıssadan hisse anca bu kadar olur......
-
Ephesus bunu yazdı
Sorarım size şu bakirelik delisi olanlar. Olması düşük bir ihtimal ama bu Türkiye gerçeklerinden biri kimseyi bilmiyoruz hepimizin karşılaşabileceği bir durum bana olmaz diyenler şimdiden polemik yaratma peşine girmeyi düşünmeyip lütfen kessinler.
Evlendiğiniz bayanın bakire olmadığını görüp, "bilmemkaç kişiyle yattın dimi orospu" damgasıyla boşadınız. Biliyor musunuz ki belki bu bayan daha 3-5 yaş civarındayken aklınıza bile cinayet sebebi gelen bir çocuk tecavüzcüsünün kirli elleri arasında daha doğru düzgün konuşamazken bekaretini zorla ve acıyla teslim etti. Belki bunun üstünün kapanması için yıllarca tedavi gördü, belki ismini belki soyadını değiştirmeye çalıştı mahkemelerde koştu, belki yıllarca hastanede yattı. Her şeyi atlattı, iyileştiğine karar verdi, ilk defa bir erkeğe güvendi-aşık oldu ve sizle bir yol çizmeye karar verdi ve siz namuz bekçisi mükemmel adamlar bu tertemiz insanı "yattın di mi herkesle orospu" damgasıyla yıllarca savaş verdiği ve içinden çıktığı bok dolu psikolojik bunalım çukuruna dibine kadar geri ittiniz. Yobazlaşmış beyinleriniz belki de onlarca yılını- gençliğini - çocukluğunu bir yavşak yüzünden yaşayamamış olan o bebek kadar masum insanın hayatına mal oldu. Şimdi sorarım sizlere sizin o çocuk tecavüzcüsü olan heriften ne farkınız kaldı?
-
Anladıgım kadarıyla Tahribat'ta , "50 kere anal sex yapsın , yeter ki bakire olsun , benim gözümde namusludur." düşüncesi var. Tebrikler beyler.
-
Ephesus bunu yazdı
Sorarım size şu bakirelik delisi olanlar. Olması düşük bir ihtimal ama bu Türkiye gerçeklerinden biri kimseyi bilmiyoruz hepimizin karşılaşabileceği bir durum bana olmaz diyenler şimdiden polemik yaratma peşine girmeyi düşünmeyip lütfen kessinler.
Evlendiğiniz bayanın bakire olmadığını görüp, "bilmemkaç kişiyle yattın dimi orospu" damgasıyla boşadınız. Biliyor musunuz ki belki bu bayan daha 3-5 yaş civarındayken aklınıza bile cinayet sebebi gelen bir çocuk tecavüzcüsünün kirli elleri arasında daha doğru düzgün konuşamazken bekaretini zorla ve acıyla teslim etti. Belki bunun üstünün kapanması için yıllarca tedavi gördü, belki ismini belki soyadını değiştirmeye çalıştı mahkemelerde koştu, belki yıllarca hastanede yattı. Her şeyi atlattı, iyileştiğine karar verdi, ilk defa bir erkeğe güvendi-aşık oldu ve sizle bir yol çizmeye karar verdi ve siz namuz bekçisi mükemmel adamlar bu tertemiz insanı "yattın di mi herkesle orospu" damgasıyla yıllarca savaş verdiği ve içinden çıktığı bok dolu psikolojik bunalım çukuruna dibine kadar geri ittiniz. Yobazlaşmış beyinleriniz belki de onlarca yılını- gençliğini - çocukluğunu bir yavşak yüzünden yaşayamamış olan o bebek kadar masum insanın hayatına mal oldu. Şimdi sorarım sizlere sizin o çocuk tecavüzcüsü olan heriften ne farkınız kaldı?
iyide böyle bir insan ile zevk için önüne gelen ile yatanı bir tutamazsın karı ona buna versin sırf zevk için sonra bana gelsin oldu senin dediğinse tabiki doğru başından böyle birşey geçmiş insanı kabul etmek en büyük sevaptır bence....
-
harddeath0070 bunu yazdıEphesus bunu yazdı
iyide böyle bir insan ile zevk için önüne gelen ile yatanı bir tutamazsın karı ona buna versin sırf zevk için sonra bana gelsin oldu senin dediğinse tabiki doğru başından böyle birşey geçmiş insanı kabul etmek en büyük sevaptır bence....
İşte hacım benim dediğimi okumuyor musun? Bunun gibi bir olay başından geçmiş bayan bırak birilerine söylemeyi kendisi bile unutmak için çook uzun sürelerini psikologlarda adliyelerde geçiriyor. Tam kendisi de unutuyor artık geçmişini siliyor, evlendiği gece en mutlu gecesinde hiçbir boku bilmeden bu kızın başına ne gelmiş ne olmuş ne bitmiş direk sen onu şu zevk için yatmış dediklerinle aynı statüye koyup siktiri çekiyorsun. Kız da ya gidip 20 yıl daha tedavi alıyor ya da intihar ediyor. Nerden bilecektin? Kız sana bunu asla söylemeyecekti? Öğrenemeyecektin de belki? Nası yapacaktın o zaman dediğin tip bayanlarla bu saf insanı?
Ayrıca da şunu anlatamıyorum hocam ben insanlara. Zevk için yattıysa da zevk için yattı. Banane-Sanane-Bizene? Vücut onun vücudu seçim onun seçimi. Sen ne için yatıyorsun evlenene kadar? Çoğu erkek her yaz antalyada rus kamplarına girebilmek, onlarca rusla beraber olmak için para biriktirip güney sahillerine koşmuyor mu? Gittiği bir ortamda hatunları kesmiyor, "bunla beraber olsam hiç fena olmaz" demiyor mu? Sokaktan geçen seksi ve güzel fizikli bir kadını gördüğümüz zaman bile aklımızda "bunla beraber olsam" kıvılcımı yanıyor. Ben bende yok demiyorum bende de var bunlar. Ama bu doğanın bi kanunu. Neden erkekler kendisini soyutlama peşinde? Erkeklerin cinsel ihtiyaçları var da kadınların yok mu? Erkekler önüne gelenle seviştiğinde "OOOOOOO KOÇUM HELALSİN MİLLİSİN AKIYO BE!" Kızlar önüne gelenle seviştiğinde "OROSPU, KALTAK, FAHİŞE, YOLLU, BİZDE FAYDALANALIM, YÜZÜNE BAKILMAZ" gibi damgalar alıyo. İnsanlar bu kafaları artık geçmeli. Saçmasapan bir zar bilmemkaç ml kan için canlı canlı insan toprağa gömen var ya. Şu sözlerimden de sosyalist kafası falan yaşadığımı düşünmesinler (-Sosyalizme hiç bir saldırma yoktur yanlış anlaşılmasın!-Propaganda yapıyorum sanmasınlar diye not düşüyorum-) ben Milliyetçi bir adam olarak bunları söylüyorum, üstüne siyasi düşünceme karıştırmayarak müslümanım ve o kültürle de yetiştim ama bunları söyleyebiliyorum. Bu ve bunun gibi kafalarla asırlardır uğraşmaktan ülke bir gıdım ileriye gidemedi. varsa yoksa onun namusu bunun çükü.
Ephesus tarafından 29/Ağu/12 12:56 tarihinde düzenlenmiştir -
Namus bacak arasında olmaz yeterli ruhu orospu olmasın.