folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Sizde De Böyle Bir Tabu Var Mı Acaba Kadınlarla İlgili?

Sizde De Böyle Bir Tabu Var Mı Acaba Kadınlarla İlgili?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Her zaman ilk olmayı tercih ederim. 

ilki olmamak kötüdür her zaman bir kıyas içerisinde kalınırsın seni hep senden öncekiyle kıyaslar her konuda vs senin biraz eksiğin varsa bu sorun olur yada ilkinde gördüğünü sende görmesse oda kötü olur ilkinde nasıl olduğunun bilemediğinden külliyen sorundur anlayacağın gözünün sende açılması en güzelidir.

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

emin ol ki onlarda bakir erkek istiyor (.)

tanıdığım tüm hatunlarda bu düşünce mevcut.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kajmerpac
    kajmerpac's avatar
    Erkek

eğer sende yapmışsan daha önce onun yapıp yapmamasına bakmamalısın bence beni görüşüm bu :d

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sezeruludag
    sezeruludag's avatar
    Erkek
    kuytul bunu yazdı
    kuytul bunu yazdı

Geçmiş kişilik hakkında ipucu verir. özellikle 15-16 yaşından sonra yapılan hatalar düşündürmelidir. ister sex olsun ister alkol sigara vs kişi aynı şeyi yapmaya devam etmiyorsa bile irade zayıflığına işarettir.

Aynı zamanda ergenliğin son dönemleri e sonrasında yapılan sizin uygun görmediğiniz şeyler yetişkinlik hayatında karar verme becerisindeki zayıflıkları da gösterir.

Kişilik dolasıyla ahlak evlilik için önceliklidir çünkü artık zor bulunur hale geldi bu değerler.

şunları da ekleyim.

Benim mantığıma göre bir kızdan bakirelik isteyen bekleyen erkeğin aynı şekilde olması gerekir. "Ben yaptım o ayrı" diye bir şey yok.

Eğer sen erkeklik bellediğin namussuzluğu kadının yapmasından iğreniyorsan önce kendinden iğrenmeyi unutmuşsun demektir.

Bu konuda ben milli olmuştum o yüzden evleneceğim kişinin de böyle bi durumu olabilir diyen arkadaş da bana göre yine doğru bi şey olmasa da tutarlıdır.

Mantık olarak böyle gerekiyor :) ama ne yazıkki ben bizim türk erkeğinden tam olarak böle birşey beklemem gidip bozmadığı kız kalmamıştır ama sonra gelip benim kadınım dokunulmamış olsun ister heleki bu dönemde 

Hatasız Kod Olmaz... :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bamboocha
    bamboocha's avatar
    Erkek
    kızlarla ilişkiye girmek için can atarız evlencegimiz zaman bekaret ararız ne ayagız la biz :) gelelim sorunun cevabına hocam fazla karıştırma seviyosan sonuna kadar.

kızgın mermi namluda, azgın pipi donda durmazmış.derviş dervişe sırayla binermiş.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek
    sezeruludag bunu yazdı
    kuytul bunu yazdı
    kuytul bunu yazdı

Geçmiş kişilik hakkında ipucu verir. özellikle 15-16 yaşından sonra yapılan hatalar düşündürmelidir. ister sex olsun ister alkol sigara vs kişi aynı şeyi yapmaya devam etmiyorsa bile irade zayıflığına işarettir.

Aynı zamanda ergenliğin son dönemleri e sonrasında yapılan sizin uygun görmediğiniz şeyler yetişkinlik hayatında karar verme becerisindeki zayıflıkları da gösterir.

Kişilik dolasıyla ahlak evlilik için önceliklidir çünkü artık zor bulunur hale geldi bu değerler.

şunları da ekleyim.

Benim mantığıma göre bir kızdan bakirelik isteyen bekleyen erkeğin aynı şekilde olması gerekir. "Ben yaptım o ayrı" diye bir şey yok.

Eğer sen erkeklik bellediğin namussuzluğu kadının yapmasından iğreniyorsan önce kendinden iğrenmeyi unutmuşsun demektir.

Bu konuda ben milli olmuştum o yüzden evleneceğim kişinin de böyle bi durumu olabilir diyen arkadaş da bana göre yine doğru bi şey olmasa da tutarlıdır.

Mantık olarak böyle gerekiyor :) ama ne yazıkki ben bizim türk erkeğinden tam olarak böle birşey beklemem gidip bozmadığı kız kalmamıştır ama sonra gelip benim kadınım dokunulmamış olsun ister heleki bu dönemde 

mantıklı :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

Sorarım size şu bakirelik delisi olanlar. Olması düşük bir ihtimal ama bu Türkiye gerçeklerinden biri kimseyi bilmiyoruz hepimizin karşılaşabileceği bir durum bana olmaz diyenler şimdiden polemik yaratma peşine girmeyi düşünmeyip lütfen kessinler.

Evlendiğiniz bayanın bakire olmadığını görüp, "bilmemkaç kişiyle yattın dimi orospu" damgasıyla boşadınız. Biliyor musunuz ki belki bu bayan daha 3-5 yaş civarındayken aklınıza bile cinayet sebebi gelen bir çocuk tecavüzcüsünün kirli elleri arasında daha doğru düzgün konuşamazken bekaretini zorla ve acıyla teslim etti. Belki bunun üstünün kapanması için yıllarca tedavi gördü, belki ismini belki soyadını değiştirmeye çalıştı mahkemelerde koştu, belki yıllarca hastanede yattı. Her şeyi atlattı, iyileştiğine karar verdi, ilk defa bir erkeğe güvendi-aşık oldu ve sizle bir yol çizmeye karar verdi ve siz namuz bekçisi mükemmel adamlar bu tertemiz insanı "yattın di mi herkesle orospu" damgasıyla yıllarca savaş verdiği ve içinden çıktığı bok dolu psikolojik bunalım çukuruna dibine kadar geri ittiniz. Yobazlaşmış beyinleriniz belki de onlarca yılını- gençliğini - çocukluğunu bir yavşak yüzünden yaşayamamış olan o bebek kadar masum insanın hayatına mal oldu. Şimdi sorarım sizlere sizin o çocuk tecavüzcüsü olan heriften ne farkınız kaldı?

Ephesus tarafından 29/Ağu/12 01:26 tarihinde düzenlenmiştir

Avukat/Hukukçu
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    recluse
    recluse's avatar
    Erkek
    Robinson_Crusoe bunu yazdı

Aramızdaki bazı arkadaşların mezhepinin bu kadar geniş olacağını tahmin edemezdim, 

Bu yorumunun altına bir de imzanı eklemek isterim iznin ile;

Dünya, caddelerde amaçsızca dolaşanların, meyhanelerde kavga edenlerin, lüks kafelerde birbirlerine gösteriş yapanların, boş sohbetlerle ömürlerini tüketenlerin, mallarıyla övünenlerin, cimri ve bencil tutkularının esiri olanların, hayatlarını boş amaçlara adayanların sandığı gibi gerçekte var olan, mutlak bir yer değildir. Sadece bir algılar bütünü, bir hayaldir, ama bu insanlar bunun bilincinde ve farkında değildir, Tek mutlak varlık olan SübhanAllah-tır, 

Yorumların çoğunu okudum herkes fikrini yazmış, kimisi kız seni sevmiyorsa bekaretin ne onemi var filan demiş yada kızda bekaret çok önemli diyen olmuş.

Evlenen kişi belkide mantık evliliği yapıyordur ve mantığında bekaret var sevgi yoktur olamaz mı? Buda O kişinin evlilik anlayışı ve evlilikten beklentisi.

Kısaca başımdan geçen bir olayı sizlere aktarmak istiyorum, 

Bundan yıllar evvel tatil dönüşü arkadaşlar ile parasızlıktan dolayı evimize bir yük kamyonu ile dönmek istedik. Kamyon ayarladık, Sayın Kamyoncu Abimiz biraz uçkur sevdalısı çıktı. Yolda bir bayan ile ihtiyaç giderdikten sonra aramızdaki sohbet kadındı, aldatmaydı şuydu buydu derken daldan dala atladı. Bu Abimizin bizlere bir sözü vardı (kaba olacak şimdiden herkesten özür dilerim) ; ''Eğer bir vajinaya ikinci testis değdi mi üçüncü testisi kendisi bulurmuş''

Sonuç olarak sizlere kıssadan hisse sevgili müridler.

Kurda sormuşlar; -Ensen neden kalın? diye. -Kendi işimi kendim görürüm demiş.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLman
    aLman's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

böyle şeyler caiz değil haram töbe töbe

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    aLman bunu yazdı

böyle şeyler caiz değil haram töbe töbe

Evet Hocam Mendebur, Zındık, Kafir Bunnar. :)

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
Toplam Hit: 9208 Toplam Mesaj: 77