Şizofreni Filmleri
-
çıldırış ve makinist. bu iki filmi arka arkaya izle ve piskopata bağlan :D
-
the jacket iyidir kelebek etkisine benziyor ama çok daha iyi bir kurgusu var. guguk kuşu şaheserdir zaten. High Tension iyidir
-
Lemuria bunu yazdı:
-----------------------------shroom,memento ve ve ve asıl bomba The shining nasıl es geçilir kimse yazmamış üstadın filmini .. ayrıca konu ile pek alakası olmasada ilgi çekici yapımı ile eyes wide shut'ıda önerip noktamı koyayım .
-----------------------------Ben bu çocuğun zevkine hayranım arkadaş :) the shinning gerçekten olağan üstü bir film.Yine jack nicholson'ın filmi olan guduk kuşuda süper film. Gerçi arkadaş şizofrenik demiş biz deli filmlerinden bahsediyoruz.Arkadaşların yazdıklarına bende ekleme yapıcak olursam : The Sixth Sense, The Others (bu şizofrenik değil ama yinede seviceğinden eminim) Başkada aklıma gelmiyor...Zaten sana söylenen filmlerin çoğu şizofreni film değil. Deli filmi fln :) Ama hepsi çok güzel filmler sen yinede hepsini izle hocam.. :))
-
secret windows u şimdi izledim ii sayılabilecek bi film tşkler tüm arkadaşlara diğerlerini de indiriyorum yavaş yavaş
-
deli filmleri olmasın arkadaşlar, şizofren olsun.
-
Şizofren değil ama başrol yani kevin spacey [namı diğer keyser soze] acayip bi senaryo kuruyor falan filan, the usual suspects[olağan şüpheliler] mutlaka izlemeni tavsiye ediyorum,müthiş bir film.
-
sagukn bunu yazdı:
-----------------------------Gizli pencere filmi.tam hatırlamıyorum ama stephen king'dendi heralde
-----------------------------
evet sknın -
cyb3rt1m3 bunu yazdı:
-----------------------------Şizofren değil ama başrol yani kevin spacey [namı diğer keyser soze] acayip bi senaryo kuruyor falan filan, the usual suspects[olağan şüpheliler] mutlaka izlemeni tavsiye ediyorum,müthiş bir film.
-----------------------------biraz izledim zorla uyutuyo adamı, berbat bi film sakın izlemeyin!
-
iyi de aga filmin şizofreni filmi olduğunu bildikten sonra nasıl o filmden zevk almayı umuyorsun onu anlamadım :)
-
Shadowfex bunu yazdı:
-----------------------------iyi de aga filmin şizofreni filmi olduğunu bildikten sonra nasıl o filmden zevk almayı umuyorsun onu anlamadım :)
-----------------------------çok doğru bi konuya değinmişsin.
Mesela fight club da bilseydim filmin başından sıkılmaya başlardım. Veya akıl oyunları. Gizli pencerede bilseydim hiç merak etmezdim gerisini :)