Şizofreni Filmleri
-
battlestar galakticada bi adam var.baştan beri beynini içinde saylon çipi olduğunu tahmin ediyoduk .ama bugün öğrendik ki çipmip yok.ama hayalinde canlandırdığı karı bazı bilinmeyecek şeyleri biliyo.ne iş anlamadım.?
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------cyb3rt1m3 bunu yazdı:
-----------------------------Şizofren değil ama başrol yani kevin spacey [namı diğer keyser soze] acayip bi senaryo kuruyor falan filan, the usual suspects[olağan şüpheliler] mutlaka izlemeni tavsiye ediyorum,müthiş bir film.
-----------------------------biraz izledim zorla uyutuyo adamı, berbat bi film sakın izlemeyin!
-----------------------------bu filme de berbat film dersen senin dilini keserler be aga
sen en iyisi izleme film falan saygısızlık ediyorsun yapıta
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------cyb3rt1m3 bunu yazdı:
-----------------------------Şizofren değil ama başrol yani kevin spacey [namı diğer keyser soze] acayip bi senaryo kuruyor falan filan, the usual suspects[olağan şüpheliler] mutlaka izlemeni tavsiye ediyorum,müthiş bir film.
-----------------------------biraz izledim zorla uyutuyo adamı, berbat bi film sakın izlemeyin!
-----------------------------
hacı naptın ya,o film berbat olur mu,uyutmak falan,2 dakkada harcadın filmi -
livane bunu yazdı:
-----------------------------End0t0ksiN bunu yazdı:
-----------------------------hoca neyse susuyorum ama snu unutma benım bır sözüm vardır , şizofren olmak GÖT ister . sımdı buraya ay bende sızoyum ıste öleyım pıskoptım dıyıcekler ama o salaklar bılmıyorlarkı sızofrenı olabılmek ıcın genetık yapının uyması lazım yanı o dogustan kalıtsal bır hastalık gıbı bısı her nese ınternette şizofren ve depresif fılmler yaz cıkanları ızle ıntıhar et bırlıkte ederız ;) hala tedavıdeyım ;)
-----------------------------hoca şizofren olmak isteyen mi var nerden çıkardın allasen.
-----------------------------usta adam çaktırmadan şizofreniyim hesabı ayak yapmış,çaktırma :)
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------Guguk kuşu 5li oscar rekorunu kıran 3 filmden biri koca oscar ödülleri tarihinde. ama izlemedim olayı bilmiyorum,
Makinist var stigma deyince aklıma geldi. O da çok kalite, sadece durgun bi film. izlerken psikolojin bozulabilir yane :) ama çok iyidir.
-----------------------------bu filmde öyle bir kurgu var ki filmdeki bir adamın bir sırıtışı,binlerce kişilik bir sinema salonundaki tüm seyircileri 5dk yarmaya yetmiştir (yaşdığım için biliyorum:) )
-
sagukn bunu yazdı:
-----------------------------Gizli pencere filmi.tam hatırlamıyorum ama stephen king'dendi heralde
karşı pencere mi ? gizli pencere mi ? -
selim_pusat bunu yazdı:
karşı pencere mi ? gizli pencere mi ?
-----------------------------Gizli Pencere'den bahsediyoruz (orijinal adı : Secret Window)
http://www.sinema.com/film/5161
-
paradox bunu yazdı:
-----------------------------iğrenç bir filmde olsa şizofreniyi çok kötü işlesede
Yüksek Tansiyon (Hiç tavsiye etmiyorum)
-----------------------------O zaman niye öneriyosun :D
-
Arkadaşlar benimde biliğim filmlerden bir tande Mr. Brooks var izlemeyen varsa tavsi ederim. link bulamadım özür dilerim.
-
VBDream bunu yazdı:
-----------------------------ultrAsker bunu yazdı:
-----------------------------yazmış arkadaşlar tabi ama ben tekrar yazayım = identity... bu film aşmış bi filmdir :)
kelebek etkisi izlemeyenlere şiddetle tavsiye edilir..gizli pencereyi pek sevmemiştim şahsi kanaatim
şu an gelmiyo başka :)
ha bide jim abimizin oynadıgı 24 diye bi film vardı şizofrenik falan degil o ama gayet güzel onuda öneririm :D
-----------------------------abi o 23 değilmi :D
-----------------------------muhah :D arkadaş diziyle karıştırmış