Şizofreni Filmleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

stigma sen biliyon jim careyin bir filmi cikmisti neydi yaw... titanikte oynayan bir kadinla cekmis, o filmde sizofrenikti sanirsam

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

Stigma bunu yazdı:
    -----------------------------

@esrardede, şizofrenik filmler deyince benim de aklıma ilk kelebek etkisi gelmişti ama filmi baştan sona gözümün önünden geçirince aslında ordaki karakterin şizofreni ile bi alakası olmadığı kanısına vardım, bilmem yanlış mı düşünüyorum ? :)

kesinlikle hojam kelebek etkisi fantastik bilim kurgudur ee tabi dramada var ama her dramada şizofreni değil ki :) kelebek etkisi teorsinin fantastik şekilde senaryoyla açıklanmış halidir kelebek etkisi.. 2sini izlersen zaten dahada çok anlarsın fantastik oldugunu.. dicektim tamda ama abü madem sırf fantastik neden onun oğlunada aynı seyler oluyo ortada bir genetik aktarım söz konusu şizofrenide genetik bir hastalıktır zaten tartısmaya acık bi konu :) emin değilim :S

Troubles'll come & they'll pass
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stigma
    Stigma's avatar
    Dişi

thrbtcell bunu yazdı:

stigma sen biliyon jim careyin bir filmi cikmisti neydi yaw... titanikte oynayan bir kadinla cekmis, o filmde sizofrenikti sanirsam

Filmin adı Sil Baştan (eternal sunshine of the spotless mind) süper bi filmdir.

Bu da soundtrack lernden herkes dinlesin diye :)

http://www.speedyshare.com/346643991.html

allcolorsarebeautiful.net
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

yazmış arkadaşlar tabi ama ben tekrar yazayım = identity... bu film aşmış bi filmdir :)
    kelebek etkisi izlemeyenlere şiddetle tavsiye edilir..

gizli pencereyi pek sevmemiştim şahsi kanaatim
    şu an gelmiyo başka :)
    ha bide jim abimizin oynadıgı 24 diye bi film vardı şizofrenik falan degil o ama gayet güzel onuda öneririm :D

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

ultrAsker bunu yazdı:

yazmış arkadaşlar tabi ama ben tekrar yazayım = identity... bu film aşmış bi filmdir :)
    kelebek etkisi izlemeyenlere şiddetle tavsiye edilir..

gizli pencereyi pek sevmemiştim şahsi kanaatim
    şu an gelmiyo başka :)
    ha bide jim abimizin oynadıgı 24 diye bi film vardı şizofrenik falan degil o ama gayet güzel onuda öneririm :D

abi o 23 değilmi :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek

Stigma bunu yazdı:

@esrardede, şizofrenik filmler deyince benim de aklıma ilk kelebek etkisi gelmişti ama filmi baştan sona gözümün önünden geçirince aslında ordaki karakterin şizofreni ile bi alakası olmadığı kanısına vardım, bilmem yanlış mı düşünüyorum ? :)

yok o şizofreni deil ama kelebek etkisini izlemek isterseniz birincisini izleyin 2. si pek güzel deil birinci daha ii

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Opter
    Opter's avatar
    Erkek

Kimlik-The Jacket-23-Akıl Oyunları-Donnie Darko-Makinist Kimliği izlemediysen ilk olarak onu izlemeni tavsiye ederim.Filmin sonunda çocuğun ağzından şu kelimeler dökünülünce kendimden geçmiştim

Merdivenlerden çıkarken orda olmayan bi adamla karşılaştım

Bugünde orda değildi

Keşke dedim,Keşke;

Gitse...

Neye uğradığımı şaşırmış duyduğum halada çok etkilenirim :)

Adalet dolu dünya, merhamet dolu dünyadan daha büyüktür. | Kuşandık sarı laciyi, Saraçoğlu yokuşlarında...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek

shroom,memento ve ve ve asıl bomba The shining nasıl es geçilir kimse yazmamış üstadın filmini .. ayrıca konu ile pek alakası olmasada ilgi çekici yapımı ile eyes wide shut'ıda önerip noktamı koyayım .

dont think twice its all right
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mont-blanc
    mont-blanc's avatar
    Erkek

Akıl oyunları

Kayıp otoban

Yüksek tansiyon

yıkılma sakın !
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nazmanya
    nazmanya's avatar
    Erkek

kardeş davin lynch in filmlerini dene lost highway ile mulholland manyak filmlerdir yalnız sağlam bir sinema izleyicisi olman lazım filmleri anlaman için normalde bir kerede anlayamıyosun iki hatta üç kere izleyebiliyosun. high tension(yüksek tansiyon) çok kanlı bir film dikkatli izlersen filmin konusu ilk sahnelerden anlaşılıyor ve sonu anormal derecede saçma ve çalıntı.  güzel arıyosan herkes yazmış. ilginç arıyosan tam şizofreni sayılmaz ama naboer var

http://www.speedtest.net/result/926625321.png
Toplam Hit: 19578 Toplam Mesaj: 64