Son 5-6 Aydir Liselerde Kiz Yuzunden Cikan Kavgalar Ve Erkeklerin Salakligi Uzerine(Tartisma)
-
Olay o kadar basit degil aslinda...kimisi yok kurtlar vadisi yok bilmem ne vadisi diye gecistiriyor ama bu olaylarin arkasinda sizce hangi sorun var?...Bana gore bizlerdeki ahmaklik var birazda....kizlari erisilmez ...yuce olarak goruyoruz...cogu zaman cinsellik ugruna agzimizin suyu akiyor...abaza olup cikiyoruz bir delik ugruna kul kole...olup kizlarin ayaklarina kapandigimiz oluyor...bir kizla birlikte olmak icin it muamelesi goruyoruz...Kizlarin pesinden neden kosuyoruz kizlar neden bizim pesimizden kosmuyor?...bu doganin bir dengesimi yoksa bizlere son zamanlarda herseyin ozu cinsellik olarak gosterilip 2dk zevk ugruna erkekligimizi ayaklar altina almamiz ogretildigi icinmi...holyone nin 2003 te yazdigi yazida bir nokta vardi...kizlar bizleri begenmezler ama 3-4 sene sonra sifo mehmet kilikli adamlarla evlenip coluk cogua karisirlar demisti...dogru bir tespit....Oyle boyle karalayin biseler iste....
-
güzel bir konu,maalesef erkeklerin çoğunluğu bu şekilde davranıp kızların kendilerini üstün görmelerini sağlıyorlar. Benim gibi olacaksın,tüm kızlara küfür edeceksin,soğutacaksın kendinden bak nasıl peşinden tıpış tıpış geliyorlar
-
aynen öyle katılıom sana ne bu bizim kızlarda kafa var nede bizim erkeklerde siktiret a.k giderse gitsin öldürmeye ne gerek var bide şöyle bir tespitim var bir kıza ne kadar fazla yüz verirsen ilgi gösterirsen kızda o denli yalaka olmanı istiyor ve sonunda bırakıyor seni :D nie çünkü sen yalakalıkta az bişe bıktığında kız diyorki kendi kendine bu beni sevmiyor diyor ve seni şutluyor:D
bide şu var kimse erişilmez değildir anca biz gözümüzde büyütüyoruz onları büyütüncede kendimizi aşağılıuyoruz ve kendimizden nefret edincede cinayet yaralama falan çıkıyor ortaya olay bu kısaca -
Bence tamamen "Erkek dedigin adam kariyi korur, pesinden kosar" mantalitesi yuzunden, abazalikla alakasi oldugunu sanmiyorum acikcasi.
-
heeeeeeyt bu site erkek egemenliği var ulen :))
-
Kurtlar vadisi sadece gaz veriyor,asıl amaç toplumda kendine yer edinmek.Herkes bilirki okulda herkezleri döven "ağalar" ı herkezler tanır.Adamında amacı bu ailede,arkadaşları arasındaki ezikliğini kavga vs ederek gideriyor.Etki tepki prensibi ağa toplumdan aldığın bi etkiyii kavga olarak tepkiliyorsun...
Olay bence bundan ibaret.
Kurtlat Vadisi ise sadece zemin hazırlıyor yada ona benzer şeyler. -
kızın peşinden koşmak olay deil asıl olay kızı peşinden koşturmakdır.
-
ani okulda dediğin gibi aga die tanımlananların çoğu sürekli içinde eziklik olan kişiler kendilerinide kavga ile bastırıyorlar
kızlara gelince onlara yüz verince bi tarafları kalkıyor
geçenlerde 1. sınıf bir kız geldi bana access çalıştırır mısın dedi
ben de tamam dedim.
aradım hadi gel çalışalım die ..
yok suan işim var dedi
ve ardından da benim kız arkadaslarıma diyormus ki bu bana asılıyor
hay a.q kızı
yüz vermeyecen bunlara..
peşinden koşturtacan yüz verme köpek olur alayı -
ir2 katılıom hakklı diyor akkılı olcan kız senin peşinde dolancak.
-
MaLLık parayLa değiLki.Kız icin kendini heba eden hayatını oLumsuz yönde etkiLicek fevri davranısLarda buLunan herkeze yazık.Gecen tv de gördüm deLikanLı adamım çektim vurdum diyo.DeLikanLıymış.Nedir bu deLikanLıLık.Oldum oLası sevmemişimdir deLikanLı ayağı çekenLeri.
-
kızlardada çok götlük var aslında kızın götü kalkmıs oluyo sevgilisine bu bana bagtı bu bana mesaj attı deyip iki erkeği kavga ettiriyo sonradakenara çekilip diğer kızlara hava atıyo bunlar benim için kavga etti diye.... Ayrıcalığımız olsun arkadaşlar biz uymayalım öyle kızlara
Toplam Hit: 7304 Toplam Mesaj: 41