folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Son 5-6 Aydir Liselerde Kiz Yuzunden Cikan Kavgalar Ve Erkeklerin Salakligi Uzerine(Tartisma)

Son 5-6 Aydir Liselerde Kiz Yuzunden Cikan Kavgalar Ve Erkeklerin Salakligi Uzerine(Tartisma)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    evet jan hakklısın abüüü :D

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    ya abi şöyle bişey var hayatında hiç bi kız adamın yüzüne bakmıyo sonra bi bi kız geliyo buna kuyruk sallıyo buda elindekini kaçırmamak için göya erkekliğini kanıtlaayacak,güya kişiliğini istpatlıycak ya da ezikliğini gidermek için bu kızın etrafındaki bi erkek arkdaşıyla yada eski sevgililerinden biriyle döğüşüyo.....eziklik yani...

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cLust3R
    cLust3R's avatar
    Erkek
    aq. sümüklü kızlarn peşinden kosuolr halbuki bizim millet bu kdr abaza olmasa kızlarn götü bu kdr kalkmazdı ama naparsn ahh ahh bi almanyada olmak wardıkızlar erkekler için cinayet işlior :S
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek
    abi bakın ertan şöle demiş. kızlara küfredin. tınlamayın kaşarları [genelleme yok,bazıları] bakın nasıl kosuyolar peşinizden. ama bi erkek kız arkadasının yanındayken o kıza laf atılırsa kaşınmışsındır demektir abicim.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    by_felsefe
    by_felsefe's avatar
    Erkek
    kurtlar vadisindeki lauğun dediği gibi ruslarla türkler arasındaki tek fark ruslar karıya önem vermezlermiş ama biz :)

Arkadaş! Yurduma alçakları uğratma, sakın! Siper et gövdeni, dursun bu hayasızca akın. Dogacaktır sana vaad ettiği günler Hakkın; Kim bilir, belki yarın, belki yarından da yakın.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    bakın bunu bir taktik olarak yapmıyordum karakterimde bu vardı fakat bunun kızları etkilediğini sonradan öğrendim...

esrarengiz ve ağır abi olacaksın. çok yavşak gözükürsen basitleşirsin. kızlarla öyle çok içli dışlı olmayacaksın. ağırbaşlı olursan ve her önüne gelen kıza yavşarsan değerin kalmaz. biraz kendine baksan saç tarasan sakal temiz olsa dişler beyaz olsa dediğim gibi ağır takılsan bak kızlar nasıl köpek gibi sana yavşıyor. bazıları inanmıyo şimdi "olur mu yaw kız erkeğe yavşar mı nerde görülmüş" diye ama yavşar. allahın dağında yaşıyorum ama burda bile yavşıyorlar. düşün artık...

ayrıca bizim burda kız için kavga etmek ayıplanan bir olay. ha kızı seviyorsundur evleneceksindir o zaman o kız namusundur ayrı mesele. ama sırf yok "çıkıyorumlardı" yok "kız arkadaşımlardı" zatturu zutturulardan ve bilimum yaraq keyfi ve ego tatmini için birlikte olunan kızlar yüzünden kavga etmek büyük ayıptır ki bu yüzden kavgalara girenler de dışlanır.

DELİKANLI OLUN LAN BİRAZ !

kendinize ayığ olunuz
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turuncu
    turuncu's avatar
    Erkek
    real kurd olayı çözmüş babalar!!!! düzenli bi ilişkin olur babalar gibi sonuna kadar korursun ama mantıklı düşünün biraz 2 günlük biri için kavga etmek onu korumak vb saçma kız konusunda kendimizi kandırmıyacaz kız oynak bişeyse fazla bağlanmamak lazım!!!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esquire
    Esquire's avatar
    Erkek
    bence kız meselesi arkasındaki gerçeklere bakmak lazım.çünkü kızlarımız okulda veya işte ispat edemediklerin (akıllıca davranıp) dolayı peşinde koşan erkek arkadaşlarına bazı isteklerde bulunur.erkeklerimiz -kız dedimi akan sular durur- kızın istediği yaparlar.kızlarda kendi aralarında "benim arkadaşım şu kadar güçlü, geçen gün bana yan bakının kellesini kopartı,dün bana altın saat aldı" der ve topluma gösterisini yapar.bu da benim düşüncem

güzeliğini Tanrıdan sevimliğini şeytandan almıştır.

boş
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ahmet & Elif.
    leadertay
    leadertay's avatar
    Erkek
    kızların kavga eden erkekleri seçmelerinden ve onları ağa gibi gördüklerinden kaynaklanan bir olay ondan sonra kız da buna verdim mi gazı kim tutar saldırıyo saflar.

Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi. Senin uğrunda ölen ordu, budur yâ Rabbi. Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın, Galip et, çünkü bu son ordusudur İslâm'ın!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    arkadaşlar kusura bakayın bi laf vardır biltrsiniz""" ey fuzuli bi am için düştün gurbete am derindir am serindir huzur verir millete ye kebabı iç şarabı vur karpuz bigi göte sen bu kafayla züküme gidersin cennete""" artık millet neyin peşi,nde oldugunu şaşaımış o benim sevgilim diyor onla yatıyor sonra onu bırakıyor başkasıyla cıkıyor millet şaşaırmış ne yapacagını
Toplam Hit: 7302 Toplam Mesaj: 41