Son 5-6 Aydir Liselerde Kiz Yuzunden Cikan Kavgalar Ve Erkeklerin Salakligi Uzerine(Tartisma)
-
herkes bişi olmaya calısıyo a.g ne olacak... olan gercek öğrencilere oluyo onlarda bozuluyo..
-
Olay eğitimden kaynaklanıyor, zaten kızları bilen bir erkek öyle her gördüğü kızla haşır neşir olmaz ve sevisini bilir, bizim toplumda kadın = am mantığı var biraz, kızların salaklığı ve erkeklerin saflığı ve salaklığı birleşince böyle çok güzel kokteyl heberler ortaya çıkıyor. Öss yaşam şartları falan filan derken gençler böyle tek tutundukları şey iett otobüsünden göz kırpmış kız oluyor, kızlar takıntı haline gelincede onun için öldürmek normal birşey gibi gözüküyor, tabi ortamla alakalı arkadaşları gaza getirmiş falan olabilir bunları manitan elden gitti gibi laflarla. Bugünde bir haber vardı 4 yaşındaki çocuk 7 yaşındaki kız kardeşine mermi sıkmış, sonra geri geliceğini falan zannediyormuş, bu küçük çocuktan pek farkımız yok.
-
ben o erkeklerin beynine beynine verem
bi sümüklü kız için bıçak yiyip ölemeye razı değilim
ama öle bişi yapacak varsa aramızda buyursun yapsın
-
b3yl3r burada kim nedediyse hepsi haklı
delikanlılıkmış kıçımın delikanlısı...
2 ay once 20-25 kişiden dayak yedim komalık oldum
sonra kıza s*kt*ri bastım sen benim başıma çok dert oldun diye sonra kız kendisi geLdi tekrar sie bastım tabi :)
3 hafta önce bıçaklanıyordum elimde telefon telefonun diğer ucunda peder bey olmasa
okulda zaten ayrı "aga"denen tipler var Lan kodumun yamyamları kızlarda bunların pesinden kosuyolar bu kızlar harbi salak
eger konuya geLmek gerekirse>>
bikac mürid dedi küfürü bas çekinme diye aynen diyorum çünkü ozaman götleri iniyor ozaman burunları yere sürtüyo ondan sonra da istediğini yap ben yeni farkediyorum bu oLayı son 2-3 aydır oyle yapıyorum çokta güzel oluyo :D :D :D -
Türk kızları harbi kendini bi bok sanıyo bee,ciddi...Len kıçı kırıklar bile makyaj yapınca az yüzüne bakılcak olunca--hemen hava atıyo havasından geçilmiyo!Çok ölesi yaww,bide vercem niyetine kuyruk sallıyolar,sonra vermiyolar:D
-
:D
ehueheh gösterip de vermeyenler serisi var bende :) puuhaha
yawaş yawaş hepsinden aLmaya başladım
intikamım kötü olacak... -
İnsan ulaşamadıklarının peşinden koşar. Genel olarak bizim milletimiz kızları ulaşılmaz görür ki aynı oranda da kızlar kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanmaktadır. Böyle olunca Osiris'in dediği gibi çok güzel bir kokteyl ortaya çıkıyor. Sen bir kızın peşinden koşarsın o kız sana bakmaz. Neden ? Sana ulaşabildiği için. Bu benim peşimde ne diyorsam yapar, ihtiyacım olursa yanımda dursun biraz sohbet edeyim de kaçmasın mantığı vardır. Biraz kendinize gelin. Real'in dediği gibi ağır abi takılın. Bırakın ilgilenmeyin kızlarla fazla. Sen bir kız için başka bir kişiyi öldürüyorsun yada kavga ediyorsun veyahut onun kıyafetlerine karışıyorsun. Sen nasıl tanımadığın, hiç bir kan bağının olmadığı bir kişi üzerinde hak iddia edebiliyorsun ? ve çok seviyorum, biz çıkıyoruz ayaklarına kavga edebiliyorsun. Yazık... Kendiniz gelin. Silkinin. Bir işi yapmadan önce 2 kere düşünün.
-
benle çıkmayan bi kız baskası la çıkıosa nie kavga ediim ak.çok mal lan bu liselilerin bazıları...
gitsin o çocukla çıksın..hadi yanındaki kıza laf atsalar herhalde herkes kavga eder xde bunlar eyice mal ak -
liseliler zaten 16 yaşında olup ergenlik dönemi geçiriyorlar..bunu neticesinde büyük bir aşkın içinde sanıyor hepsi kendini ve sevdiği kızla evleneceğini düşünüyor..by tabiki %99.9 oranında olmuyor ama öyle düşünüyorlar..Ben 1999 yılında liseden mezun oldum ve bizde böyle birsey yoktu yeni görüyorum 2006 da..Liseler bitmiş..ileriyi düşünüp hayeller kuruyor ama bu hayalleri gerçekleştirmek gerçektende çooooooooooooooooooooooooooookkkk zor..yapılması gereken oturup ders çalısmak baska birsey değil..Biliyorum a.k it gibi pişman olunacak ama dönüş olmayacak o zaman bu yazıyı okuyanlar bana hak verecek belkide..
-
kızların alayına fuck you dostum
kız milletini kulaklarından tavana asıp karşısına geçip benimle çıkarmısın diye teklif etceksin
kendilerini çok yüce büyük gizemli vs bişey zannediyo ahmaklar
o yüzden tüm kızlara gıcıgım kılım !
parmaklara abanmaya dewam :)
Toplam Hit: 6861 Toplam Mesaj: 41