Son 5-6 Aydir Liselerde Kiz Yuzunden Cikan Kavgalar Ve Erkeklerin Salakligi Uzerine(Tartisma)
-
kızlarmı..taktik belli kaçan kovalanır..Tecrübe konusuyor..
-
yaw vallaha ozamanlar lisede kaldı şimdi diyorum lisede ne salakmışım :D
-
ben 1999 yılında liseden mezun oldum..bizim zamanımızdas böyle şeyler yoktu a.k..şimdi gençlik azmış a.k..caydırıcı cezalar olması lazım..bilmiyorum nasıl yaparlar ama baska yolu yok..aile lerde başı boş bırakıyor birazda ondan oluyor..ben burada görüyorum çocuklar toplanıyor ne yapcanızlan burada diyom abi birilerini bekliyoruz diyorlar a.k 15 kişi toplanmış herhalde kutlama yapacak değiller kavga edicekler..hemen dağıtıyorum a.k gidin başka yerde yapın kavganızı yada polis çarıyorum a.k başka ne yapayım..
-
abu kızları ziktir ettim ya ama uğraşıom azcık:D
PC ye verdim kendimi pederle kapışıoz ne kızı:D -
EVET ARKADASLAR BEN DE GERÇEKTEN BU DURUMA İSYAN EDİYORUM BEN MİRC VE KELEBEK BENZERİ CHAT SİTELERİNE GİRMEM BU DURUM ÇÜNKÜ BURDADA ÖNGÖSTERİYOR KIZLAR SEÇİCİ ERKEKLER İSE KUYRUKTA BEKLEYEN ZAVALLILAR DİYE GÖRÜNÜYOR AMA SUÇ ONLARDA DEĞİL BİZDE BİZ ONLARIN GÖTÜNÜ KALDIRMASAK ONLAR BÖYLE YAPAMAZLAR BİR CAM AÇTIRMAK İÇİN BİLE DİL DÖKÜP ACINACAK HALLERE DÜŞÜYORUZ
-
ant2 gene haklı...
bide şöle bi durum var ben kız arkadaşımla kantinde oturuosam ipnenin teki gelip yanımdaki kıza laf atıosa o cocugun anasını elden gecirmek farzdır...
bide olayı delik olarak gorme harbidende asık olanlar var >>><<< -
I.E. nin a.q. niye 2 kere basarki submit butonuna // kaldırın pls fazladan imal edildi bu yazı
-
Ooh siz kurtulmuş biz hala lisedeyiz öyle salaklar çok. A.q. bi kavga çıkıo okulda kızlar yüzünden. kıslardada koştura koştura Kızlar tualetine gidip "şuraki iki ibneyi görüomsn bnm içn kavga ediolar" diye anlatıyo. Daa bgn çocuğun biri dayak yedi bizm sınıfta bi kızın yüzünden.
-
aga vallai ben kızların çıkışta çok kavga ettiğini gordum erkek yuzundenç ama erkekler tabi kavgada cogunlukla onde gidio..
-
ozaman ne dioruz; sevme zikilirsin,zikersen sevilirsin
Toplam Hit: 7301 Toplam Mesaj: 41