folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Son 5-6 Aydir Liselerde Kiz Yuzunden Cikan Kavgalar Ve Erkeklerin Salakligi Uzerine(Tartisma)

Son 5-6 Aydir Liselerde Kiz Yuzunden Cikan Kavgalar Ve Erkeklerin Salakligi Uzerine(Tartisma)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek
    kızlarmı..taktik belli kaçan kovalanır..Tecrübe konusuyor..

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    yaw vallaha ozamanlar lisede kaldı şimdi diyorum lisede ne salakmışım :D

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek
    ben 1999 yılında liseden mezun oldum..bizim zamanımızdas böyle şeyler yoktu a.k..şimdi gençlik azmış a.k..caydırıcı cezalar olması lazım..bilmiyorum nasıl yaparlar ama baska yolu yok..aile lerde başı boş bırakıyor birazda ondan oluyor..ben burada görüyorum çocuklar toplanıyor ne yapcanızlan burada diyom abi birilerini bekliyoruz diyorlar a.k 15 kişi toplanmış herhalde kutlama yapacak değiller kavga edicekler..hemen dağıtıyorum a.k gidin başka yerde yapın kavganızı yada polis çarıyorum a.k başka ne yapayım..

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    abu kızları ziktir ettim ya ama uğraşıom azcık:D
    PC ye verdim kendimi pederle kapışıoz ne kızı:D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    altuca
    altuca's avatar
    Erkek
    EVET ARKADASLAR BEN DE GERÇEKTEN BU DURUMA İSYAN EDİYORUM BEN MİRC VE KELEBEK BENZERİ CHAT SİTELERİNE GİRMEM BU DURUM ÇÜNKÜ BURDADA ÖNGÖSTERİYOR KIZLAR SEÇİCİ ERKEKLER İSE KUYRUKTA BEKLEYEN ZAVALLILAR DİYE GÖRÜNÜYOR AMA SUÇ ONLARDA DEĞİL BİZDE BİZ ONLARIN GÖTÜNÜ KALDIRMASAK ONLAR BÖYLE YAPAMAZLAR BİR CAM AÇTIRMAK İÇİN BİLE DİL DÖKÜP ACINACAK HALLERE DÜŞÜYORUZ

üç beş soysuzun ardından zağarlık yapamam,hele hak namına haksızlığa ölsem tapamam
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek
    ant2 gene haklı...

bide şöle bi durum var ben kız arkadaşımla kantinde oturuosam ipnenin teki gelip yanımdaki kıza laf atıosa o cocugun anasını elden gecirmek farzdır...
    bide olayı delik olarak gorme harbidende asık olanlar var >>><<<

NesTo | same shit diffirent asshole
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BeelzeBuB
    BeelzeBuB's avatar
    Erkek
    I.E. nin a.q. niye 2 kere basarki submit butonuna // kaldırın pls fazladan imal edildi bu yazı

hadi ordan seksi!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BeelzeBuB
    BeelzeBuB's avatar
    Erkek
    Ooh siz kurtulmuş biz hala lisedeyiz öyle salaklar çok. A.q. bi kavga çıkıo okulda kızlar yüzünden. kıslardada koştura koştura Kızlar tualetine gidip "şuraki iki ibneyi görüomsn bnm içn kavga ediolar" diye anlatıyo. Daa bgn çocuğun biri dayak yedi bizm sınıfta bi kızın yüzünden.

hadi ordan seksi!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doguhan
    doguhan's avatar
    Hıyarlık Madalyası
    Erkek
    aga vallai ben kızların çıkışta çok kavga ettiğini gordum erkek yuzundenç ama erkekler tabi kavgada cogunlukla onde gidio..

hikaye
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    ozaman ne dioruz; sevme zikilirsin,zikersen sevilirsin

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
Toplam Hit: 7301 Toplam Mesaj: 41