Son Dakika: Harclar Kaldirildi
-
sRcN bunu yazdıdarkroques61 bunu yazdıKreyzi bunu yazdı
2. öğretim kalkmadı sanırım :W
1.öğretim diye belirttiler :W
http://www.cnnturk.com/2012/turkiye/08/27/universite.harclari.kaldirildi/674458.0/index.html
Söverim.. :(
aynen söverim amk çalışıorz o yüzden birinci öğretim yazamadık :@ sokarım böle işe... en azından %50' sinden feragat etsin devlet ...
reisler biz 2. öğretimler aynen devam amk ... :( indirimde yok anasını avradını...
-
1.öğretime var açık öğretime var 2.öğretime yok
oc bizi milyarder sanıyor sanırım sırf zevkten 2.öğretim okuyoruz sanıyorlar
-
khonyalim bunu yazdısRcN bunu yazdıdarkroques61 bunu yazdıKreyzi bunu yazdı
2. öğretim kalkmadı sanırım :W
1.öğretim diye belirttiler :W
http://www.cnnturk.com/2012/turkiye/08/27/universite.harclari.kaldirildi/674458.0/index.html
Söverim.. :(
aynen söverim amk çalışıorz o yüzden birinci öğretim yazamadık :@ sokarım böle işe... en azından %50' sinden feragat etsin devlet ...
reisler biz 2. öğretimler aynen devam amk ... :( indirimde yok anasını avradını...
2. dönem bize zam yapmazlarsa adam değilim
-
1. öğretimlerin gözü aydın. 2. öğretimler için geçmiş olsun. biz de geri dönük ödediğimiz harçları alabilseydik iyi olurdu. 10 bin küsür tl lik imza atmıştım devlete öğrenim+katkı kredisi altında :)
-
ikinci ogretimden alinan para ogrenim ucretiymis. Kanunda katki payi olarak gecmiyormus. O yuzden yen bir kanun gerekiyormus. Simdi soyledi.
-
Vay amk 2.öğretimiz diye görmediğimiz zulüm kalmayacak anlaşılan
-
aöf?
Edit: Arınç, birinci öğretimden ve açık öğretimden harçların kaldırılmasının bugün gerçekleştiğini ifade ederek, bu akşam mükerrer veya yarın ki Resmi Gazete'de kararnamenin yayımlanacağını bildirdi.
nolanded tarafından 27/Ağu/12 19:57 tarihinde düzenlenmiştir -
İkinci öğretim olarak 780lira harç ödüyorum, birinci öğretimler beleş..
vay ben böyle adaletin
-
konpi bunu yazdıikinci ogretimden alinan para ogrenim ucretiymis. Kanunda katki payi olarak gecmiyormus. O yuzden yen bir kanun gerekiyormus. Simdi soyledi.
pezolar madem kanunu değiştiriolar elleri değmişken onu da halletselerdi ya :@ gelde sövme arkadaş 2.dönem kesin zam yapıp birinci öğretimden kaybettiklerini bize itelicek ibneler...
-
Ayıptır ya.. Vallahi ayıp bunlara ne kadar sövsen az.. İndirim bile yok ha ayrımcılık değil de ne bu ? Kaldırın o zaman İÖ'leri..