folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Son Dakika: Harclar Kaldirildi

Son Dakika: Harclar Kaldirildi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raikkonen
    raikkonen's avatar
    Erkek

bi de halen seçmeseydin 2. öğretimi diyenler var keyfimden seçtim zaten ben o kadar parayı keyfimden ödüyorum, madem bi iş başlattılar kampüste de ayrımcılık devam etsin, 2. öğretimlere kırmızı kurdela versinler amk

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

iyi oldu açıköğretimdeydim. şimdi bu okuma aşkıyla bi açık öğretim daha yazarım :B

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek
    Topunuzun amına koyim.Başka bişe sölemiyorum
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek
    kroo bunu yazdı

*m buldu kıllsını istiyor.

abi aynı bölümün 2. öğretimini okuyanlar ile 1. öğretimini okuyanlar arasında fark olması lazım değil mi? illa o bölüm olsun istiyorsan ödeyecen. etrafımda birsürü 2. öğretim var harcı verip öğlene kadar yatıyorlar. 1. öğretimle aynı hocadan ders alıyorlar. 2. öğretim harcı yarıya inerse 300 verip öğlene kadar yatarım sabah gidenin suçu ne? fark olması lazım. iyi oldu bence.

nasıl bir mantık arkadaş bu

2. öğretimlerin sabahı boşsa, 1. öğretimlerinde öğleden sonrası boş...sanki 1. öğretimler sabahdan derse giriyor akşama kadar amk.   2. öğretim okuyupda aynı zamanda çalışanların oranı %20yi geçmez

edit: ikinci öğretimin harçlarının kalkması bencede mantıksız olur. ama en azından yarı yarıya bir indirim yapılmalı.yada 1/3 2/3 oranında vs.

sivil tarafından 28/Ağu/12 00:46 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

açıköğretim dahil mi hocalar ?

Edit: Milliyetin haberinden okudum açıköğretim de dahilmiş. Bende yıllarca durdum durdum. Şimdi bi üni okuyum dedim açıköğretimden, çok şanslıymışım mk. Harçlar kalktı :D

opusdei tarafından 28/Ağu/12 00:51 tarihinde düzenlenmiştir

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cem-engine
    cem-engine's avatar
    Erkek
    opusdei bunu yazdı

açıköğretim dahil mi hocalar ?

Edit: Milliyetin haberinden okudum açıköğretim de dahilmiş. Bende yıllarca durdum durdum. Şimdi bi üni okuyum dedim açıköğretimden, çok şanslıymışım mk. Harçlar kalktı :D

evet hocam 1.öğretim ve açıköğretimdi sanırım

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    khonyalim
    khonyalim's avatar
    Erkek

1. öğretimim zekiyim daha çok puan yaptım diye bi zihniyet ortaya çıkmış delirmemek elde değil arkadaş ya. ‎2. öğretim harçları kalkmasın ben 1. öğretimim ondan daha fazla puan yaptım, ondan daha zekiyim diyen gerizekalılara sesleniyorum bundan bilmem kaç sene evvel öss ye girdiğiniz zaman bu sınav zeka ve bilgi ölçücü bi sınav değil diyen sizler değildiniz dimi... 1. öğretimim senden daha zekiyim diyen makine mühendisi okuyan kardeşim varsa hangi alanda istiyorsa gelsin açık açık g*t ediyim...

Hep Oyunlar Senaryolar, Sustuysak Bi Yere Kadar, Aklınızdan Çıkarmayın, Türkiyedir GALATASARAY...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    FOXXLY bunu yazdı

iyi oldu açıköğretimdeydim. şimdi bu okuma aşkıyla bi açık öğretim daha yazarım :B

bu kaçıncı üni lan okuyon :W

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    Kreyzi bunu yazdı
    FOXXLY bunu yazdı

bu kaçıncı üni lan okuyon :W

bi girdim okumadım, bi girdim okudum bitirdim, şimdi bi de açık öğretimden girdim onu okuyorum son sınıf :D bitsin bi de keyif cigarası niyetine okuyayım :D

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek
    darkroques61 bunu yazdı
    Kreyzi bunu yazdı

2. öğretim kalkmadı sanırım :W

1.öğretim diye belirttiler :W

http://www.cnnturk.com/2012/turkiye/08/27/universite.harclari.kaldirildi/674458.0/index.html

Söverim.. :(

söverler söveriz söversiniz

Toplam Hit: 15834 Toplam Mesaj: 133