Son Dakika: Harclar Kaldirildi
-
bi de halen seçmeseydin 2. öğretimi diyenler var keyfimden seçtim zaten ben o kadar parayı keyfimden ödüyorum, madem bi iş başlattılar kampüste de ayrımcılık devam etsin, 2. öğretimlere kırmızı kurdela versinler amk
-
iyi oldu açıköğretimdeydim. şimdi bu okuma aşkıyla bi açık öğretim daha yazarım :B
-
Topunuzun amına koyim.Başka bişe sölemiyorum
-
kroo bunu yazdı
*m buldu kıllsını istiyor.
abi aynı bölümün 2. öğretimini okuyanlar ile 1. öğretimini okuyanlar arasında fark olması lazım değil mi? illa o bölüm olsun istiyorsan ödeyecen. etrafımda birsürü 2. öğretim var harcı verip öğlene kadar yatıyorlar. 1. öğretimle aynı hocadan ders alıyorlar. 2. öğretim harcı yarıya inerse 300 verip öğlene kadar yatarım sabah gidenin suçu ne? fark olması lazım. iyi oldu bence.nasıl bir mantık arkadaş bu
2. öğretimlerin sabahı boşsa, 1. öğretimlerinde öğleden sonrası boş...sanki 1. öğretimler sabahdan derse giriyor akşama kadar amk. 2. öğretim okuyupda aynı zamanda çalışanların oranı %20yi geçmez
edit: ikinci öğretimin harçlarının kalkması bencede mantıksız olur. ama en azından yarı yarıya bir indirim yapılmalı.yada 1/3 2/3 oranında vs.
sivil tarafından 28/Ağu/12 00:46 tarihinde düzenlenmiştir -
açıköğretim dahil mi hocalar ?
Edit: Milliyetin haberinden okudum açıköğretim de dahilmiş. Bende yıllarca durdum durdum. Şimdi bi üni okuyum dedim açıköğretimden, çok şanslıymışım mk. Harçlar kalktı :D
opusdei tarafından 28/Ağu/12 00:51 tarihinde düzenlenmiştir -
opusdei bunu yazdı
açıköğretim dahil mi hocalar ?
Edit: Milliyetin haberinden okudum açıköğretim de dahilmiş. Bende yıllarca durdum durdum. Şimdi bi üni okuyum dedim açıköğretimden, çok şanslıymışım mk. Harçlar kalktı :D
evet hocam 1.öğretim ve açıköğretimdi sanırım
-
1. öğretimim zekiyim daha çok puan yaptım diye bi zihniyet ortaya çıkmış delirmemek elde değil arkadaş ya. 2. öğretim harçları kalkmasın ben 1. öğretimim ondan daha fazla puan yaptım, ondan daha zekiyim diyen gerizekalılara sesleniyorum bundan bilmem kaç sene evvel öss ye girdiğiniz zaman bu sınav zeka ve bilgi ölçücü bi sınav değil diyen sizler değildiniz dimi... 1. öğretimim senden daha zekiyim diyen makine mühendisi okuyan kardeşim varsa hangi alanda istiyorsa gelsin açık açık g*t ediyim...
-
FOXXLY bunu yazdı
iyi oldu açıköğretimdeydim. şimdi bu okuma aşkıyla bi açık öğretim daha yazarım :B
bu kaçıncı üni lan okuyon :W
-
Kreyzi bunu yazdıFOXXLY bunu yazdı
bu kaçıncı üni lan okuyon :W
bi girdim okumadım, bi girdim okudum bitirdim, şimdi bi de açık öğretimden girdim onu okuyorum son sınıf :D bitsin bi de keyif cigarası niyetine okuyayım :D
-
darkroques61 bunu yazdıKreyzi bunu yazdı
2. öğretim kalkmadı sanırım :W
1.öğretim diye belirttiler :W
http://www.cnnturk.com/2012/turkiye/08/27/universite.harclari.kaldirildi/674458.0/index.html
Söverim.. :(
söverler söveriz söversiniz