folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Son Dakika: Harclar Kaldirildi

Son Dakika: Harclar Kaldirildi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek
    nolanded bunu yazdı

aöf?

Onda da kalkti hocam.

We can be more, we can be much more.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antikorTBT
    antikorTBT's avatar
    Dişi

1.öğretim ve aöf harçları kaldırıldı.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmQceR
    EmQceR's avatar
    Erkek

böyle devlet adamlarının düşüncesini sikiyim.siz nasıl adalet dağıtıyorsunuz amk 1.öğretim hiç vermesin 2.öğretim aynen devam bunun adı tam bir orospu çocukluğudur.

bari %50 yapta onlarda sevinsin madem bu kadar düşündün yapıcağın bi işinde bokunu çıkarmayın.

...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

aö başlayacağım 

geri dönüş olarak elektriğe suya ota boka zam haberleri gelirse şaşmam

ücretiz eğitim isteyen gençler hapisteler...onların sayesinde bu oldu unutmayın. birileri hayatlarını feda ettiği için

kaygusuz tarafından 27/Ağu/12 20:02 tarihinde düzenlenmiştir

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek
    kaygusuz bunu yazdı

aö başlayacağım 

geri dönüş olarak elektriğe suya ota boka zam haberleri gelirse şaşmam

trafik cezaları ve petrol den çıkartacaklarmıs

Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

cezaevlerinde 2.öğretim nufusu artar artık

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    EmQceR bunu yazdı

böyle devlet adamlarının düşüncesini sikiyim.siz nasıl adalet dağıtıyorsunuz amk 1.öğretim hiç vermesin 2.öğretim aynen devam bunun adı tam bir orospu çocukluğudur.

bari %50 yapta onlarda sevinsin madem bu kadar düşündün yapıcağın bi işinde bokunu çıkarmayın.

2.ÖĞRETİM okuyanlar Okulu bırakın. ayrılın..yeniden sınava çalışın 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drakan
    drakan's avatar
    Erkek

Adam çalısıyoz birinci ögretim yazamadık diyo ya :D sen çalışıp para kazanıyon o adamlar öyle bir imkanıda yok, bırakın adamların sevinçlerini bari paylaşın ortalığı küfür deyasına boğmadan önce, zamanla onlarda kalkar inşallah belli mi olur. tabi mantık farklı bana faydası yoksa sikiyim alıyını dimi,ben bencilik :)

Asıl çelişki parasız eğitim istediğinden içerde yatan öğrencilerin durumu ne olacak, onu sorun yapsanız anlıcam valla :D

drakan tarafından 27/Ağu/12 20:08 tarihinde düzenlenmiştir

drakan & Oceanicy www.tasarimus.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

Arınç'ın konuya ilişkin açıklaması şöyle:
    "
    Birinci öğretimde ve açıköğretimde 'öğrenci katkı payı' kaldırıldı.

İkinci öğretimden alınan ise kanunda 'öğretim ücreti' olarak geçer ve buna devam edilecek. Bununla ilgili ayrı kanun gerekmektedir şu an gündemde sadece 'öğrenci katkı payı'nın kaldırılması vardır. Uygulama, birinci öğretim ve açıköğretimdeki yaklaşık 3.5 milyon öğrenciyi ilgilendiriyor..."

bütünlemede geldi eğitim sistemi güzellmiş.

matematik24.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    drakan bunu yazdı

Adam çalısıyoz birinci ögretim yazamadık diyo ya :D sen çalışıp para kazanıyon o adamlar öyle bir imkanıda yok, bırakın adamların sevinçlerini bari paylaşın ortalığı küfür deyasına boğmadan önce, zamanla onlarda kalkar inşallah belli mi olur. tabi mantık farklı bana faydası yoksa sikiyim alıyını dimi,ben bencilik :)

Asıl çelişki parasız eğitim istediğinden içerde yatan öğrencilerin durumu ne olacak, onu sorun yapsanız anlıcam valla :D

ne diyon Allah için hocam sen ? zaten 1.öğretim için katkı kredisi denen olay var bilmem haberin var mı

kimse burada 1.öğretimi kaldırdın ak senin demiyor 2.öğretimi niye kaldırmadın diyor

madem eşitttik niye burada ayırdın diyor diye 3 ay tatilde eşşek gibi çalışıp kazandığım tüm parayı sana bayılayım diyor

hükümeti savunayım diye bu kadar zorlama hoca önce olayları bi idrak et

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
Toplam Hit: 15832 Toplam Mesaj: 133