Son Dakika: Harclar Kaldirildi
-
nolanded bunu yazdı
aöf?
Onda da kalkti hocam. -
1.öğretim ve aöf harçları kaldırıldı.
-
böyle devlet adamlarının düşüncesini sikiyim.siz nasıl adalet dağıtıyorsunuz amk 1.öğretim hiç vermesin 2.öğretim aynen devam bunun adı tam bir orospu çocukluğudur.
bari %50 yapta onlarda sevinsin madem bu kadar düşündün yapıcağın bi işinde bokunu çıkarmayın.
-
aö başlayacağım
geri dönüş olarak elektriğe suya ota boka zam haberleri gelirse şaşmamücretiz eğitim isteyen gençler hapisteler...onların sayesinde bu oldu unutmayın. birileri hayatlarını feda ettiği için
kaygusuz tarafından 27/Ağu/12 20:02 tarihinde düzenlenmiştir -
kaygusuz bunu yazdı
aö başlayacağım
geri dönüş olarak elektriğe suya ota boka zam haberleri gelirse şaşmamtrafik cezaları ve petrol den çıkartacaklarmıs
-
cezaevlerinde 2.öğretim nufusu artar artık
-
EmQceR bunu yazdı
böyle devlet adamlarının düşüncesini sikiyim.siz nasıl adalet dağıtıyorsunuz amk 1.öğretim hiç vermesin 2.öğretim aynen devam bunun adı tam bir orospu çocukluğudur.
bari %50 yapta onlarda sevinsin madem bu kadar düşündün yapıcağın bi işinde bokunu çıkarmayın.
2.ÖĞRETİM okuyanlar Okulu bırakın. ayrılın..yeniden sınava çalışın
-
Adam çalısıyoz birinci ögretim yazamadık diyo ya :D sen çalışıp para kazanıyon o adamlar öyle bir imkanıda yok, bırakın adamların sevinçlerini bari paylaşın ortalığı küfür deyasına boğmadan önce, zamanla onlarda kalkar inşallah belli mi olur. tabi mantık farklı bana faydası yoksa sikiyim alıyını dimi,ben bencilik :)
Asıl çelişki parasız eğitim istediğinden içerde yatan öğrencilerin durumu ne olacak, onu sorun yapsanız anlıcam valla :D
drakan tarafından 27/Ağu/12 20:08 tarihinde düzenlenmiştir -
Arınç'ın konuya ilişkin açıklaması şöyle:
"Birinci öğretimde ve açıköğretimde 'öğrenci katkı payı' kaldırıldı.
İkinci öğretimden alınan ise kanunda 'öğretim ücreti' olarak geçer ve buna devam edilecek. Bununla ilgili ayrı kanun gerekmektedir şu an gündemde sadece 'öğrenci katkı payı'nın kaldırılması vardır. Uygulama, birinci öğretim ve açıköğretimdeki yaklaşık 3.5 milyon öğrenciyi ilgilendiriyor..."bütünlemede geldi eğitim sistemi güzellmiş.
-
drakan bunu yazdı
Adam çalısıyoz birinci ögretim yazamadık diyo ya :D sen çalışıp para kazanıyon o adamlar öyle bir imkanıda yok, bırakın adamların sevinçlerini bari paylaşın ortalığı küfür deyasına boğmadan önce, zamanla onlarda kalkar inşallah belli mi olur. tabi mantık farklı bana faydası yoksa sikiyim alıyını dimi,ben bencilik :)
Asıl çelişki parasız eğitim istediğinden içerde yatan öğrencilerin durumu ne olacak, onu sorun yapsanız anlıcam valla :D
ne diyon Allah için hocam sen ? zaten 1.öğretim için katkı kredisi denen olay var bilmem haberin var mı
kimse burada 1.öğretimi kaldırdın ak senin demiyor 2.öğretimi niye kaldırmadın diyor
madem eşitttik niye burada ayırdın diyor diye 3 ay tatilde eşşek gibi çalışıp kazandığım tüm parayı sana bayılayım diyor
hükümeti savunayım diye bu kadar zorlama hoca önce olayları bi idrak et