Son Dakika: Harclar Kaldirildi
-
edit
saybirs tarafından 27/Ağu/12 20:18 tarihinde düzenlenmiştir -
çok iyiy oldu ya açıköğretime yazıldığım bu sene harç kalktı
-
o değilde gelecek seneden itibaren bütün türkiye aöf okur artık
-
drakan bunu yazdı
Adam çalısıyoz birinci ögretim yazamadık diyo ya :D sen çalışıp para kazanıyon o adamlar öyle bir imkanıda yok, bırakın adamların sevinçlerini bari paylaşın ortalığı küfür deyasına boğmadan önce, zamanla onlarda kalkar inşallah belli mi olur. tabi mantık farklı bana faydası yoksa sikiyim alıyını dimi,ben bencilik :)
Asıl çelişki parasız eğitim istediğinden içerde yatan öğrencilerin durumu ne olacak, onu sorun yapsanız anlıcam valla :D
öncelikle bana göstersene birinci öğretiminkini de kaldırmayın v.b. herhangi bir söylemde bulunmuş muyum ? Ayrıca emin ol birinci öğretimler için çok sevindim. Merak etme 2 kez üniversite okudum ve 2sinde de 1.öğretim olarak paramı paşa paşa yatırdım. Kariyer bu sonu yok bu işin şu an 3. kez okuyorum, evliyim ve bakmakla yükümlü olduğum bir ailem var doğal olarak hem çalışıp hem okuyorum. Bulunduğum konumda güzel para alıyorum ve bırakamam sadece anlatmak istediğim eyvallah 2.öğretim ücretli olabilir hiç olmasın demiyoruz ancak %50 gibi bir feragatta bulunabilirlerdi. Bizim anlatmak istediğimiz ancak senin anüsünden anladığın olay bu. Bilmem anlaman açısından tekrar konunun özetini çıkaralım...
Birinci öğretimler için gerçekten güzel bir uygulama (kardeşim tıp öğrencisi ve bilmem tıpın harçlarını bilir misin ?) ancak ikinci öğretim içinde bi indirim yapılabilirdi. Madem kanun değişikliği gerekiyordu ikisini bir paket halinde yapabilirlerdi (bu ülke çok paket yasa değişikliği gördü örneğin unakıtanın oğlu likit yumurta ithal etsin diye kdv geçici olarak %8 den %1 e çekildi ve bu yasa değişikliğide molotof atan çoocuklar paketi içerisinde geçti) bilmem anlatabildim mi ? Anlayamadıysan abilerine sor onlar kesin anlatırlar... kapiş ;}
-
ikinci öğretim kalkmaması mantıklı beyler çalışma imkanınız var vee çoğu üniversitede derler normalin yarısı kadar işleniyor
-
sakin olun bence muhakkak 2. öğretimlere de birşeyler yaparlar.%50 indirim filan gibi.gerçi olsa bugün onu da açıklamaları lazımdı da neyse moral bozmayalım
-
ayrıca yapılan insan haklarına aykırı birinci öğretime ücretsiz verilecek ikinci öğretime ücretli verilecek bu tamamen insan haklarına aykırı bir durum mutlaka dava aşamasına gider bu durum madem almıyorsun hiç birinden alma amk!
-
OLEY BE İŞTE BU BE
OLEY YAŞASIN YA
OF ÇOK GÜZEL YAŞASIN YA ÇOK MUTLU OLDUM İŞTE BU YA
BU İŞTE YA YAŞASIN BE.....
-
küfür etmeden edemicem,
be amına koduklarım,
hadi biz ikinci öğretimiz çalışma imkanımız var bize sokuyolar,
açıköğretimler?
-
Adalet ve Kalkınma Partisi. Adaletinin taaa amına koyuyum. çok samimi ve içten söylüyorum.