Son Zamanların Modası Olan Fritöz Önerisi
-
yui m20 aldım daha 10 gun once memnunum
-
EdepsizPenguen bunu yazdı
Ekşi sözlük de şöyle bir yorum var, kullananlar yorum yapsa güzel olur, yoksa çok sakat bişey gibi geldi bir an.. https://eksisozluk.com/entry/144040790
asla yağdaki patates lezzetinde değil ama kötüde değil sonuç olarak kilo probleminden dolayı ayda 1 yiyebilen ben artık her hafta yiyorum :)
birşey daha superfresh in cipsi var onu al (cek kazan uygulamasıyla bazı zaman %50 indirimli olabiliyor) sonra patates baharatı al google a yazsan çıkar
şöyle yapıyorsun 180 dereceye alıp içine dök 17 dk ayarla 2 dk sonra çıkar baharat ve tusu serp ve salla iyice karışsın sonra kalan zamanı bırak 14. dk da son bir ke daha salla 17. dk da çıkar,
çok kral oluyor :)
-
DJ_Alper bunu yazdıEdepsizPenguen bunu yazdı
Ekşi sözlük de şöyle bir yorum var, kullananlar yorum yapsa güzel olur, yoksa çok sakat bişey gibi geldi bir an.. https://eksisozluk.com/entry/144040790
asla yağdaki patates lezzetinde değil ama kötüde değil sonuç olarak kilo probleminden dolayı ayda 1 yiyebilen ben artık her hafta yiyorum :)
birşey daha superfresh in cipsi var onu al (cek kazan uygulamasıyla bazı zaman %50 indirimli olabiliyor) sonra patates baharatı al google a yazsan çıkar
şöyle yapıyorsun 180 dereceye alıp içine dök 17 dk ayarla 2 dk sonra çıkar baharat ve tusu serp ve salla iyice karışsın sonra kalan zamanı bırak 14. dk da son bir ke daha salla 17. dk da çıkar,
Bu tarif airfry marka modeline göre değişir. Seninki 2200w dır 17 dk yeterlidir, başkasının ki 1400w dır 30 dk ister yada tam tersi olabilir. O nedenle herkesin bu tarifin sürelerini kendi airfryer ına göre değiştirmesi gerekiyor.
-
qoqo bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdıEdepsizPenguen bunu yazdı
Bu tarif airfry marka modeline göre değişir. Seninki 2200w dır 17 dk yeterlidir, başkasının ki 1400w dır 30 dk ister yada tam tersi olabilir. O nedenle herkesin bu tarifin sürelerini kendi airfryer ına göre değiştirmesi gerekiyor.
Anlık ısınması değişir benimki 30 sn de o dereceye ulaşıyorsa onunki 1 dkda ulaşır
zaten bir süre sonra alışıyorsun
-

İki ay oldu sanirim, yag kullanmiyorum yada fisfisla cok az fisliyorum ve cikan atik yag bu
Tnrsk tarafından 21/Eki/22 10:14 tarihinde düzenlenmiştir -
EdepsizPenguen bunu yazdı
Hocam çok acı şeyler söylemiş. :) balık nerede yaparsan yap kokuyor zaten. Ben yapmadım pek tüketmiyoruz. Temizlik konusunda sadece içinin çizilmemesine dikkat ediyoruz. Pişirme kağıdı sardığımız için çok fazla kirlenmiyor. Sprey yağdanlık çok mantıklı pratiklik açısından denk gelse alacağım bende. Belki Fritözler daha kalitelidir doğru olabilir. Bizde restaurantta kullanmıyoruz zaten. Ev için gayet yeterli. Sufle denedik çok güzel oldu. En azından fırını ısıt bekle kontrol et kapat soğusun işlemlerinden daha pratik.
Ölümüne savunmak yediğin kazığı güzellemek falan biraz abartı geldi. Klasik ekşi yazarı abartması. İlla ki bir şeyi ölümüne savunacak.
Zeytinyağı kullanmadık patates kızartmasında. Bana genel anlamda ağır geliyor zaten.
-
philips airfryer var xiaomiye göre biraz daha dışı içi kaliteli malzeme gibi samsung iphone diyelim biraz da erken pişiriyor philips ürün tercihi olacaksa.
ev hanımı olan evler için çok işe yarar mı bilmiyorum ama benim gibi bekarlar için bence gayet kullanışlı
ekmeğin üstüne iki sucuk dilimi ya da peynir konserve kahvaltılık koyuyorum pizza gibi oluyor 5 dk da lavaşın üstüne çok çok daha iyi zaten
mantar soğan halkası donmuş patates falan yağdakinden iyi oluyor bence
ev patatesini iyice kurulayıp ununu vs iyice yıkamadıktan sonra çok çok iyi sonuçlar beklemeyin
sulu yemekte pişiyır içinde güveç vs küçük kaselerle ve kısa sürede
et, tavukta ise bence sonuçlar çok iyi eğer bi şef falan değilseniz eliniz yemeğe çok yatkın değilse airfryer kadar güzel yapma şansınız çok az
fırında yapınca şahsen ben kurutuyorum sürekli açıp bakmak kontrol etmek zorunda kalıyorum yine tutmuyor demir dökümde olduğu kadar güzel oluyor
koku duman illaki var fakat tava da yaptığınızın yanından bile geçmez içi sulu dışı çıtır çok güzel oluyor et ve tavuk balık
evi geliyorum hazır bir şey varsa zaten dolapta elle yapıp dolapta dondurduğum köfte falan üstümü değiğştirene kadar hazır oluyor çoğu üründe çevirmesiniz de olur gayet pişiyor ürünün az olması kaydıyla
elektrik olayı çok bilmiyorum ama fırına göre zaten azdır tek kişiyseniz kocaman fırınla işiniz olmaz yağı yıne kullanıyorum ama iki çay kaşığı kadar fazla yağını alttına akıtıyor zaten
en güzel yanı kahvaltı bir patates iki biber bir iki dilim ekmek köfte koyuyorum tek sefer 15 dk da hazır sadece farklı dklarda içinden çıkarıyorumeksileri ise rezidans temizliği philips de zor ters çevir diş fırçasıyla temizle yağlar çıkmıyor vs problem biraz
özellikle tavukta balıkta çok yağlanıyor orası geri kalan kısım dert değil at makineye çıksın malzeme güzel kolay çizilmez
büyük tavuk yapmayacaksanız aile çok geniş değilse xxl gerek yok philips için konuşuyorum tek farklı yükseklik sanırım küçük modeliyle
yan yana dizdiğimiz için genişlik farklı olmayınca ekstra avantaj sağlamıyor tek pişmanlığım xxl almış olmam ve bu kadar geç almış olmam keşke bakarken hemen alsaymışım
bulunduğum yerde doğalgaz yok tüp pahalı ne ocağı açıyorum ne yağ kullanıyorum her işimi görüyorum -
Philips iyice fiyat konusunda abarttı daha 1.5 ay önce 5 bin olan XXl şu an 9500 TL bu parayı verenlerin aklından şüphe ederim
benzerleri 3 4 bin e bulunuyor
Phililips bulunmaz hint kumaşı sanıyor herhalde kendini
-
corosi en iyilerinden bence
-
en iyi pişiren philips. para var huzur var.