folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Son Zamanların Modası Olan Fritöz Önerisi

Son Zamanların Modası Olan Fritöz Önerisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

tamamen saçmalık

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    RaAmLis bunu yazdı

5.5 lt Cosori var bizde de. Çok pratik sık sık kullanıyoruz. Ama tabi başlarda biraz acemilik oluyor bu ne lan filan diyebiliyorsunuz ama alıştıkça eliniz ayağınız oluyor. Geçen çinekop tutmuştum 6 dkda yaptık yedik ne bir koku ne etrafa yağ sıçraması. Tadı da çok güzeldi.

Ben genelde et yaparken kullanıyorum. Karabiber tuz koyuyorum ete sonra airfryera koyup üstüne ufak parça tereyağı 5 dk sonra hazır. Ve ya patates kızartması koyuyorsun (patateslerin üzerine az yağ koymak yerine 1 yemek kaşğı filan yağı avucunuza döküp patateslere yedirin) üzerine sarımsak tozu tuz 20 dkya hazır ardından hemen etleri koyuyorsun 5 dkya hazır. Akşam yemeği 30 dkda hazır oluyor. Yıakyacağın tek bir tane şey oluyor bulaşıktan kurtarıyor.

Daha önce sufle de denedim güzel oluyor. PAtlıcan kabak kızartması da güzel ama ben normal yağda kızartmayı tercih ederim ama sebze kızartması isteyip de daha sağlıklı olsun diyorsanız evet tercih edilebilir ama bana tadı yavan geliyor airfryer da.

Geçenlerde karnı yarık yaptım yine patlıcanları airfryerda fırınladım çok güzel oldu.

Aklınıza gelebilecek bir çok pişirme yöntemi için kullanabilirsiniz. Sadece kızartma olarak düşünmeyin. Yemek ısıtmak için bile kullanabilirsiniz.

Ama özellikle etlerde çok başarılı hiç uğraşmadan çok lezzetli sulu yapıyor etleri. Kahvaltılarda da mesela eggbites denen bir tarif var o da çok güzel oluyor sucuklu pastırmalı yapınca canavar gibi. (bunun için aparatı lazım)

Ben 2400 tlye almıştım zamanında amazon.de'den. 300 tl de aparatlarına vermiştim. Şuan için güncel fiyat durumunu bilmiyorum ama kullanışlı ürün sık sık kullanılıyor bizim evde.

Edit:  Bu arada yalnız yaşamıyorsanız 5lt altını almayın birden fazla kere çalıştırmak zorunda kalırsınız porsiyonlar yetmeyebilir. 5.5lt ye bütün tavuk bile sığıyor. Almışken yüsek litreli tercih edilmeli bence.

patatesi yaparken 1 yemek kaşığı değil de tatlı kaşığı yetiyor aslında, hele çok yapmıyorsam çay kaşığı bile yetiyor hayli hayli. gerçi ne kadar patates yaptığına göre değişiyor da, zaten ağzına kadr doldursan aralardakiler kızarmaz düzgün. 
    tavuk, balık, köfte , et vs alayını yaptım gayet mantıklı alet. genetik muhalifliğe dayalı boş yorumları kaale almaya gerek yok :)
     buzlukta 3er cm kalınlıkta stok dallaslar var arada canım çekince üşenmem tavada mühürler fırına atarım, bu alette denedim ilk yaptığım hariç (içini istediğim pişirmemiştim erken almışım) gayet güzel oluyo. canım et isteyip de uğraşmaya üşendiğimde atıyorum makineye mis gibi oluyor. Son yaptığımda buzlutkan çıkarıp çözdürme modunda 5-10 dk tutup sonra pişirdim gene gayet güzel oldu meret. 
     bütün tavuğu denemedim hiç aslında bi deneyesim var, pişirip bölüp dolaba koyucam 2-3 günlük öğlen yemeğini çıkarsın diye hazır şimdi burda okumuşken akşam deneyeyim :)

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    underzero bunu yazdı

Simdi bu cihazlari öneriyor musunuz? Onermiyor musunuz?

airfryer alin diyen var, deepfyer alin diyen var

:S Eve alip temizligiyle ugrastirmasin, saglikli kizartma yapsin, mumkun ise yemeklerde plastik kokusu yapmasin (hayattan sogutur)

ne öneriyorsunuz?

temizlik ile uğraştıran phılps in rezistans temizliği var onuda 3 ayda bir yaparsın onun dışında malzemelerin hepsi metal plastik yok plastik kokutu yok

kurabiye kek palamut tavuk tavuk kanat patatesin her türü kumpir yaptım şimdiye kadar sıkıntı çıkarmadı pratik ama büyük birşey yapacaksan tabiki fırın

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Eyvallah Alper,

Amazon da airfryer diye arattirdim. Gelen görsellerin cogunda markalarin oldugu yerler bulurlanmis.

Sayfalarda 1-2 tane marka ismi yaziyor, digerleri standart "hava fritözü, dokunmatikli hava fritözü" gibi basliklari var.

Anlam veremedim. Niye markalari blurlamislar.

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

Biz geçen günki indirimde olan cosori 4.7 litre olanı aldık. bugün geldi. akşam et şiş yaptım. çok güzel oldu. tavsiye ederim. 

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

sosyal medya ne gazlarsa alıonuz helal olsun

ben eski kafa; etse terasta barbeku yemekse fırın tava

yagdan cok patatesi dert edin kilo problem ise yağdan daha tehlikelidir

destination@tahribat.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

-

weskeyy tarafından 03/Kas/22 00:31 tarihinde düzenlenmiştir

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

Fritözü  mutfakta kullanmıyoruz ama bu kullanışlı hızlı çok yönlü kullanım vs.çoluk çocuk hızlı yaşam için ideal.

VANDENBERG Airfryer - 5.5 Litre Hacim - 12 Program Airfritöz 1700 W  Yağsız  Ekmek & Kızartma Sepeti  Yapışmaz Kaplama Sistemi, Dokunmatik Ekran, 3 yıl garanti

https://www.amazon.com.tr/dp/B092ZZH2PH/ref=cm_sw_r_cp_apan_i_B47EZ9DPJR23ARGW88CV

2150 lira fiyat çıkıyor.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    DestinatioN bunu yazdı

sosyal medya ne gazlarsa alıonuz helal olsun

ben eski kafa; etse terasta barbeku yemekse fırın tava

yagdan cok patatesi dert edin kilo problem ise yağdan daha tehlikelidir

Philips hype'liyo hocam bu airfryleri sosyal fenolarin agzina bakan kitlede hurra saldiriyo

Patates,tavuk,kofte vs. Kizartirken tezgahin anasi belleniyo sicrayan yagdan, bide onlari cevirirken kizgin yag partikulleri sicriyo elime koluma sinirlerimi ziplatiyo :) sirf bundan kurtulmak icin aldim, atiyorum tavuklari basiyorum dugmeye geciyorum tv karsisina isi bitince ötuyo alip yiyorum mis tertemiz zahmetsiz on numara, 

Ben kofteyi begenmiyorum bunda yagdaki gibi lezzetli olmadi yapamadim nedense, patates donuk yapman lazim o da yagdaki gibi lezzetli olmuyor, tavuk kanat yapiyorum surekli o guzel oluyor, dilim ekmek koyuyorum 1 dk da citir citir oluyo, vs. Gereksiz degil kesinlikle her eve lazim ama philipse domalmadan tabi

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sürpriz komutan
    qoqo
    qoqo's avatar
    Erkek
    weskeyy bunu yazdı

Fritözü  mutfakta kullanmıyoruz ama bu kullanışlı hızlı çok yönlü kullanım vs.çoluk çocuk hızlı yaşam için ideal.

VANDENBERG Airfryer - 5.5 Litre Hacim - 12 Program Airfritöz 1700 W  Yağsız  Ekmek & Kızartma Sepeti  Yapışmaz Kaplama Sistemi, Dokunmatik Ekran, 3 yıl garanti

https://www.amazon.com.tr/dp/B092ZZH2PH/ref=cm_sw_r_cp_apan_i_B47EZ9DPJR23ARGW88CV

2150 lira fiyat çıkıyor.

İlla aldıracaksınız şu cihazı :)

Toplam Hit: 7080 Toplam Mesaj: 67
fritöz