folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Son Zamanların Modası Olan Fritöz Önerisi

Son Zamanların Modası Olan Fritöz Önerisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AdReNaLiNe
    AdReNaLiNe's avatar
    Erkek

Cosori 4.7 lt lik modelden aldık dün. sebze ve patates pişirdik, patates sanki közde pişmiş gibiydi. artıları eksileri tartışılır ama fırından daha kullanışlı olduğu kesin.

iOS Developer Tahribat Haber Uygulaması : http://www.tahribat.com/Forum-Iphone-Icin-Tahribat-Haberler-Uygulamasi-117103/
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

Bu cosori'yi bütün türkiye aldı son bir haftada hatta son 2 günde bu nasıl bir satış stretejisi bir reklam bunu anlamaya çalışıyorum her yerde bunu alan insanlar görüyorum iki günde. Birileri çok iyi çalışmış dersine ben bile aklımda yokken dün aldım bundan niye aldım bilmiyorum bu nasıl bir hipnotize beyler :)

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahref156
    tahref156's avatar
    Erkek
    Bosluk bunu yazdı

Bu cosori'yi bütün türkiye aldı son bir haftada hatta son 2 günde bu nasıl bir satış stretejisi bir reklam bunu anlamaya çalışıyorum her yerde bunu alan insanlar görüyorum iki günde. Birileri çok iyi çalışmış dersine ben bile aklımda yokken dün aldım bundan niye aldım bilmiyorum bu nasıl bir hipnotize beyler :)

Abi insanlar tamamen, onda var bende niye yok psikolojisinde.

🥒
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AdReNaLiNe
    AdReNaLiNe's avatar
    Erkek
    Bosluk bunu yazdı

Hocam normalde cihazın fiyatı piyasada 7-8k bandındaydı. Amazon bir anda 3k ya satınca muhtemelen sen ben gibi pusuda bekleyenlerde yapışıp aldık :D

iOS Developer Tahribat Haber Uygulaması : http://www.tahribat.com/Forum-Iphone-Icin-Tahribat-Haberler-Uygulamasi-117103/
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sir
    sir's avatar
    Erkek

tüm türkiye aldı çünkü fiyatı 2500 tl ye geliyordu 5.5lt olanını. alanlar memnun kaldı arkadaşlarına önerdi, bekarlar arkadaşlarına bununla yemek yapmak çok kolay dedi, çalışan insanlar da eve yorgun argın kendini atıp devasa bir fırını yarım saat istenilen sıcaklığa ulaşsın diye beklemek yerine 10-15dk da yemeklerinin hazır olduğu bilgisini paylaştılar.. sonuç tüm türkiye aldı.

bizim evde fırın mikrodalga vs hepsi var ama her şey bu aletle pişiyor. sebebi de şu, yağ koymuyoruz, biraz kurutup sanki közlenmiş kıvamı veriyor, kek börek vs yi sıcak hava üflediği için çıtır çıtır yapıyor vs vs.. 

tek problem bence patates kızartmasının 25dk da pişmesi. onun harici balık, et, tavuk, hamur işi, her türlü ihtiyacımızı görüyor. porsiyonlar da yenip bitiyor. 

dipnot: KALABALIK AİLEYE UYGUN DEĞİL

Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci, Üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten; Ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci? Hem dersini bilmiyor, hem de şişman herkesten. İyi nişan alırdı kendini asan zenci, Bira içmez ağlardı, babası değirmenci, Sizden iyi olmasın, boşanmada birinci... Çok canım sıkılıyor, kuş vuralım istersen.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek
    sir bunu yazdı

tüm türkiye aldı çünkü fiyatı 2500 tl ye geliyordu 5.5lt olanını. alanlar memnun kaldı arkadaşlarına önerdi, bekarlar arkadaşlarına bununla yemek yapmak çok kolay dedi, çalışan insanlar da eve yorgun argın kendini atıp devasa bir fırını yarım saat istenilen sıcaklığa ulaşsın diye beklemek yerine 10-15dk da yemeklerinin hazır olduğu bilgisini paylaştılar.. sonuç tüm türkiye aldı.

bizim evde fırın mikrodalga vs hepsi var ama her şey bu aletle pişiyor. sebebi de şu, yağ koymuyoruz, biraz kurutup sanki közlenmiş kıvamı veriyor, kek börek vs yi sıcak hava üflediği için çıtır çıtır yapıyor vs vs.. 

tek problem bence patates kızartmasının 25dk da pişmesi. onun harici balık, et, tavuk, hamur işi, her türlü ihtiyacımızı görüyor. porsiyonlar da yenip bitiyor. 

dipnot: KALABALIK AİLEYE UYGUN DEĞİL

Abi kaç watt bu aletler ve ne kadar süre çalışıyor bir yemek için?  Benim fırın mac 10 dakikada 200 dereceye ısıtıyor kendisini. Yarım satte de tavuklu patates yemeği pişirebiliyorum. Yani toplam 40 dakika çalışıyor. Eğer elektrik tüketimi için uyguna geliyorsa alınabilir aksi durumda populer tüketim gibi geliyor bana. Robotsüpürge gibi. Yoksa hanım instada görüp görüp başımın etini yiyor

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KAAMOS
    KAAMOS's avatar
    Erkek
    sLeymN bunu yazdı
    sir bunu yazdı

Abi kaç watt bu aletler ve ne kadar süre çalışıyor bir yemek için?  Benim fırın mac 10 dakikada 200 dereceye ısıtıyor kendisini. Yarım satte de tavuklu patates yemeği pişirebiliyorum. Yani toplam 40 dakika çalışıyor. Eğer elektrik tüketimi için uyguna geliyorsa alınabilir aksi durumda populer tüketim gibi geliyor bana. Robotsüpürge gibi. Yoksa hanım instada görüp görüp başımın etini yiyor

bende 5.5 lt cosori var yarım saatte 30 kuruş yakıyordu gelen elektrik faturasında bi artış görmedim

1-2 kişi için gerçekten muhteşem bi alet hemen hemen her yemeği onla yapıyorsun

ama kalabalık ailede ayda yılda 1 kez çalıştırırsın 5-6 kişiye yemek çıkarmak için 3-4 defa çalıştırman lazım

et, balık, tavuk her gün yiyorsan airfryer elin ayağın oluyor

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sürpriz komutan
    qoqo
    qoqo's avatar
    Erkek
    KAAMOS bunu yazdı
    sLeymN bunu yazdı
    sir bunu yazdı

bende 5.5 lt cosori var yarım saatte 30 kuruş yakıyordu gelen elektrik faturasında bi artış görmedim

1-2 kişi için gerçekten muhteşem bi alet hemen hemen her yemeği onla yapıyorsun

ama kalabalık ailede ayda yılda 1 kez çalıştırırsın 5-6 kişiye yemek çıkarmak için 3-4 defa çalıştırman lazım

et, balık, tavuk her gün yiyorsan airfryer elin ayağın oluyor

Rezistans ve fan kısmının temizliğinin hergün yapılması lazım yoksa performans düşüşü oluyor ve sonrasında bozuluyor. Temizlik ise apayrı bir dert.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GoQaN
    GoQaN's avatar
    Erkek

Ultrean Sıcak Hava Fritözü, 6.5 litre elektrikli sıcak Hava Fritözü XL 6 1700W

2.100₺

https://www.amazon.com.tr/dp/B089LPGXLT/

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek

geçen hafta mkyb fırsatıyla cosori aldım ben de 4.7 lt lik

TxT tarafından 01/Kas/22 17:00 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 7081 Toplam Mesaj: 67
fritöz