Sonuç : Erken Seçim
-
Tayga bunu yazdı
Kaos akıllı adam için her zaman fırsattır
biz aptallara da biraz feyz versen ey akıllı kişi..
-
liberal demokrat partinin yüzde bir oy artışı olacağına inanıyorum :)
-
RockZs bunu yazdıTayga bunu yazdı
Taşıma suyla değirmen dönmez elin çüküyle gerdeğe girilmez .)
-
mRBerkay bunu yazdı
liberal demokrat partinin yüzde bir oy artışı olacağına inanıyorum :)

mkyb tarafından 13/Ağu/15 18:49 tarihinde düzenlenmiştir -
Tayga bunu yazdıRockZs bunu yazdıTayga bunu yazdı
Taşıma suyla değirmen dönmez elin çüküyle gerdeğe girilmez .)
amujhahahaha :D
sağol hocam..
sevgiler..
-
kazasker1 bunu yazdı
Türk bayraklarının indirilip pkk bezlerinin asıldığı bi ortamda koalisyon kuramayanlara tek bir cevap verilir;
kitabına soktumun yavşakları...Hocam akpnin umrunda degil sehit olanlar ya da pkk'nin azitmasi. Onlar icin önemli olan iktidar. Zamaninda diyodu rte 'iktidarlik icin gerekirse papaz kiyafeti giyerim' diye. Basindan beri akp ve rte chp'den korkuyodu. Cünkü sayet koalisyon yapsa idi önemli bakanliklari chp'ye vermeliydi. Ayrica rüsvetin ve yolsuzlugun yapildigini belgeleyen sayistas raporlarini daha fazla gizleyemeyecek, keyfi gece yarisi yasalarini cikaramayacak, örtülü ödenegini rte daha fazla kullanamayacak idi. Sayet teröristlerdeki emanet oylar ve akpden mhpye dönus yapanlar kacmazsa akp tahminim en fazla 2-3 puan yüksek alir. Ancak bu düzende teröristlere karsi öyle göte böyle yarrak denilerek onlari desteklemesemde mhp daha da oylarini arttirmali. Hatta pamukoglu bile meclise girmeli. Yoksa sokarim hainlerle gelecek düzenin icine. Taviz vermenin sonu yok. Bu is kesin ve kes kandilde bitirilmeli.
-
MHP'nin milliyetçi olduğuna inanmıyorum, her zaman AKP'nin koltuk değneği oldular.
CHP'nin amk. içlerindeki yiyici takımı, ermeni ve kürt seviciler oldukça onlara benden oy yok.
AKP'nin bu ülkeyi bölmek parçalara ayırmak BOP projesini hayata geçirmek için kurulduğuna inanıyorum, hiç bir zaman oy vermeyeceğim.
HADEP'e matematik hesabı diye oy verenlerin yüzüne tüküreyim, bugün bu kadar insanın ölümünden bu haysiyetsizler de sorumludur.
Devletin güçlenmesi için Ulusal bir partiye ihtiyaç var ve bu işçi partisi değil :) binde bilmemkaç oy alsada benim seçimlerde oy verebileceğim tek parti HEPAR bu biraz da ahlaki vicdani bir şey, bazıları diyor ki oyun boşuna gider :) güzel kardeşim ben CHP ye MHP ye oy verip de yolsuzluk yapan belediye başkanı milletvekili izleyemem hepimiz günün birinde ölüp gidecez hesabını veremem, bunlar da yesin diyemem. Bok yesinler.
-
ulan hepiniz hayallerde yaşıyosunuz :) akp pkk dan daha tehlikeli hdp nin mecliste olmasıyla terörün ne alakası var amk adamlar zaten yıllardır mecliste neden seçimlerden sonra palazlandı bu olaylar,hepsini geçin bu pkk yı şımartan kim amk,herkes bi hdp diye tutturmuş hdp nin meclisten düşmesi terörü bitirecekse düşsünler olurmu sizce böyle birşey,terör kimin işine geliyosa suçlu o dur benim düşüncem bu
-
erken seçim sadece milletin parasının çarçur edilmesi demek tekrar seçim olsa ne olacakki sanki? umarım mhp, hdp'nin altına düşer meclisede giremez
-
Oyun MHP'ye