Sonuç : Erken Seçim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek
    Tayga bunu yazdı

Kaos akıllı adam için her zaman fırsattır 

biz aptallara da biraz feyz versen ey akıllı kişi..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek

liberal demokrat partinin yüzde bir oy artışı olacağına inanıyorum :)

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tayga
    Tayga's avatar
    Erkek
    RockZs bunu yazdı
    Tayga bunu yazdı

Taşıma suyla değirmen dönmez elin çüküyle gerdeğe girilmez  .)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    mRBerkay bunu yazdı

liberal demokrat partinin yüzde bir oy artışı olacağına inanıyorum :)

mkyb tarafından 13/Ağu/15 18:49 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek
    Tayga bunu yazdı
    RockZs bunu yazdı
    Tayga bunu yazdı

Taşıma suyla değirmen dönmez elin çüküyle gerdeğe girilmez  .)

amujhahahaha :D 

sağol hocam..

sevgiler..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek
    kazasker1 bunu yazdı

Türk bayraklarının indirilip pkk bezlerinin asıldığı bi ortamda koalisyon kuramayanlara tek bir cevap verilir;
    kitabına soktumun yavşakları...

Hocam akpnin umrunda degil sehit olanlar ya da pkk'nin azitmasi. Onlar icin önemli olan iktidar. Zamaninda diyodu rte 'iktidarlik icin gerekirse papaz kiyafeti giyerim' diye. Basindan beri akp ve rte chp'den korkuyodu. Cünkü sayet koalisyon yapsa idi önemli bakanliklari chp'ye vermeliydi. Ayrica rüsvetin ve yolsuzlugun yapildigini belgeleyen sayistas raporlarini daha fazla gizleyemeyecek, keyfi gece yarisi yasalarini cikaramayacak, örtülü ödenegini rte daha fazla kullanamayacak idi. Sayet teröristlerdeki emanet oylar ve akpden mhpye dönus yapanlar kacmazsa akp tahminim en fazla 2-3 puan yüksek alir. Ancak bu düzende teröristlere karsi öyle göte böyle yarrak denilerek onlari desteklemesemde mhp daha da oylarini arttirmali. Hatta pamukoglu bile meclise girmeli. Yoksa sokarim hainlerle gelecek düzenin icine. Taviz vermenin sonu yok. Bu is kesin ve kes kandilde bitirilmeli.

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

MHP'nin milliyetçi olduğuna inanmıyorum, her zaman AKP'nin koltuk değneği oldular.

CHP'nin amk. içlerindeki yiyici takımı, ermeni ve kürt seviciler oldukça onlara benden oy yok.

AKP'nin bu ülkeyi bölmek parçalara ayırmak BOP projesini hayata geçirmek için kurulduğuna inanıyorum, hiç bir zaman oy vermeyeceğim.

HADEP'e matematik hesabı diye oy verenlerin yüzüne tüküreyim, bugün bu kadar insanın ölümünden bu haysiyetsizler de sorumludur.

Devletin güçlenmesi için Ulusal bir partiye ihtiyaç var ve bu işçi partisi değil :) binde bilmemkaç oy alsada benim seçimlerde oy verebileceğim tek parti HEPAR bu biraz da ahlaki vicdani bir şey, bazıları diyor ki oyun boşuna gider :) güzel kardeşim ben CHP ye MHP ye oy verip de yolsuzluk yapan belediye başkanı milletvekili izleyemem hepimiz günün birinde ölüp gidecez hesabını veremem, bunlar da yesin diyemem. Bok yesinler.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

ulan hepiniz hayallerde yaşıyosunuz :) akp pkk dan daha tehlikeli  hdp nin mecliste olmasıyla terörün ne alakası var amk adamlar zaten yıllardır mecliste neden seçimlerden sonra palazlandı bu olaylar,hepsini geçin bu pkk yı şımartan kim amk,herkes bi hdp diye tutturmuş hdp nin meclisten düşmesi terörü bitirecekse düşsünler olurmu sizce böyle birşey,terör kimin işine geliyosa suçlu o dur benim düşüncem bu 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek

erken seçim sadece milletin parasının çarçur edilmesi demek tekrar seçim olsa ne olacakki sanki? umarım mhp, hdp'nin altına düşer meclisede giremez

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lazmania61
    Lazmania61's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Oyun MHP'ye

Bize Tahribat.com'da TRABZON:)
Toplam Hit: 10302 Toplam Mesaj: 88
erken seçim