Sonuç : Erken Seçim
-
korkarabatak bunu yazdı
bir parti çıksa ben bayraklar asıp, seçim araçlarını ülkenin dört bir yanında gezdirip milli serveti çöpe atmayacam yatırım yapacam, personel istihdam edicem dese, oyların amına koyar.
ha eğer bu yaptıgı hareketle bile destek bulamassa öyle milleti sikeyim afedersin.
Hmm Peki bunlari yapmadan bunları yapmayacağını bize nasıl anlatacak?
-
mataramasuko bunu yazdıkorkarabatak bunu yazdı
bir parti çıksa ben bayraklar asıp, seçim araçlarını ülkenin dört bir yanında gezdirip milli serveti çöpe atmayacam yatırım yapacam, personel istihdam edicem dese, oyların amına koyar.
ha eğer bu yaptıgı hareketle bile destek bulamassa öyle milleti sikeyim afedersin.
Hmm Peki bunlari yapmadan bunları yapmayacağını bize nasıl anlatacak?
https://www.youtube.com/watch?v=TMpLXkl6Dk0
-
Seçimden yanaymış.

-
Lazmania61 bunu yazdı
Oyum MHP'ye
Koyum HDP'ye
-
Millette oy vercem rengimi belli edicem diye uğraşır buralarda
http://www.aktifhaber.com/foto-galeri/erdoganin-turkiyenin-yonetim-sistemi-degisti-soz-10923.htm
Adam resmen darbeye teşebbüs ediyor yönetim şeklini değiştirdik artık anayasal zemine oturtacam sizi de kazığa çakıcam diyor .)
-
tek yol MHP
-
hayır anlamadığım nokta bu pkk nın kurucusu kim abdullah öcalan pkk yı çözüm süreciyle destekleyen kim recep tayyip mit müsteşarı kim suriyeye üç beş füze atarız diyen hakan fidan
peki bizim gerizekalılar ve cumhurbaşkanları neden apo ya değilde selahaddin demirtaşa saydırıyorlar yok efenim apo hapşste o terör sözcüsü adam yüzde on dört oy aldı boru değil
fuat avni az açın tweetlerine bakın seçim sonrası efkan alanın ve hakan fidanın adamları kaos planının devreye koyacak dedi bir hafta sonra suruç katliamı oldu şimdi göt korkusu dedikleri bişey var recep tayyip biliyorki iktidar elden gştrse özelikle kemalistler onun yedi sülalesini belleyecek o yüzden ülkenin amına koıyulsa canından kıymetli değildir
akp istediğini alana kadar pkk salaça saldırlarına devaö edecektir olan hdp ile chp ye olacak devlet bahçelinin sonu yakın yeni seçimin yğkselen yıldızları saadet ve bbp olur ve emin olun akp isteiğini alır almaz yani hdp baraj altı chp yüzde otuz altı oldugu zaman pkk ile tekrar masaya oturacak at fava bekle
blackglove tarafından 14/Ağu/15 23:30 tarihinde düzenlenmiştir