Sonuç : Erken Seçim
-
Şeyhi meclise sokalım. #ÇareHolyOne
-
Oyum chpye , barajı geçen diğer sığ kafalı seçmenlere sahip partileride düzene sokarlar.
-
MuhammeT bunu yazdıRockZs bunu yazdıLazmania61 bunu yazdı
Oyun MHP'ye
aynen hocam oylar MHP ye..
saygılar.
MHP Yolun Açık Olsun
Tabi ki,
Dinci değil, dinli bir parti,
Turkiyeli değil, Türkçü bir parti.
Korkmadan, korkutarak türküm diyebilenler için,
MHP.
-
CHP koalisyon gorusmelerinde ekonomi kurmaylariyla katildi. Hala gelmis ekonomi bakanligi istiyor diyenler var. La neyin kafasindasiniz siz kardesler. Askeri ucrete zam, ucuz mazot, atanamayan ogretmenler ve 17-25 erdogan gibi CHP'ye paralel soylemleriyle oy verdiginiz MHP niye koalisyon kurmaya tenezul bile etmiyor. Ben Bahceli'nin bu soylemlerini bizzat Bursa mitingine destek icin giderek dinledim. Ama secim sonucu "Ben muhalefet olcam yeaa" deyip kosarak uzaklasti vadiden.
Bizim oyumuz degismez. http://yasanacakbirturkiye.com/sozumuz sozlerimizde degismez. Degisen hic birsey olmadigini gorunce, birinin tipis tipis gorev suresini doldurup tarihin tozlu sayfalarinda yerini aldigini gorecegiz..
-
ArduouS bunu yazdı
oyumu osman pamukoğluna vermiştim bu sefer chp :)
-
bir parti çıksa ben bayraklar asıp, seçim araçlarını ülkenin dört bir yanında gezdirip milli serveti çöpe atmayacam yatırım yapacam, personel istihdam edicem dese, oyların amına koyar.
ha eğer bu yaptıgı hareketle bile destek bulamassa öyle milleti sikeyim afedersin.
-
@korkarabatak'a +1 veriyorum arttiran beri gelsin.
-
MuhammeT bunu yazdıRockZs bunu yazdıLazmania61 bunu yazdı
Oyun MHP'ye
saygılar.
MHP Yolun Açık Olsun
-
_Dert_ bunu yazdıMuhammeT bunu yazdıRockZs bunu yazdıLazmania61 bunu yazdı
Oyun MHP'ye
saygılar.
MHP Yolun Açık Olsun
Saygilar..
-
@korkarabatak birader öyle bi dünya yok, bak ldp başkanına adam ne kadar oy aldı,insanlar adam haklı dese bile tenezzül edip oy vermezler çünkü hak hukuk adalet kimsenin umrunda değil insanların umrunda olan güç'ten pay kapabilmek bu kadar basit
ayrıca baraj altı partiye oy vermek vicdani mastürbasyondan başka birşey değil, ya en yakın görüşe verin oyunuzu yada hiç kullanmayın,baraj saçmalığının zaten kalkması lazım o ayrı mevzu