folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder [Soru] Kediler Mama Dışında Ne Yer Ne İçer

[Soru] Kediler Mama Dışında Ne Yer Ne İçer

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ustura
    ustura's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

tavada pismis yumurta severler

itsin oglum sen adam degilsin
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    koray
    koray's avatar
    Erkek

makarna - tavuk suyuna ekmek bandır severler=)kasaptan artan deri sakatat falan alabilirsin hocam :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek
    Daft bunu yazdı

hep etli çözümler gelmiş

ben vejeteryan adamım

- ne kasaba girebilirim

- ne etli yemek pişirebilirim

- ne de iğrenmeden kemik/et vs taşıyabilirim

midem bulanıyo

bu mamalar dediğiniz kadar ucuzsa bulurum bi yerlerden

https://www.temizmama.com/mito-tavuklu-balikli-yetiskin-kedi-mamasi

15kg'lık olan iyidir. 6-7 kediye bir ay yetiyor. Çok vermezsen 1.5 ay yeter. Arada şundan alırsan değişiklik olur.

Bizim sokaktaki kediler çok ürkeklerdi. Besledikçe alışıp kapıda beklemeye, insan görünce kendileri sevdirmeye başladılar ama akşam okuldan çıkan çocuklar falan zarar veriyordu hayvanlara. Mecburen bırakmak zorunda kaldım.

arbeit macht frei
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek

Veterinerde kilosu 7-10tl arası fiyatta mama var. onları verebilirsin. Hem köpek hemde kedi için var. 

Hepsiburada da konserve ıslak mamalarda sanırım indirim bat. 410 gr mını 2.75tl ye veriyorlardı epeyde aldım attım arabanın arkasına. sokakta aç hayvam görünce vereceğim. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

Migrosda 2liraya sokak kedileri için dost mama olması lazım onları dökebilirsin çöp tenekesi kenarlarına filan.

Ton balığı alıp dökebilirsin. Peynir verebilirsin diyecemde param yok demişsin. En ucuz dediğim gibi sokak kedileri için olan dost mamalardan alabilirsin migrosdan ya da ton balığı alternatif ucuz birçözüm olaiblir. Kuru mamayı son tercih olarak yerler ilk tercihleri et olacaktır.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Erkek
    Daft bunu yazdı

kedi görmesin diye konu gizli

Ulan amma güldüm x:DSA:DSA:DSA:DAS

3D Printing Studio | Anahtarlık • Figür • Kişiye Özel Tasarım | Instagram : @geekbaski
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Apolitik
    Apolitik's avatar
    Erkek

Abi ben de her hayvanı severim yılan dahil ama şu kedilerden nefret ediyorum. Ha gördüğüm zaman bişi yapmıyorum tabi hayvan sonuçta ama uyuz oluyorum aq. Bi de üstüne alerjim var. Konuyu okuyana kadar kaşıntıdan öldüm. Adı bile deli ediyor beni. Hele bi de gelsin sürtünsün gözler kan çanağı.

Şeyh uçmaz, mürit ot çekmiştir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

orman beslemeleri köpekler için et suyunu alıyrouz, kasabın artıklarıyla büyük bir kazanda kaynatıyoruz, buna en ucuz makarnayı karıştırıyoruz makarna alacak para yoksa fırından çıkma ekmek alınır, yalnız bitirmeyin çıkma ekmekleri fakirler de alıyor bunları. bulamaç yapar götürür ormanın belli noktalarına köpeklerin toplandıkları yere dökersin yerler.

kediler içinse kuru mama en iyi çözüm çünkü bunlar şehirde dağınık yaşayan sosyal piçler, köpekler gibi gruplaşmıyorlar. tazemama.com dan ucuza mama alınabilir daha ucuzu yok. köpeklerin ve insanların ulaşamayacağı noktalara serpiştirirsin o bulur yer burun maşallah iyidir kedilerde.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
Toplam Hit: 5433 Toplam Mesaj: 39
kedi mama yemek