Soyluların Tarihi Bağlantılarını Keşfedin
-
yalinyalniz bunu yazdımanglerman bunu yazdıHolyOne bunu yazdı
Ayıp ettin hanedan mensuplarımızı atlarmıyım
https://www.royalmapper.com/Family/I578
hocam yaşayan insanlar için kvkk kapsamına girmiyor değil mi ? başın büyük belaya girmesin sonra.
2 ev yapımı turşu salça fiyatı kadar ceza öder maksimum, öyle bir şey olursa @holyone lütfen konu aç gülelim sonra ben öderim 5 bin TL'ye kadar(eğer wikide aldığın veri yüzünden yersen :D)
bu arada siteye creative commons lisansı takarsan hocam iyi olur, wikipediadan alınan verinin sorun çıkarmaması için(bizim türkler çıkaramaz zaten)
Bunu bilmiyordum, creative commons koyulan sitelere daha kolaymı link veriliyor?
-
HolyOne bunu yazdı
Bunu bilmiyordum, creative commons koyulan sitelere daha kolaymı link veriliyor?
cc lisansı ile o sitedeki içeriğin başka platformlarda kullanılmasına izin veriliyor; herkese açık, kısıtlayıcı gibi farklı maddeleri var
wikipediada da cc lisansı olduğundan tavsiyem cc lisansı kullanmak, wikipediayla aynı yasal şartları taşıyoruz diyebilmek için
CC, MIT, GPL, AGPL gibi birçok lisans mevcut; ayrıca siteye DMCA koymak da iyi olur ne olur ne olmaz(arama sonuçlarından silinmemek için)
binbir tane zımbırtı var böyle ufak tefek ama iş gören
-
cc lisansını ekledim. dmca ya gerek yok ya hiçbir soylunun soysuz görünmek istiyceğini sanmıyorum
-
şeyhim eline sağlık
erkek ve kadın ico ları değiştir lütfen
site takılıyor
bide üstüne tıklayınca değilde üstüne gelince direk açıklaması çıkması güzel olur gibi
-
footer 768p'de ikinci satıra ekliyor; ben sabit bir satır yapardım float yerine(sadece lisans için)
https://www.royalmapper.com/About/ şu sayfadaki bilgilerine kahkaha attım şıh :D
-
Site takılma sorunu önemli bir sorundu, onu çözdüm, şu an azimle yeni soylular eklemeye devam ediyorum
-
Kadın ve erkeklerin ikonları değiştirildi bugfixler falan yaptım bi de ingiliz kraliyetini ekledim en önemlisi
-
-
Versiyon 2 yi yayınladım beyler. Dünyanın bütün soylularını koydum. Yorumları bekliyorum.
-
Görmeyeli daha renkli olmuş. Ciddi ciddi uğraşıyorsunuz:)
Bill Gates ,victoria bile olup ta bizim Tayyibimiz niye yok?.
Bir daha gelmemek üzere ulkeden kaçarsanz onu da ekleyin. Ne de olsa padisahligini ilan etmesine ne kaldı..