folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Soyluların Tarihi Bağlantılarını Keşfedin

Soyluların Tarihi Bağlantılarını Keşfedin

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

Benim ev sevdiğim soylu yok burda :)

anca gidersin...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Önceki versionda herşeyi manuel kendi çalışmalarımla giriyordum onun için Atatürkü falan eklemiştim, bu çeşijti kaynaklardan toplayarak çekiyor o kaynaklarda da benim manual çalışmalarım yok malesef her kişi için article okuyarak girmiştim.

İleride onları da dahil edicem.

Bizim cb neden burada yok derseniz cevabı basit. Bu soyluların bir veritabanı, zenginlerin, ünlülerin falan değil. Bütün bu kişiler tek bir ağaç ile bağlı. Buraya dahil olmanın tek yolu doğuştan bu ağaçtan geliyor olmak. (Yani soylu olması lazım demek istiyorum da hakaret gibi algılanır diye diyemiorum anlayın)

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahref156
    tahref156's avatar
    Erkek

Hakkımızda kısmı yok :D ben ona takıldım.

🥒
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

olmaz olurmu

https://www.royalmapper.com/About/

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Şunun yüzde 10nun tbt ayırsanda azcık eksikleri gidersen 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

olmaz olurmu

https://www.royalmapper.com/About/

Bu kısımlar efsane olmuş tüm ipuçlarını saklamışsınız.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

Bunun bir de soysuzların tarihi bağlantıları versiyonu olsa tadından yenmezdi. 

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek
    MhmdAlmz bunu yazdı

bir olusum (kisi yada kisiler) aile baglari ve sirketlerin ticari baglantilari seklinde oldukca buyuk bir agac yapisi olusturmustu, sosyal medyada falan yayinlanmisti, blog mlog falan vardi ama engelleme karari vs gibi seylerle o agac semasi ortadan kayboldu gitti.

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek
    blackhammer bunu yazdı
    MhmdAlmz bunu yazdı

bir olusum (kisi yada kisiler) aile baglari ve sirketlerin ticari baglantilari seklinde oldukca buyuk bir agac yapisi olusturmustu, sosyal medyada falan yayinlanmisti, blog mlog falan vardi ama engelleme karari vs gibi seylerle o agac semasi ortadan kayboldu gitti.

Kişinin soysuz biri olduğunun kriteri neydi acaba :) 

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kelebeksim
    kelebeksim's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Önceki versionda herşeyi manuel kendi çalışmalarımla giriyordum onun için Atatürkü falan eklemiştim, bu çeşijti kaynaklardan toplayarak çekiyor o kaynaklarda da benim manual çalışmalarım yok malesef her kişi için article okuyarak girmiştim.

İleride onları da dahil edicem.

Bizim cb neden burada yok derseniz cevabı basit. Bu soyluların bir veritabanı, zenginlerin, ünlülerin falan değil. Bütün bu kişiler tek bir ağaç ile bağlı. Buraya dahil olmanın tek yolu doğuştan bu ağaçtan geliyor olmak. (Yani soylu olması lazım demek istiyorum da hakaret gibi algılanır diye diyemiorum anlayın)

chatgpt api yazabilirsin araya senin verisetinden daha büyük bir verisetine sahip olduğundan daha doğru yanıtlar alıp siteyi otomasyonla tamamlayabilirsin. Ama sanırım chatgpt'nin verileri 2021'e kadar mı öyle birşey olması lazım

Toplam Hit: 7130 Toplam Mesaj: 52
osmanlı soylu kral osmanoğlu royalmapper royal soy ağacı