Sözde Kürt Ordusu Şimdide Savaş Pilotu Eğitiyor.
-
Düzenli ordu kuran barzani, Sözde kürdistan hava kuvvetlerini de oluşturuyor. Pilot adaylarını yetiştiren ülke ise..barzani savaş pilotu eğitiyor16 Nisan 2007 Pazartesi 15:04ıkdp lideri ve Sözde "kürdistan özerk yönetimi" başkanı mesud barzani, önceleri Türkiye daha sonra da ABD ve İsrail tarafından verilen eğitimle dağınık peşmergelerden düzenli Kürt Ordusu kurmasından sonra şimdi de Hava Kuvvetleri kurmak için F-16 pilotları yetiştiriyor.
Star Gazetesi'nden Erdal Şimşek'e konuşan Selahaddin’deki ıkdp’nin Merkez Komite üyesi, Erbil Havalanı’nı askeri amaçlı kullanmak için düzenlemeye çalıştıklarını belirterek ‘ıkdp yönetimi Süleymaniye kentine de ABD’nin öncülüğünde tamamen askeri amaçlı bir havaalanı kurdu’ dedi.
Merkez Komite üyesi ‘30 ıkdp’li pilot adayı ile 800 civarında hava yer personeli de ABD, İngiltere ve Almanya’da eğitiliyor. Eğitimleri Mayıs sonunda tamamlanacak. Artık hava kuvvetleri kurulmasının önünde bir engel kalmayacak’ diye konuştu. -
Onların o uçurtmalarını pıtır pıtır indiririz :) Dıtttımın barzanisi. Bu arada mesajında "kürdistan" ın "k" si neden büyük editliyorum onu :)
-
Evet Bu Haberi Okumuştum, BunLar Ne AnLar F16 Lardan :D
-
Bu öküzde ABD'nin köpeği
ABD'nin menfaati bittimi apo gibi bunuda şutlar
TR tutsada köpek gibi yalvarır apoda olduğu gibi Türktüm abilerim Türkleri severdim der :D -
bu Kürtlüğü kullanan Barzani ipnesi asırlardır beraber yaşayan Kürtlerle Türkleri hiçe sayıp yakında ordusuyla üzerimize saldırır amk.. Irak bizim Türkiye bizim diye savaşta çıkararır... yazık amk çok yazık bölünmeler devamlarda..
-
DecaMeroN bunu yazdı:
-----------------------------
Onların o uçurtmalarını pıtır pıtır indiririz :) Dıtttımın barzanisi. Bu arada mesajında "kürdistan" ın "k" si neden büyük editliyorum onu :)
-----------------------------
deca,birader hazır editlemişken şunu "sözde kürdistan" diye değiştirsen.?! -
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
Lan bunlar daha doğru dürüst fotomontaj bile yapamıyolar nasıl o F-16 yı kullanacaklar :))) Valla bence kuzey ırağa girip bi mıntıka temizliği yapmamız lazım :/
-
yetiştirsin a.q onun yetiştirdiği f-16 pilotlarını Türk askeri sapanla vurur =)
-
bu ipneler bi ara helikopter ucurmustu eylem amacli,ucurtma vurur gibi indirildi aninda,hehe,amk bizim savas pilotlarımız yurtdisi eğitimlerinde apachileri bile direkt ileri kaldiran tipler,butun doktrinleri eyrle bir ettiler:) bunlari havada tikerler,parcasi dusmez asagi.
-
şeymin barzanizi bizim topraklara girdikleri anda bizmkiler öper onları
-
Onlar hayatlarında hiç uçağa binmişlermi ki savaş pilotu eğitiyolar hıh
Toplam Hit: 5577 Toplam Mesaj: 49