folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sözde Kürt Ordusu Şimdide Savaş Pilotu Eğitiyor.

Sözde Kürt Ordusu Şimdide Savaş Pilotu Eğitiyor.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    Lemuria bunu yazdı:
    -----------------------------
    Sagopa05:
    DecaMeroN bunu yazdı:
    Onların o uçurtmalarını pıtır pıtır indiririz :) Dıtttımın barzanisi. Bu arada mesajında "kürdistan" ın "k" si neden büyük editliyorum onu :)
    deca,birader hazır editlemişken şunu "sözde kürdistan" diye değiştirsen.?!
    -------------
    Sözde kürt ordusu yazıor zaten kelime manalarını ayıklayabilmede sorun mu yaşıyorsun ?
    birader alkollü müsün şaka mı yapıyosun.?!
    ben o yazıyı yazdığımda senin konunda,resmin altında "k" harfi büyük olmak üzere Kürdistan yazıyordu..Deca editledikten sonra "sözde" yazdı orada.. ben onu söylemiştim ama neyse..

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Aferim bize, Sahipsiz gibiyiz, Burnumuzun ucundaki bu tehlikeli gelişmelere rağmen Hala Uyuyormu Lider dediklerimiz. Önü alınmazsa İlerde Türkiyede Taş üstünde Taş kalmayacak, Şehitlerimizin Kemikleri sızlıyor be. Bu ne vurdumduymazlıktır. Bu Şerefsizler le birlik olan Süper Güçte olsa aynı Şerefsiz değilmidir, Nasıl oluyorda Amerikayla halada siyaset yapıyoruz anlamadım. Haram olsun, Bu Vatanın ekmeği Vurdum duymaz Lidere.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turuncu
    turuncu's avatar
    Erkek
    onlar bizim malafatlar nasıl ağza alınıyo onun eğitimini versinler
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    yahu güzel kardeşim az öncede belirttimya bi kasıt aramayın ben yazı yazdığım zaman noktalama işaretlerini çok kullanırım ve bi büyük bi küçük yazarım die , başlık bana ait gerisi c/p başlıktada kürt kelimesinin baş harfini büyük yazmışım ne olmş yani , ne die ossuruktan nem kapıorsun kardeşim kürt desen diğilim kürtçü desen hiç değilim kürt'ün K'sini büyük yazdımda millet'in beynine bi gizli mesaj mı gnderdim veya orda bi ters maskelememi sezdin : ) amacın böyle sansasyon çıkarıp ilgi çekmek mi .

dont think twice its all right
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Erkek
    arkadaşlar ne gerek var böyle tartışmalara herkes postun sonuna neyse boşver yazıyo ama kimse boşvermiyo ardarda laf kitliyo :) gülmemiz gereken bir konu bu ya boşverin eğlenin :) sapanla f16 düşürcez mis gibi :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek

Lemuria bunu yazdı:
    yahu güzel kardeşim az öncede belirttimya bi kasıt aramayın ben yazı yazdığım zaman noktalama işaretlerini çok kullanırım ve bi büyük bi küçük yazarım die , başlık bana ait gerisi c/p başlıktada kürt kelimesinin baş harfini büyük yazmışım ne olmş yani , ne die ossuruktan nem kapıorsun kardeşim kürt desen diğilim kürtçü desen hiç değilim kürt'ün K'sini büyük yazdımda millet'in beynine bi gizli mesaj mı gnderdim veya orda bi ters maskelememi sezdin : ) amacın böyle sansasyon çıkarıp ilgi çekmek mi .

Bunu sen yapmıyorsun "Satılmış Medya" mız yapıyor bunu. Dün "sözde kürdistan" yazan siteler / gazeteler şimdi büyük harf "k" ilke kürdistan yazar oldu. Şaşırtıcı değil mi? Yavaş yavaş sizi bizi alıştırıyorlar / alıştırmaya çalışıyorlar. Bu tür şeylere tepkisiz kalmayın , internethaber denen site bunu ne zamandır yapıyor. Komple satılmış bir haber öncülüğü içinde , her haberinde bir sasyasyon / hit peşinde koşarak yapılmaması gereken şeyler yapıyorlar.

Haberlere bakarsanız adam gibi anlarsınız dediklerimi ;
    Misal bir haberde sözü geçiyordu şu şekil ;
    "Iraktaki İngiliz askerlerine Iraklı teröristler saldırdı"

Şimdi nasıl saçmalıktır bu haber başlığı / haber ....

Düşünün İngilizler gelip ülkemizi işgal edecek , gezecekler ortalıkta. Komşumuz İran haber geçecek gazetelerinde "Türkiyedeki İngiliz askerlerine Türk teröristler saldırdı" Haberleri düşünün öyle yapıştırın buraya.... Satılmış medyanın aq

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    Lemuria bunu yazdı:
    ya birader Kürt ol olma banane Kürt-Türk farketmez zaten..ayrıca ben sana Kürt'ün k sini büyük yazdın demedim kürdistanın k sini yazdın dedim.. senin yazıyıda görmedim "büyük küçük harf duyarlılığından bahseden" ossuruktan nem felanda kapmadım ne ilgisi çekicem aq altı üstü ufak bi uyarıda bulunduk "sözde" ekleyelim diye uzadı amk iş.. eyvallah hatamız varsa affola amma paranoya yaptın amk :D

.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    muahah olm barzani f-16 görse ekmek sanar :D

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    ya şimdi kafam güzel doğrudur : ) , ama kendimdeyim yani , neyse sonunda kazanan dostluk oldu : ) yaşasın Fair Play : )

dont think twice its all right
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    Lemuria bunu yazdı:
    ya şimdi kafam güzel doğrudur : ) , ama kendimdeyim yani , neyse sonunda kazanan dostluk oldu : ) yaşasın Fair Play : )

eyvallah birader :)    afiyet olsun...

.
Toplam Hit: 5581 Toplam Mesaj: 49