Sözde Kürt Ordusu Şimdide Savaş Pilotu Eğitiyor.
-
Sagopa05:
DecaMeroN bunu yazdı:
-----------------------------
Onların o uçurtmalarını pıtır pıtır indiririz :) Dıtttımın barzanisi. Bu arada mesajında "kürdistan" ın "k" si neden büyük editliyorum onu :)
deca,birader hazır editlemişken şunu "sözde kürdistan" diye değiştirsen.?!
-------------
Sözde kürt ordusu yazıor zaten kelime manalarını ayıklayabilmede sorun mu yaşıyorsun ? -
maket ucakmı ucurcakmıs o pilotlar yoksa ucurtmamı?
-
düşmanı asla küçümsemeyin..
(gerçi küçümsenmeyecek gibi değilki)
yinede küçümsemeyin.
-
Lemuria bunu yazdı:
Sagopa05:
DecaMeroN bunu yazdı:
Onların o uçurtmalarını pıtır pıtır indiririz :) Dıtttımın barzanisi. Bu arada mesajında "kürdistan" ın "k" si neden büyük editliyorum onu :)
deca,birader hazır editlemişken şunu "sözde kürdistan" diye değiştirsen.?!
-------------
Sözde kürt ordusu yazıor zaten kelime manalarını ayıklayabilmede sorun mu yaşıyorsun ?
Hepsini ben editledim kürdistanından tutta barzanisine idkp sine kadar her yer büyük yazıyordu + sözde kelimelerinide ben koydum. Nereden aldıysan haberi o haberi yayımlayan sitenin / gazetenin a.k. Utanmasalar Sayın barzani yazacaklar -
TugrulBaba bunu yazdı:
-----------------------------düşmanı asla küçümsemeyin..
(gerçi küçümsenmeyecek gibi değilki)
yinede küçümsemeyin.
Baba çok doğru sölüyosun da bu adamlar hayatlarında hiç uçağa binmişlermi ki savaş şeyi için adam yetiştiyorlar :S -
Deca hocam Bende bi büyük bi küçük yazma ve noktalama işaretlerini sıkça kullanma takıntısı var bunun altında kasti bişe arramyın Yani : ) zaten ben direk c/p yaptım ama sözde yazıordu die htrlıorm : )
-
haa bu arada haberi bi ülkücü sitesinden c/p yaptım :D
-
Lemuria bunu yazdı:
Deca hocam Bende bi büyük bi küçük yazma ve noktalama işaretlerini sıkça kullanma takıntısı var bunun altında kasti bişe arramyın Yani : ) zaten ben direk c/p yaptım ama sözde yazıordu die htrlıorm : )
-----------------------------Yazmıyordu işte c/p yaptığın site neresiyse bakarsan görürsün. Boşuna bağırmıyor insanlar "Satılmış Medya" diye
http://internethaber.com/news_detail.php?id=80039 al işte aynı haber. O sloganın hak eden 1. site..
-
sözde aidsli iğneler varmış yollarda v.s. adalet bakanlığımı ne bunları yayınlamış kanal7 de çıktı öyle birşey olmadığı kendi sitesinde vardı bu bakanlığı.
Halkımız saf satılmış medyaya resmen tapıyor.NE derse doğru.Yok böyle birşey sorgulayın arkadaşlar bütün herkez aynısını söylesede kendiniz sorgulayın.Kendi sözünüz olsun kendi fikirleriniz kendi kişiliğiniz olsun.
-
Hocam haklısında ben kendi yazdığım başlıktan bahsediodm :) , sende ondan söz ediosn die 2 saattir aklım sıra onun savunmasını yapıom yeni jeton düştü : ) başlık benm içerik c/p :)