Sozlenmek Icın Teklif Yazılarınız !! (Yardım Konusudur)
-
Arkadaşlar bır cok kişi evlenirken teklif ederde ben sozlenirken etmek ıstıyorum. yani oyle bi cümle olsun ki 2 senedir
cıkıyoruz hic yüzük takma olayı evlenme olayı olmadı ama deli gibi seviyo baglanmamız lazım biraz cocuksu ruha
sahıp oldugundan böyle basit şeyleri seviyor aslında benim icin buyuk bir duygu bu hayatımda tek bi sefer yuzuk
takmak ıstemısımdır ama bu gıdısle oyle olmuycak o yuzden uzun zamandır dusunuyorum 4-5 ay gibi dedim yüzük
alıyım :P hatta bir arkadaşa danıştım bile neyse aldım yüzügü bu c.tesi buluşucaz ben şimdi sevgilime benimle
evlenirmisin diyip yüzük veremem cok erken benimle nişanlanırmısın demekde biraz garip geliyo boyle onu icten
vurucak bi cümle biliyomusunuz yada ne diyebilirim. mesela ben diyorum acaba birbirimize söz verdik ama bunu
yüzük takarak resmiyetleştirebilirmiyiz falan ne biliyim ya cok darda kaldım :S yardımlarınızı bekliyorum kardeşlerim
-
bi yere gidin oturun sana sürprizim var kapa gözünü de kapadıgında ellerini tut sag avcunu ac kızın ve yüzügü oraya bırak gözünü acmasını söle tepkisi senin icin cok daha güzel olur..
Allah ayırmasın haa bu arada yüzügün icine tahribat yazdirmayı unutma :) -
Seninle bir ömür boyu aynı yastıkta bir ömür sürmek için ne söylemem gerektiğini tam olarak bilmiyorum,
Acaba gerekeni söylediğimi varsayabilir miyiz?
Acaba bunun için gerekli aktivitelere başlayabilir miyiz?
derken yüzüğü takacaksın parmağına...
-
Biraz romantik olcaz tahribat için ama neyse :)
Bi yemeğe götür sessiz sakin biyere ama açık hava olmasına dikkat et yıldızlar gözüksün :) giderken yanına 10-15 cm lik bi ip al ince bi ip ve kıza sana bi süprizim var elini bana ver ve yıldızlara bak de o yıldızlara bakarken sen kızın parmağına ipi dola ve yüzüğün içinden geçir onun eli seninkinden biraz altta kalıcak şekilde elini kaldır sonra kıza " Bu gün için bizi birbirimize bağlıycak bu şey için günlerce dilekler diledim yıldızlar kaydıkça"de ve yüzüğü yavaşça bırak ip elinde kalsın yüzük yavaş yavaş onun parmağına kayarken "Şimdi dilek dileme sırası sende işte yıldızımız kayıyor dileğini bekliyorum"de yüzük parmağına girincede oturt yerine yüzüğü ve kocaman bi sevgi gösterisine hazırlıklı ol :)
-
evlen lan benimle de.
bilmem ben öyle romatik şeyleri onun için bağışlayın. Son yazan arkadaş güzel yazmış ama.
-
Saol Tuğrul :)
Bende 1 ay önce sözlendim ama bunu evlilik teklifine saklıyorum :)
-
Allah'ın emri Peygamberin kavli ile kızınız x'i oğlumuz y'ye istiyoruz.
Verdik gitti
ahanda bunlarda yüzükler.kelepçeleyelim gelmişken
-
evlenip balayına gıdecegıme bekar kalıp alayına gıderım:D :D
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------Allah'ın emri Peygamberin kavli ile kızınız x'i oğlumuz y'ye istiyoruz.
Verdik gitti
ahanda bunlarda yüzükler.kelepçeleyelim gelmişken
-----------------------------İstemeye gitmeden önce kıza söyle istemeye gideceğini gerek yok söze möze.Önceden böylemiydi,gelenekler görenekler ne güzedi git iste işte(bide 2 sene ne öyle)
-
-(oğlan) seni seviom
-(kız) bende seni aşkım
-(oğlan) sözlen benle
-(kız) olur aşkım
-(oğlan) ..??**/
-(kız) noldu
-(oğlan) bukadar çabuk nie kabul ettin hee yoksa başka bi işmi var bu işte
-(kız) allah belanı versin
-
fivestar kardeş,bende senin gibi düşündüm ve 1,5 yıldır kız arkadaşımla kendi aramızda söz yüzüğü taktık.Bayram sonu inşallah aileler arası nişan olacak.Ben bu durumu gelip geçirdiğim için bana kalırsada açık havada çay bahçesi yada kafeterya gibi biyerde akşam olursa daha güzel olur,
sen: senden bir isteğim var yapar mısın?(derken ellerini tutmalısın göz teması çok önemli unutma)
Kız:tabiki canım.nedir çok merak ettim der.(bu arada çok meraklanacak ve kısa sürede aklından birçok şey geçecek)
sen: gözlerini kapatırmısın ben aç diyene kadar kesinlikle açma.
Kız:tamam der.
sen: sen bir elinle yüzüğünüzün kutusunu çıkartıp kapağını açacaksın.bir elinle elini tut sakın bırakma.şimdi gözlerini yavaşça aç de.
Kız:gözlerini açar ve çok şaşırır.
sen: (ona karşı söylemeni çok sevdiği kelimeyi kullanarak aşkım,canım, hayatım, vs...)beraberliğimizin resmiyete ilk adımı olarak aramızda kalacak olan bu söz yüzüğünü takmama izin verir misin?
Kız: hala şaşkınlık içerisindedir.ne desem ki
sen: bu noktadan sonra kopmalı güzel sözler söylemelisin.gerisi sena kalmış kardeşim
Şunu söyliyim buluşmaya gitmeden elinde sayısı tek olan kırmızı gül demeti yaptır bence.çok daha güzel olur diye düşünüyorum.hakkında hayırlısını dilerim kardeş.