folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sozlenmek Icın Teklif Yazılarınız !! (Yardım Konusudur)

Sozlenmek Icın Teklif Yazılarınız !! (Yardım Konusudur)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    visionary
    visionary's avatar
    Erkek
    gvn666 bunu yazdı:
    -----------------------------

Biraz romantik olcaz tahribat için ama neyse :)

Bi yemeğe götür sessiz sakin biyere ama açık hava olmasına dikkat et yıldızlar gözüksün :) giderken yanına 10-15 cm lik bi ip al ince bi ip ve kıza sana bi süprizim var elini bana ver ve yıldızlara bak de o yıldızlara bakarken sen kızın parmağına ipi dola ve yüzüğün içinden geçir onun eli seninkinden biraz altta kalıcak şekilde elini kaldır sonra kıza " Bu gün için bizi birbirimize bağlıycak bu şey için günlerce dilekler diledim yıldızlar kaydıkça"de ve yüzüğü yavaşça bırak ip elinde kalsın yüzük yavaş yavaş onun parmağına kayarken "Şimdi dilek dileme sırası sende işte yıldızımız kayıyor dileğini bekliyorum"de yüzük parmağına girincede oturt yerine yüzüğü ve kocaman bi sevgi gösterisine hazırlıklı ol :)

süper yaaaaaaaaa....manyak romantik olmuş

böyle bi teklif bana gelse ne yapcağımı bilmeden kabul ederim.

hem böyle şeyler söylese hayatı boyunca romantik olmasa da olur valla

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    visionary
    visionary's avatar
    Erkek
    amele_2 bunu yazdı:

hani ben bu yüzük takma olayını daha evvel yaptım o açıdan taktik verecem.

en basiti.evlenme teklif etmektir.

seni seviyorum benimle evlenirmisin de

he derse tak yüzüğü bitsin gitsin.

yok öyle buz içine yüzük sokup kadehe atmalar, uçağın kıçına branda gerip yazı yazmalar, herkeşin eline çiök verip kıza verdirip sonra kıza evlenme teklif etmeler fln boş gereksiz.

Ha tabi bir de işi bilene danışmanda fayda var.

Bak amele_2 abin bu konuda da tecrübesini konuşturmayı biliyor. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek
    JAVVAJ bunu yazdı:

Bas Parmak Anne Ve Babamizi,
    isaret Parmagi Kardeslerimizi, Orta Parmak Kendimizi, Dorduncu Parmak Yani Yuzuk Parmagi Esimizi, Kucuk Parmak Ta Cocuklarimizi Temsil Ediyor.. Peki ,esimizi,baska Bir Degisle Hayat Arkadaþimizi Temsil Etmesi Icin Neden Dorduncu Parmak Secilmis?.. Bunu Anlamak Icin Ellerimizi Kullanarak Bir Test Yapmaliyiz.. Bu Test Icin Ellerimizi Resimdeki Pozisyondaki Gibi Birlerstirelim...

testin Kurali:

ellerimiz Bu Pozisyondayken

uclari Birbirine Degen Parmaklarimizi Sirasiyla Birbirinden Ayiracagiz..

iki Parmagi Birinden Ayirirken Diger Parmaklar Birbirinden Asla Ayrilmayacak..

ayrilan Parmaklari Tekrar Birlestirip Sonra Siradaki Parmaklari Birbirinden Ayiracagiz..orta Parmak Kendimizi Simgeledigi Icin Onlari Ayirmiyoruz..

bu Sekilde Yaptigimiz Zaman Dorduncu Parmaklar Olan Yuzuk Parmaklarinin Birbirinden Ayrilamadigini Goreceksiniz..

anne Babamiz,kardeslerimiz Ve Cocuklarimizla Hayatimizin Belli Bir Bolumunde Ayriliriz Ama Hayat Arkadaþimizla Hayatimizin Sonuna Kadar Beraber Kaliriz..dorduncu Parmaklarin Ayrilamamasi Bu Durumu Temsil Ediyor Ve Bu Sebeple Yuzuk Parmagi Oluyor...

bu Konuyla Ilgili Birde Bu Var ;

neden Evlilik Yüzüðü Yüzük Parmagına Takılır Biliyormuydunuz? Yaşamınız
    boyunca Lazım Olur Mu Bilmem Ama Aklınızda Bulunsun... Evlilik Yüzüðü
    neden Hep Aynı Parmagımızdadır Da, Neden Işaret Parmagı, Baş Parmak Ya Da
    serçe Parmak Degil De Yüzük Parmagi??

evlilik Yüzüðünü Ilk Defa
    eski Mısır Prensesi Nefertiti Takmıştır... O Yılardaki Tıbbın Ne Kadar
    ilerde Olduðu Ayri Bir Tartýþma Konusudur Ama Yüzyillar Sonra Anlaşılmıştır
    ki Direk Kalbe Giden Tek Damar Evlilik Yüzügünü Taktıgımiz
    parmaktadir. Baþka Hiç Bir Parmagımızdan Direk Kalbe Giden Bir Damar
    yoktur...

Bu bılgiler  bir  defa  aklında  bulunsun  daha sonra  su  parmak  testini  yaptır  kız arkadaşına  daha  sonra  yuzuk parmaklarının  neden ayrılmadıgını  sor  bu senın  için  ne ifade  ediyor  de...Daha  sonra yuzugü  çıkart  ve  bu  ayrılmayan  parmaklardan bir  tanesi  sen  digeri beni temsil etsin de    ve  kalbe  direk ulaşan   damarın  oldugu bu  tek  parmaktan birisi  sende  diğeri  bende olmak  üzere  iki  kilit takarak  kalplerimizi  birleştirmeye  söz  verelim de ardından  sen  onun  kını  o da senınkını  taksın kız arkadaşın  yuzuge  söyle  bir  baktıktan  sonra  yanagına  bir  öpücük kondur  ve  sen  benim  kalp eşimsin bu yüzükle  kalbimden  kalbine  bir  yol yaptım  sen benim  can  eşimsin senin kalbin sızlarsa  aynı acıyı bende  duyarım  senbenim  hayattaki  canyoldaşım  tabiri caizse birömürboyu eşimsin  de  ilerde de  bir  çocugunuz  olursa  adını  benim adımı koyun...

en güzeli bu valla kız olsam direk veririm

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    Arlong bunu yazdı:

Allah'tan kız olmamışın... kız olsan kesin Orospu olurdun :|
    hoca ne demek ya direkt verirdim ..bari kabul ederdim falan de şuna... söz, nişan topiği bu :|

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek

Abi küçük böyle tatlı çocukları topla kartonlara

B E N İ M L E E V L E N İ R M İ S İ N  yazan kartonlar taşınsınlar yani hepsi birer harf taşısın fln:| güze olur:)

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek
    noel_baba bunu yazdı:
    Arlong bunu yazdı:

Allah'tan kız olmamışın... kız olsan kesin Orospu olurdun :|
    hoca ne demek ya direkt verirdim ..bari kabul ederdim falan de şuna... söz, nişan topiği bu :|

kabul ederdim zaten o ayrı ama hemen orda verirdim:) orospu morospu kız olucam erkek arkadaşım bana boyle evlilik teklif edicek valla iştediği zaman istediği yerde verirdim. ayrıca turk kızları evlilik konusunda cok hassastırlar hiç tanımadığı bi erkek bi kıza hoş bi şekilde evlilik teklif etse bile hayır demeden once bi kere düşünürler(miş) bi yerde okumuştum doğruluk payı varmıdır bilmem
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek

hemen oracıkta mı verirdin ? :D
    Allah senin belanı verMEsin e mi =)

, kopardın beni  ..böle bi cvp beklemiyodum =)

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

benim yüzük takma maceram garipti yüzük parmağına olmadı o dakka çıkardım ertesi gün kuyumcuya yaptırıp geri taktım xD sözlüm bişey demedi başka bi kız olsa olacakları düşünmek bile istemiyorum :D o yüzden bence yüzüğü hemen almakla iyi etmedin parmak ölçüsünü alıp ona göre yaptırman birde yüzük olarak gümüş mü beyaz altın mı düz altın mı istiyor öğrenmeliydin çaktırmadan.. ben tek taş beyaz altın aldım söz yüzüğü almadım mesela.. 

yüzük takacağımızı kendisi bildiği için sürpriz yapamadım..

çok büyük şeyler yapıcam diye düşünme evliliğe sakla 

çünkü yapacağınız kendi aranızda söz, yaşınızı ve aile durumunuzu bilmiyorum fakat ilerde aile içi resmi söz yapmanız gerekebilir 

diğer yandan yüzüğünü takmıyosun kavgası bile yaşayabilirsiniz :D ailesi yakalarsa ve senden haberi yoksa kötü de olabilir sen bitanede kolye al güzel bişey

o kolyeye taksın yüzüğü boynunda taşısın parmakta taşıyamaz tahminimce..

Söz söyleme olayına gelince o senin bileceğin iş biz bilemeyiz senin sevdiğin kıza ne gibi duygular beslediğini 

bu yüzden o an verebileceğin her sözü romantik ve şiirsel :D şekilde verip bu da kanıtı gibisine onu bırakmayacağını ve bu işin ciddi olduğunu gösterircesine takarsın yüzüğü en sevdiği çiçek neyse ondan al ben kardelen bulamadım afyonda :D gül aldıydım klasik.. ne gündü ya oof.... 

:|
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

oha yani bi kıza hoşuna gideceği şekilde evlilik teklif edersen en azından düşünürmüymüş?

Misal böyle rokcu bi kız görsen 20 li yaşlarda varsan yanına

seni sabaha kadar anırta anırta zükmek istiyom desen en azından düşünürmü yani?

Yada böyle romantik pembe basma entari tarzı hanım hanımcık bi kıza pencere altında serenat yapsan

bir kelebeğin kanatlarına 

yazmıştım sevdiceğim

seni  sevdiğimi

oh bebek sevdiğimi

gibi bişey söylesek atlarmı kucağa?

Yoksa suratına mı kusar şarkının berbatlığından? 

Bir öküzün daşşaklarına

yazmıştım ı fuck you diye

djinninidjinn (gitar şeysi oluyo bu) 

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    amele_2 bunu yazdı:

yunus_89 ve ibosoft ikinize birden alıntı yapmak istiyorum.eskiden böylemiydik bab-ında

ve konuyu açan elemana yaş kaç diye sormak istiyorum.

hani ben bu yüzük takma olayını daha evvel yaptım o açıdan taktik verecem.

en basiti.evlenme teklif etmektir.

seni seviyorum benimle evlenirmisin de

he derse tak yüzüğü bitsin gitsin.

yok öyle buz içine yüzük sokup kadehe atmalar, uçağın kıçına branda gerip yazı yazmalar, herkeşin eline çiök verip kıza verdirip sonra kıza evlenme teklif etmeler fln boş gereksiz.

Senin romantizm anlayışına sıçayım !

--------------------------------------

Çok güzel yazılar var ama sen farklı bir tarz yarat. Herkezin sevdiği özeldir ve ona özel bir şeyler yapar. Başkalarının ne yazdığı değil, senin düşündüğün şey özel olandır. O yüzden bu konularda her yazıyı oku ama O na özel bir yöntem düşün ve onu dene.  

Kısmetse bende önümüzdeki hafta prensesime çok çok özel bir yöntem ile evlenme teklifi yapacağım...

.
Toplam Hit: 6498 Toplam Mesaj: 37