folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sozlenmek Icın Teklif Yazılarınız !! (Yardım Konusudur)

Sozlenmek Icın Teklif Yazılarınız !! (Yardım Konusudur)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    JAVVAJ bunu yazdı:
    -----------------------------

Bas Parmak Anne Ve Babamizi,
    isaret Parmagi Kardeslerimizi, Orta Parmak Kendimizi, Dorduncu Parmak Yani Yuzuk Parmagi Esimizi, Kucuk Parmak Ta Cocuklarimizi Temsil Ediyor.. Peki ,esimizi,baska Bir Degisle Hayat Arkadaþimizi Temsil Etmesi Icin Neden Dorduncu Parmak Secilmis?.. Bunu Anlamak Icin Ellerimizi Kullanarak Bir Test Yapmaliyiz.. Bu Test Icin Ellerimizi Resimdeki Pozisyondaki Gibi Birlerstirelim...

testin Kurali:

ellerimiz Bu Pozisyondayken

uclari Birbirine Degen Parmaklarimizi Sirasiyla Birbirinden Ayiracagiz..

iki Parmagi Birinden Ayirirken Diger Parmaklar Birbirinden Asla Ayrilmayacak..

ayrilan Parmaklari Tekrar Birlestirip Sonra Siradaki Parmaklari Birbirinden Ayiracagiz..orta Parmak Kendimizi Simgeledigi Icin Onlari Ayirmiyoruz..

bu Sekilde Yaptigimiz Zaman Dorduncu Parmaklar Olan Yuzuk Parmaklarinin Birbirinden Ayrilamadigini Goreceksiniz..

anne Babamiz,kardeslerimiz Ve Cocuklarimizla Hayatimizin Belli Bir Bolumunde Ayriliriz Ama Hayat Arkadaþimizla Hayatimizin Sonuna Kadar Beraber Kaliriz..dorduncu Parmaklarin Ayrilamamasi Bu Durumu Temsil Ediyor Ve Bu Sebeple Yuzuk Parmagi Oluyor...

bu Konuyla Ilgili Birde Bu Var ;

neden Evlilik Yüzüðü Yüzük Parmagına Takılır Biliyormuydunuz? Yaşamınız
    boyunca Lazım Olur Mu Bilmem Ama Aklınızda Bulunsun... Evlilik Yüzüðü
    neden Hep Aynı Parmagımızdadır Da, Neden Işaret Parmagı, Baş Parmak Ya Da
    serçe Parmak Degil De Yüzük Parmagi??

evlilik Yüzüðünü Ilk Defa
    eski Mısır Prensesi Nefertiti Takmıştır... O Yılardaki Tıbbın Ne Kadar
    ilerde Olduðu Ayri Bir Tartýþma Konusudur Ama Yüzyillar Sonra Anlaşılmıştır
    ki Direk Kalbe Giden Tek Damar Evlilik Yüzügünü Taktıgımiz
    parmaktadir. Baþka Hiç Bir Parmagımızdan Direk Kalbe Giden Bir Damar
    yoktur...

Bu bılgiler  bir  defa  aklında  bulunsun  daha sonra  su  parmak  testini  yaptır  kız arkadaşına  daha  sonra  yuzuk parmaklarının  neden ayrılmadıgını  sor  bu senın  için  ne ifade  ediyor  de...Daha  sonra yuzugü  çıkart  ve  bu  ayrılmayan  parmaklardan bir  tanesi  sen  digeri beni temsil etsin de    ve  kalbe  direk ulaşan   damarın  oldugu bu  tek  parmaktan birisi  sende  diğeri  bende olmak  üzere  iki  kilit takarak  kalplerimizi  birleştirmeye  söz  verelim de ardından  sen  onun  kını  o da senınkını  taksın kız arkadaşın  yuzuge  söyle  bir  baktıktan  sonra  yanagına  bir  öpücük kondur  ve  sen  benim  kalp eşimsin bu yüzükle  kalbimden  kalbine  bir  yol yaptım  sen benim  can  eşimsin senin kalbin sızlarsa  aynı acıyı bende  duyarım  senbenim  hayattaki  canyoldaşım  tabiri caizse birömürboyu eşimsin  de  ilerde de  bir  çocugunuz  olursa  adını  benim adımı koyun...

ben ayırabiliyorum

dont think twice its all right
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    EmiRReiS bunu yazdı:

Kısmetse bende önümüzdeki hafta prensesime çok çok özel bir yöntem ile evlenme teklifi yapacağım...

Nası yani, hani bi tek ben vardım  hayatında :|  ..domuz herif ..seni yılan :D :D

Hoca ne evlenme teklifi yaa ..çıldırdın mı sen =), 

gerçi senin bileceğin iş ama ne  biliyim işte seni kaybetme korkusundan ne dediğimi bilemiyorum ..ühü hüü :(

velhasılı zıplayan fil görmüş kadar şaşkınım şuan :| =)

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek
    Valla ailesi bilmiyo :) aramızda aslında oyle işsiz gücsüz degilim hani boş adam degilim yüzük olarak gümüş aldım icine isim tarih falan parmak olcusunu zaten kolye alırken olcturmuştum. yani o olayı cozdum oyle gozu yuksekte olan bi kızda degil hani tek taş mevzusuna falan gerek yok ama ben şu olayı tuttum.! parmakları ayırma olayı bununla ilgili bi sinerji yaratabılırım :D gece düşündüm çok bide gül aldık mı tamamdır tum yazanlardan bir parca aldım işte birleştirip bişiler yapıcam pazar gunu yada c.tesi akşamı tekrar söylerim :P tavrını falan :D ama bi kac kıza anlattım konuyu falan gosterdımde nerde bizde bu erkek falan dediler (H) ormantik oluyorum sayenizde

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CchaatlakkK
    CchaatlakkK's avatar
    Dişi

biliyorum havalar soğuk belki delice olucak ama denizin ortasında yapılan bir teklif hiçte fena olmaz.. üşürse felan ısıtırsın istediğin kadar haykırabilirsin "seni seviyorum" diye.. e tabi yalnız olucaksınız..

ordanda zatürre olacağınız için beraber hastaneye gidersiniz ne romantik:)

Ümit en son kötülüktür çünkü işkenceyi uzatır.. F.Nietzche
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sercinio_58
    sercinio_58's avatar
    Erkek

bak kardes sakın gülme benimki tavsiye;

gittiniz şöyle romantik biyere, arkadan romantik bi müzik calıyo baslıyosun  konuşmaya;;

(erkek):gülüm

(kız)    :efendim canım...?

(erkek):sadece dinle ben susunca sadece kararını ver ve söyle olurmu..?

(kız)    :tamam canım..

(erkek): Bak gülüm iki yıldır beraberiz seninle.Ben senden önce onlarca gül kokladım kokusunu alamadım tadına varamadım, olmadı kendimi gül bahcelerinin en derin köselerine attım yine aradıgımı bulamadım. en güzel yıllarım en güzel günlerim bişeyleri aramakla gecti. ne yaptım ne ettiysem olmadı zaman içinde kayboldum güçüm tükendi tam bittim derken SEN cıktın ve aradan iki yıl gecti. ben anladımki senden öncesi yokmus bende anladımki ben yokmusum bende bi hayalin içine girmiş ümitsizliklerin içine atmışım kendimi. ama SEN. sende kendimi buldum güller içinde bulamadıgımı kokusuna doyamadıgımı tadına doyamadıgımı sende buldum. hayallerim rüyalarım yarınım sen oldun. sen benim kimselere göstermedigim gizli gül bahcem oldun. ben sensiz olamam artık sensiz hiçbir toprakta yasayamam solar giderim. gel seninle öyle yeminler edelim öyle baglanalımki öyle seyler yapalımki ikimizinde bundan sonra kacacak yeri olmasın gidecek hiçbiyerimiz kalmasın ikimizden baska biz olmasın gel be gülüm ben seni zaten içime yazmısım( burda yüzügü cıkarıyosun parmaklarının ucunda tutup kızın gözlerinin içine bakarak tutuyosun) gülüm sende beni canın olarak içinden gidince ölümün olarak görüyosan gel bu işin adını koyalım ( ve kızın elini tutup parmagına takıyosun...)... sen benim kıyamadıgımsın.. anladımki yalan dünyadaki tek gercegim sensin....

(kız) :..???   ( valla kardes kızın tepkisi ne olur bundan sonrası ona kalmıs benden bu kadar umarım hosuna gider....

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibosoft
    ibosoft's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    kız nie bize teklif etmioda biz o olaya giriyoz bizde insanız ulen :D

dizi dizi incisin danalıkta birincisin
Toplam Hit: 6497 Toplam Mesaj: 37