folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sozlenmek Icın Teklif Yazılarınız !! (Yardım Konusudur)

Sozlenmek Icın Teklif Yazılarınız !! (Yardım Konusudur)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

yunus_89 ve ibosoft ikinize birden alıntı yapmak istiyorum.eskiden böylemiydik bab-ında

ve konuyu açan elemana yaş kaç diye sormak istiyorum.

hani ben bu yüzük takma olayını daha evvel yaptım o açıdan taktik verecem.

en basiti.evlenme teklif etmektir.

seni seviyorum benimle evlenirmisin de

he derse tak yüzüğü bitsin gitsin.

yok öyle buz içine yüzük sokup kadehe atmalar, uçağın kıçına branda gerip yazı yazmalar, herkeşin eline çiök verip kıza verdirip sonra kıza evlenme teklif etmeler fln boş gereksiz.

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibosoft
    ibosoft's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    amele_2 bunu yazdı:
    -----------------------------

yunus_89 ve ibosoft ikinize birden alıntı yapmak istiyorum.eskiden böylemiydik bab-ında

ve konuyu açan elemana yaş kaç diye sormak istiyorum.

hani ben bu yüzük takma olayını daha evvel yaptım o açıdan taktik verecem.

en basiti.evlenme teklif etmektir.

seni seviyorum benimle evlenirmisin de

he derse tak yüzüğü bitsin gitsin.

yok öyle buz içine yüzük sokup kadehe atmalar, uçağın kıçına branda gerip yazı yazmalar, herkeşin eline çiök verip kıza verdirip sonra kıza evlenme teklif etmeler fln boş gereksiz.

hoca bende onu dedim romantiklik te bi yere kadar ama öle kasarsa arkadaş kendini dah açok düşünür :D 

dizi dizi incisin danalıkta birincisin
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek

gercekten cok guzel fikirler benim yaş 20 haklısınız aslında abartmamak lazım ama bir yandan önemli cunku bu aralar sogudu aramızda şu son 2hafta iyi oldu o yuzden bu olayı arkadaşlarına anlatmış o yapmaz anlamaz falan sevmez demiş 1.sürprizim o zaten anlarmıymışım kapak olsun ona :P o yuzden dedim oyle bir teklif yapıyımki red edemesin acaba diyorum dogum gunu havasında falan mı yapsam ? o da abartı mı olur yha başbaşa kalmamız lazım demi =S söyle cukka bi söz olsa yeticek de :D cevaplayan arkadaşlara saygılar

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JAVVAJ
    JAVVAJ's avatar
    Erkek

Bas Parmak Anne Ve Babamizi,
    isaret Parmagi Kardeslerimizi, Orta Parmak Kendimizi, Dorduncu Parmak Yani Yuzuk Parmagi Esimizi, Kucuk Parmak Ta Cocuklarimizi Temsil Ediyor.. Peki ,esimizi,baska Bir Degisle Hayat Arkadaþimizi Temsil Etmesi Icin Neden Dorduncu Parmak Secilmis?.. Bunu Anlamak Icin Ellerimizi Kullanarak Bir Test Yapmaliyiz.. Bu Test Icin Ellerimizi Resimdeki Pozisyondaki Gibi Birlerstirelim...

testin Kurali:

ellerimiz Bu Pozisyondayken

uclari Birbirine Degen Parmaklarimizi Sirasiyla Birbirinden Ayiracagiz..

iki Parmagi Birinden Ayirirken Diger Parmaklar Birbirinden Asla Ayrilmayacak..

ayrilan Parmaklari Tekrar Birlestirip Sonra Siradaki Parmaklari Birbirinden Ayiracagiz..orta Parmak Kendimizi Simgeledigi Icin Onlari Ayirmiyoruz..

bu Sekilde Yaptigimiz Zaman Dorduncu Parmaklar Olan Yuzuk Parmaklarinin Birbirinden Ayrilamadigini Goreceksiniz..

anne Babamiz,kardeslerimiz Ve Cocuklarimizla Hayatimizin Belli Bir Bolumunde Ayriliriz Ama Hayat Arkadaþimizla Hayatimizin Sonuna Kadar Beraber Kaliriz..dorduncu Parmaklarin Ayrilamamasi Bu Durumu Temsil Ediyor Ve Bu Sebeple Yuzuk Parmagi Oluyor...

bu Konuyla Ilgili Birde Bu Var ;

neden Evlilik Yüzüðü Yüzük Parmagına Takılır Biliyormuydunuz? Yaşamınız
    boyunca Lazım Olur Mu Bilmem Ama Aklınızda Bulunsun... Evlilik Yüzüðü
    neden Hep Aynı Parmagımızdadır Da, Neden Işaret Parmagı, Baş Parmak Ya Da
    serçe Parmak Degil De Yüzük Parmagi??

evlilik Yüzüðünü Ilk Defa
    eski Mısır Prensesi Nefertiti Takmıştır... O Yılardaki Tıbbın Ne Kadar
    ilerde Olduðu Ayri Bir Tartýþma Konusudur Ama Yüzyillar Sonra Anlaşılmıştır
    ki Direk Kalbe Giden Tek Damar Evlilik Yüzügünü Taktıgımiz
    parmaktadir. Baþka Hiç Bir Parmagımızdan Direk Kalbe Giden Bir Damar
    yoktur...

Bu bılgiler  bir  defa  aklında  bulunsun  daha sonra  su  parmak  testini  yaptır  kız arkadaşına  daha  sonra  yuzuk parmaklarının  neden ayrılmadıgını  sor  bu senın  için  ne ifade  ediyor  de...Daha  sonra yuzugü  çıkart  ve  bu  ayrılmayan  parmaklardan bir  tanesi  sen  digeri beni temsil etsin de    ve  kalbe  direk ulaşan   damarın  oldugu bu  tek  parmaktan birisi  sende  diğeri  bende olmak  üzere  iki  kilit takarak  kalplerimizi  birleştirmeye  söz  verelim de ardından  sen  onun  kını  o da senınkını  taksın kız arkadaşın  yuzuge  söyle  bir  baktıktan  sonra  yanagına  bir  öpücük kondur  ve  sen  benim  kalp eşimsin bu yüzükle  kalbimden  kalbine  bir  yol yaptım  sen benim  can  eşimsin senin kalbin sızlarsa  aynı acıyı bende  duyarım  senbenim  hayattaki  canyoldaşım  tabiri caizse birömürboyu eşimsin  de  ilerde de  bir  çocugunuz  olursa  adını  benim adımı koyun...

Bir dil bir insan iki dil iki insan java bilmeyen ahrazdır...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkblood
    darkblood's avatar
    Erkek
    ya hep ya hiç!

bilenle bilmeyen bir olur mu?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    ebulmadi bunu yazdı:

Şunu söyliyim buluşmaya gitmeden elinde sayısı tek olan kırmızı gül demeti yaptır bence.

sayısının tek olması neyi ifade ediyo?
    -bide kız  sayıcak mı gülleri , tek mi çift mi die.. :|

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mont-blanc
    mont-blanc's avatar
    Erkek
    noel_baba bunu yazdı:
    ebulmadi bunu yazdı:

Şunu söyliyim buluşmaya gitmeden elinde sayısı tek olan kırmızı gül demeti yaptır bence.

sayısının tek olması neyi ifade ediyo?
    -bide kız  sayıcak mı gülleri , tek mi çift mi die.. :|

ben şimdi onu yazacaktım :D erken davranmışsn..

yıkılma sakın !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek

bide resimdeki elde yüzük serçe parmağa takılmış onun manası nedir?

Açıklama kısmında serçe parmağı çocuklar olarak düşünün diyo ya ..ordan hareketle serçe parmağa yüzük takmak ..hamileyim yada baba olucam mıdır? :|

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek

Cok teşekkurler bunca şeyi yapamazsam artık yuh bana :D yaptıktan sonra bu başlık altına yazarım size teşekkurler kardeşim az bucuk toparladım

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek
    gvn666 bunu yazdı:

Saol Tuğrul :)

Bende 1 ay önce sözlendim ama bunu evlilik teklifine saklıyorum :)

Alemsiniz valla ya.Ama taktik hacim her seyden önce.Allah gönlünüze gore versin. :)

Ben evlenmem oglum.Alırım bi köpek.onunla yaşarım amk.

Şimdi siz evdesiniz.Evinizin 2 tane kapısı var.Bir kapıdan karınız ac kapıyı diye bagırıyor.Diger kapıdan da köpeginiz havlıyor.Siz olsanız önce hangi kapıyı açardınız?Hadi bakim evlenecek olanlar döktürsün. :) 

copy
Toplam Hit: 6087 Toplam Mesaj: 37