[Spor]Freeletics Nedir ? Evde Nasıl Vücut Geliştiriyorum...
-
my4 bunu yazdı
abi bence protein tozu denen şey peynir altı suyu , yumurta ,süt ve soya proteini olmak üzere 4 çeşide ayrılır . şöyle söyleyim .
bu doğal maddeler . saflaştırılır ve protein tozu elde edilir . bu basit bir açıklama .
örnek olarak . şöyle söyleyim yediğimiz etlerde . hayvanların hormolu / hormonsuz . anti biyotik alıp almaması gibi etkenler vardır . protein tozu yapılırken bu hayvanlardan . protein tozuna geçer . bu bir gerçektir. konjike linoleik asit denen bir madde bulunurdu . şuan bulunmuyor çoğunda.
bunu araştırmanızı isterim . bu 3 kelimeyi anlatması zor . ben basit olarak yazacağım herşeyi .araştırmak size kalmış.
ostrojen hormonu denen şey hayvanlarda kullanılıyor . bu nu da araştırmanı tavisye ederim.
uzun süre protein tozu kullanan insanlarda . özellikle şeker ve karbonhidrat yoksa . bazı kimyasal maddeler eklenir bu ürünlere.
örnek vermek gerekirse : aspartam . sukraloz. bu ürün içeriğinde bulunan şeyleri almamanızı tvsiye ederim.
yani ne yerseniz yeyin bu çağda . yediğiniz şeyi bilmiyorsanız . protein tozuda kullansam birşey fark etmez.
protein tozu alırken ürün içeriğine dikkat edecen .
yediğin etin . hayvana neler enjekte edilğini bilmiyorsan . protein tozu da aynı şey.
bu arada spora yeni başlayan arkadaşlar için gereksiz . vücudunuz sindiremez .
daha önce okuduğum makalelerden . kafamda kurguladığım şeyleride yazıya döktüm . vg ile ilgilenirim. böyle şeyler okumayıda severim . yararım olursa diye yazayım dedim . bunlar tamamen benim görüşüm.
Yediğimiz yiyeceklerden bende çok şüpheliyim hocam.Tavuk yemlerine filan ne atıyorlar bakalım.Benim bi arkadaş vardı tavuk daha çok yumurta versin diye farklı bir yem veriyorlarmış.
-
Mecbur kalmadıkça protein tozu kullanmayın.
Günde vücudunun 2 katı kadar protein alman gerektiği de bir yalan. Milyar dolarlık supplement endüstrisinin bir yalanı.
-
jqueryxs bunu yazdı
3.5 aylık vücut değil sizinkisi. Geçmişte yaptığınız sporlarla fit bir görüntü yakalamışsınız.
Hocam adam daha öncesinde zaten kilolu değilse bu görünüşü 3.5 ayda pekala yakalar.
Ben 2.5 ay salonda çalıştım protein tozu kullanmadan.Şuan bu arkadaşınkinden daha fazla göğüs ve omuzlarım.Ama gözlemlediğim kadarıyla angelofhopeninkisi vücut geliştirmeden çok fitness-kondisyon tarzı bişey.
-
Aslında dediğin doğru. Resimlerde görüntü büyük görünebilir. + Kendisi pump yapmış sanıyorum. Kaslarını çalıştırdıktan sonra çekilmiş.
Ölçülerini yazar mısın angelofhope ?
-
çizikkk
-
Hocam çok iyi gidiyorsun. Zamanında ben de bakmıştım freeletics e. Salonda çalışıyordum o dönem parayı görünce vazgeçtim. Şeyi merak ettim freeletics e başladığında boyun ve kilon kaçtı acaba?
-
Beyler vücudu mücudu siktiredin zaten bende uğraşıyorum siz şu kılsız tüysüz vücudun sırrını bi söyleyin amk epilasyondan bahsetmeden,
-
Güzelmiş haci.
-
Yeterli kas kütlesi olmadan düşük yağ oranının pek bir anlamı yok bence.
Ama yağ oranını bu kadar düşürebilenleri tebrik ediyorum, zor iş.
-
KrypT bunu yazdı
Yeterli kas kütlesi olmadan düşük yağ oranının pek bir anlamı yok bence.
Ama yağ oranını bu kadar düşürebilenleri tebrik ediyorum, zor iş.
%8 altına inmek zor.