folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder [Spor]Freeletics Nedir ? Evde Nasıl Vücut Geliştiriyorum...

[Spor]Freeletics Nedir ? Evde Nasıl Vücut Geliştiriyorum...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek
    iSo bunu yazdı
    KrypT bunu yazdı

Hocam proteini o kadar ön plana çıkardılar ki kimse karbonhidrattan bahsetmiyor. Sana proteinden çok karbonhidrat lazım olacak. O yüzden protein tozu değil gainer dedim. Herkes yeterince et, yumurta yediğini iddia ediyor ama yeterince pilav, makarna yiyor musun? Ben yemiyorum mesela, yemem lazım.

Bak benim besin kaynağım makarna yumurta. pilav o kadar çok değil.. Her öğlen beyaz et. Haftada en az üç kere kırmızı et. Onun dışında hurra yine makarna yada fastfood. bilemedin omlet işte bunlarla yaşıyorum çeyrek asırdır:)

Hocam bir not defteri al. Yediklerini yaz bakalım bir hafta boyunca. Günlük hareketini de yaz. Hesaplayalım kalori girdi-çıktısını. Sonuca göre burda tavsiye verebilecek adamlar var. 

while (1<2)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    walterwhit
    walterwhit's avatar
    Erkek

Yeni başlayanlar proteini kafaya takıp diğer besinleri unutuyor ama önemli olan diğerleri.

Çünkü yağları kesersen testosteronda düşer.

Yok
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

her sabah 2 boyoz bazen 3

her öğlen tavuk durum yada turevi birşey

gün içinde hatrı sayılır sayıda espresso ve turk kahvesi milkshake soğuk kahve vs.

akşam yemeği sıkıntı. Makarna kırmızı et yada fastfood ama akşam hariç standart

hareket konusu, arabayla gidip geliyorum işe.

bir bilgi işlemci ne kadar hareket ediyorsa o kadar hareket ediyorum yan masadaki pc ye bile remote desktopla müdahale ediyorum :)

iso tarafından 30/Tem/14 11:31 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo
    jqueryxs bunu yazdı

Üsteki arkadaşa yazıyorum; kol sıktığında biceps ve tricepsin en kalın yerinden kolu tamamen sararak ölçülür.

Vay arkadaş bizim salonda hoca yanlış ölçüp duruyor beni demekki kolum serbest halde ölçüyor hep, sizin dediğiniz gibi ölçse 40 cm i görüp azıcık mutlu olurdum

Ek: protein tozlarının karaciğeri yormasıyla ilgili dedikodu hakkında şimdi insan biyolojisini pek bilmesemde öyle laboratuarda göt büyüten bir gıda teknikeri olarak şuanki bilgimle bu dedikodunun asılsız olduğunu söyleyebilirim ama biraz daha bakacağım bu konuya

Lotus tarafından 30/Tem/14 02:37 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    walterwhit
    walterwhit's avatar
    Erkek

Kolunu uzattırıp mı ölçüyor ? 40 cm diyorsan muhtemelen 35 cm falan çıkıyordur kolun.

4-5 cm oynar yani serbest ölçmesi ile.

Yok
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo
    jqueryxs bunu yazdı

Kolunu uzattırıp mı ölçüyor ? 40 cm diyorsan muhtemelen 35 cm falan çıkıyordur kolun.

4-5 cm oynar yani serbest ölçmesi ile.

Aynen hocam yani düz şekilde duruyor kolum normalde durduğu konumda öyle doluyor koluma mezureyi altından geçirip 36 çıkıyor 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    motka
    motka's avatar
    Erkek
    iSo bunu yazdı

Sıkmayın canınızı göbek yağı falan:) 

Size boy kilo orantısızlığımı söyleyimde neşiniz yerine gelsin:)

1,88  61

Sırrımı açıklıyorum.

Sabah kahvaltı yapıyorum. günde 3 paket sigara içiyorum. Abartılı uzun mesafe olmadıkça yürüyorum.

Memnun muyum değilim tabii ki:)

Şu bileği halledersem, evde sehpa hariç bütün ekipmanları hazırladım. bar dambıl ağırlıklar vs.. başlayacağım da bilek gidik sol tarafla masturbasyonu önerdi arkadaş:)

Hocam o orantısızlık bendede var sigara içmiyorum ama bende alamıyorum kilo :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek
    Lotus bunu yazdı
    jqueryxs bunu yazdı

Üsteki arkadaşa yazıyorum; kol sıktığında biceps ve tricepsin en kalın yerinden kolu tamamen sararak ölçülür.

Vay arkadaş bizim salonda hoca yanlış ölçüp duruyor beni demekki kolum serbest halde ölçüyor hep, sizin dediğiniz gibi ölçse 40 cm i görüp azıcık mutlu olurdum

Ek: protein tozlarının karaciğeri yormasıyla ilgili dedikodu hakkında şimdi insan biyolojisini pek bilmesemde öyle laboratuarda göt büyüten bir gıda teknikeri olarak şuanki bilgimle bu dedikodunun asılsız olduğunu söyleyebilirim ama biraz daha bakacağım bu konuya

Hocam bizzat sağlam tanıdık doktora sordum önerilen dozun üstüne cıkmazsan akut sorun olmaz ama ilerde böbreklerde tas veya karacigerde sorun belki olabilir ki etkisi cok az, her gün bir cok toksin ve yapay madde zaten alıyoruz vücüda neden protein tozuna ölümcül madde gibi bakıyorlar anlamadım.Her gün 1 paket sigara içen adam gelmiş protoın dozo öldurururu

Edit: Kimyager olarak optimumwhey içinde saglıksız birsey görmedim 

Cesnist tarafından 30/Tem/14 14:30 tarihinde düzenlenmiştir

طדṮ
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek
    iSo bunu yazdı

gün içinde hatrı sayılır sayıda espresso ve turk kahvesi milkshake soğuk kahve vs.

bir bilgi işlemci ne kadar hareket ediyorsa o kadar hareket ediyorum yan masadaki pc ye bile remote desktopla müdahale ediyorum :)

Yani kısaca; günde 2 öğün yiyorsun onu da yarım kişilik. Bu beslenme ile ölmediğine şükret hocam. 1.88'e 61 demişsin ben de 1.92'yim 72 kilo idim önceden . Normal bir insan için gayet iyiyken benim boyumdaki adama göre çok zayıf tabi. Zorladım yemeyi kuvvetlendirdim 82-84 bandında gidip geliyorum şu an. Üstelik bu kiloya spora başlamadan önce ulaşmıştım.

Lisansın son senesi olduğu için biraz yoğunum, haliyle salon işi de aksayacak gibi. Aksi halde 90-92 kg hedefimdi. Giyecek pantolon bulmaya zorlandığım o işkence zamanları yegane kamçılayıcım olmuştu o zamanlar, sen çok rahatsın halbuki :/

Edit : Sadece bir seferde kilo alma döneminde yediğimi yazayım örnek olması adına: Bir et dürüm, duble bardak ayran,bir haşlanmış patates,bir bir buçuk tabağa yakın yumurtalı menemen ve ortalama bir ekmek. Bu tek öğün. Günde 3 -4 öğün yiyordum artı ara öğünlerde fındık cevizi de cabası.

literatur tarafından 30/Tem/14 14:43 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek
    iSo bunu yazdı

Yediğin miktara göre değişir ama 1800-2000 kalori arası sayıyorum hocam. Kilo almaman gayet normal. Tekrarlıyorum kesin miktar değil ama ortalama 500-800 kalori daha tüketmelisin günde. 

while (1<2)
Toplam Hit: 16834 Toplam Mesaj: 89