[Spor]Freeletics Nedir ? Evde Nasıl Vücut Geliştiriyorum...
-
livane bunu yazdı
abi naparsanız yapın kanat fazla yapmayın. ne lan o aq kollar kapanmıyr
Resimde kolunu açmış senin dediğin gibi olması için devasa kanatları olması lazım.
-
angelofhope bunu yazdıjqueryxs bunu yazdı
Aslında dediğin doğru. Resimlerde görüntü büyük görünebilir. + Kendisi pump yapmış sanıyorum. Kaslarını çalıştırdıktan sonra çekilmiş.
Ölçülerini yazar mısın angelofhope ?
Evet ikinci fotoğraf çalışılmış haldeydi.
Bu fotoğrafı şimdi çektim. Bugün çalışma yapmadım..
Kol: 34 cm
Bacak: 38 cm
Göğüs: 97 cm
Bel: 74 cm
Omuz: 117 cm
Boy: 1.78
Kilo: 60 civarı
Yağ oranımı bilmiyorum
Ölçülerimi kendim aldım hatalı olabilir o yüzden..
bacağı nerden ölçtün ?
-
iyi olmus bedavaya kas
-
Siz şimdi onu bunu bırakın sporcular bana şunu söyleyin.
Benim sol bilek ekleminde bir arıza var.. Mesela göğüs sıkıştırırken yada dambılı kaldırırken bileği çevirdiğimde falan abooooo inanılmaz can yakıyor. ve zorladım mı bir iki hafta iflah olmuyor..
Spor yaparken bu bilek için neye dikkat etmeliyiz.. saralım sıkıştıralım bağlayalım napalım bu eklemi onu söyleyin..
-
iSo bunu yazdı
Siz şimdi onu bunu bırakın sporcular bana şunu söyleyin.
Benim sol bilek ekleminde bir arıza var.. Mesela göğüs sıkıştırırken yada dambılı kaldırırken bileği çevirdiğimde falan abooooo inanılmaz can yakıyor. ve zorladım mı bir iki hafta iflah olmuyor..
Spor yaparken bu bilek için neye dikkat etmeliyiz.. saralım sıkıştıralım bağlayalım napalım bu eklemi onu söyleyin..
Powerball ile bilek güçlendirmelisin.
-
http://urun.gittigidiyor.com/oyuncak/powerball-stres-ve-bilek-guclendirme-topu-116660629
bumu? yoyo gibi bişey ya la bu:)
-
iSo bunu yazdı
http://urun.gittigidiyor.com/oyuncak/powerball-stres-ve-bilek-guclendirme-topu-116660629
bumu? yoyo gibi bişey ya la bu:)
9 lirayla kaçırma ama sahte de olabilir.
-
Hocam bunun her yeri sahte olunca noluyor ki bi yuvarlığın içinde bir top döndürüp duruyorsun iyi bileği geçirecekse aldım gitti..
-
iSo bunu yazdı
Hocam bunun her yeri sahte olunca noluyor ki bi yuvarlığın içinde bir top döndürüp duruyorsun iyi bileği geçirecekse aldım gitti..
Bu sahte sanırım.
Bunu al.
-
Eh dediğini alalım madem:)